Şimdi Ara

Sarı yağ lambası yanması? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
63.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sizlere tesekkur etmek istedim.Yag konusunda sanayidekilerin cidden bilgisi yok.Arife gunu aracin yagi eksildigi icin gittigimde 1litre 10w40 yag ekleyip gonderdiler ama yazdiklarinizdan sonra bayramdan sonra kesin degistirmeye karar vermistim.Bugun gittigim yerde yine kilometresinden dolayi ve yag eksiltmesinden dolayi 10w40 yag koymak istediler ama ben gitmeden once yetkili servisi de aramistim onlar da 5w30 uygundur dedikten sonra mobil esp 5w30 yag istedigimi soyledim 4+1 seklinde koydurdum yag filtresi , hava filtresi , polen filtresi ve degismisken mazot filtresini de degistirdim. Mann marka bunlar da arastirdigim kadariyla kaliteli marka. Ve aracin sesi de azaldi performansi da artti. Bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip gercekten. Ben tekrar tesekkur ediyorum sizlere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

    Sizlere tesekkur etmek istedim.Yag konusunda sanayidekilerin cidden bilgisi yok.Arife gunu aracin yagi eksildigi icin gittigimde 1litre 10w40 yag ekleyip gonderdiler ama yazdiklarinizdan sonra bayramdan sonra kesin degistirmeye karar vermistim.Bugun gittigim yerde yine kilometresinden dolayi ve yag eksiltmesinden dolayi 10w40 yag koymak istediler ama ben gitmeden once yetkili servisi de aramistim onlar da 5w30 uygundur dedikten sonra mobil esp 5w30 yag istedigimi soyledim 4+1 seklinde koydurdum yag filtresi , hava filtresi , polen filtresi ve degismisken mazot filtresini de degistirdim. Mann marka bunlar da arastirdigim kadariyla kaliteli marka. Ve aracin sesi de azaldi performansi da artti. Bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip gercekten. Ben tekrar tesekkur ediyorum sizlere.

    Önemli değil, ne demek. Bilgi paylaştıkça çoğalır




  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapmışsın MANN marka filtrede bu grubun orjinal ürünü çok iyi bir değişim yapmışssın.

    Bundan sonra 1 yıl yada 8000-9000km gibi tekrar bu işlemleri yaparsın mazot filtresi iki bakımda bir değişir.Yani teorik olarak 20.000km kullanılabilir.

    İkinci bakımda mazot filtresini değişmeye gerek yok.

    Mobil 1 belki bir miktar eksiltebilir.Bu araçla ilgili değil.10W40 tan sonra içindeki kimyasallar ile motoru zar gibi kaplıyor.Bir film çekiyor.bundan dolayı.

    Olması gereken budur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.