Şimdi Ara

Şarj Sorunu, HTC Wildfire S, BlackBerry 8520.. Puff

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wildfire S almak istiyordum ama ben aktif olarak konuşup mesajlaşmak istiyorum. Şarjın uzun süre gitmesi önemli benim için. Şuan 400 TL'ye en iyi seçenek 8520 gibi duruyor ama internetten biraz araştırdığım kadarıyla Wildfire S şarj sorunu çözülebiliyormuş...Sizce konuşma ve mesajlaşma ağırlıklı düşünürsek hangisi daha iyi? Ya da 400 TL'ye Gio, Hazel gibi alternatiflere mi bakmak lazım?

DÜZENLEME: Wildfire S vodafone kampanyasına katılamadığım için yalan oldu. Beyler acil X5 mi alayım BB 8520 mi? Bana şarjın uzun gitmesi önemli. Son kararı vermem de yardımcı olun lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem2602 -- 14 Eylül 2011; 18:34:08 >

• wildfire s'in şarj sorunu çözülebiliyorsa alınabilir. ama hala sıkıntı çekenler olduğunu duyuyorum dikkatli olmalısın. ekstra olarak galaxy gio, huawei u8150 ve optimus me tavsiye edebileceğim smartphone'lar.
  • Hocam al 8520 kaliteli cihazdir kullanın derim
  • Sarj sorunu wildfire'ye rom yüklemek ilemi geçiriliyormuş acaba ? 8520 satıyorum su an 2.el haberlerine bakabilirsin ayrıca..
  • Wildfire S vodafone kampanyasına katılamadığım için yalan oldu. Beyler acil X5 mi alayım BB 8520 mi? Bana şarjın uzun gitmesi önemli. Son kararı vermem de yardımcı olun lütfen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC ONE M8 KAMERA VE LENS SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.