Şimdi Ara

Sarı ışık gören makinam 6 ay sonra hayata döndü =) Diğer arkadaşlarda deneyebilir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emre448

Annemin söylediğine göre 97 yılından kalma 9002 model ps1 im var 1 kere bile sorun yapmadı.Hala canavar gibi çalışıyor.

Ben ps1i biraz geç almıştım.(2003) slim ufak olandan vardı zaten.2 sene sonrada ps2 aldım.ps2den çıkan kolu ps2de de kullandım.O bozulmadı ps2nin kolu bozulmuştu.

Bu da böyle bi anımdır.Gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elion

Makineler nasıl sarı ışık durumuna vakıf oluyor kısaca açıklayabilecek var mı çok kullanımdan dolayı mı ?

kisaca uzun süreli hava sirkilasyonunun olmadgi alanda kullanimdan kaynaklanyo

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
    SEN : alperSTAin

Games :God OF War 3 - Metal Gear Solid 4 - Red Dead Redemption
    Uncharted 2 - Just Cause 2 - Castlevania:Lords of Shadow - Resistance 3 - Band Hero - Uncharted 3 - PES 2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

evet arkadaşlar bundan yaklaşık 6 ay önce 2. kez sarı ışık gören makinamı bugün kaldırdığım yerden çıkarttım ve youtube'ta gördüğüm çok basit yarım saatlik bir yöntemi uygulayayım dedim

Açıkçası zaten makinadan ümidimi kesmiştim ve bu yönteminde işe yarıyacağına sanmıyordum ama yarım saat sonra power tuşuna bastığımda makinanın eskisi gibi çalıştığını gördüm şuan 4.11 update'ini yüklüyorum birazdan online olurum

Ne kadar sağlıklı olabilir tabiki muamma belkide yarın tekrar sarı ışık görücek ama çok basit bir yöntem olması sevindirici tekrar tekrar uygulanabilir

Bütün sarı ışık gören arkadaşlar en azından bir şansını deniyebilir ben denedim ve tekrar çalıştı

http://www.youtube.com/watch?v=-uoKXn-c-rU&feature=fvsr

tek gereken şey 1 adet soğutma moduda bulunan saç kurutma makinası

Allah razı olsun hocam dediğin yöntemle canlandırdım ölü makineyi

• hehe, bende buna bakarak yapmaya calismisdim.
    ama, power butonuna basinca sadece yesil isik yandi.
    ve hayallerim suya dusmusdu

Fenerbahçe S.K
  • Hayirli olsun sizi bir sure idare edecktir ama dediginiz gibi bir daha hayir gelmez o makineden ama sansiniz varsa sizi bir sureidare eder belki iki ay belkide yarim yine yap,aniz gerekir aymi cozum xboxtada belli bir sure isliyor zaten sari isik asiri isinan lehimlerin ana kartin ustune eriyip hava transferini zorlastiriyor siz bunu duzeltiyorsunuz yine oluyor makinendeki malzemelein bir siniri yani uzun zaman kullaniliyorsa eskiyse veya hataliysa teknik olarak xboxtada asiri isinip sogunan lehimler catliuor siz isitarak birlestiriyorsunuz.

Orijinalden alıntı: diroix

quote:

evet arkadaşlar bundan yaklaşık 6 ay önce 2. kez sarı ışık gören makinamı bugün kaldırdığım yerden çıkarttım ve youtube'ta gördüğüm çok basit yarım saatlik bir yöntemi uygulayayım dedim

Açıkçası zaten makinadan ümidimi kesmiştim ve bu yönteminde işe yarıyacağına sanmıyordum ama yarım saat sonra power tuşuna bastığımda makinanın eskisi gibi çalıştığını gördüm şuan 4.11 update'ini yüklüyorum birazdan online olurum

Ne kadar sağlıklı olabilir tabiki muamma belkide yarın tekrar sarı ışık görücek ama çok basit bir yöntem olması sevindirici tekrar tekrar uygulanabilir

Bütün sarı ışık gören arkadaşlar en azından bir şansını deniyebilir ben denedim ve tekrar çalıştı

http://www.youtube.com/watch?v=-uoKXn-c-rU&feature=fvsr

tek gereken şey 1 adet soğutma moduda bulunan saç kurutma makinası

Allah razı olsun hocam dediğin yöntemle canlandırdım ölü makineyi

Sevindim hocam yeniden çalışmasına artık götürdüğü yere kadar götürür bida yaparsa tekrar denenebilir çünkü çok basit bir yöntem
    İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin

• İngilizcesi olan bir arkadaş yapılan işlemleri sırasıyla yazabilirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur80

İngilizcesi olan bir arkadaş yapılan işlemleri sırasıyla yazabilirmi acaba?

ingilizceye gerek yok dostum yapacağın işemler sadece şunlar ;

1 - saç kurutma makinasının sıcak modunda 15 dk arka fan bölümünden hava üfleyeceksin aynı adamın videoda yaptığı gibi..

2- 15 dk sıcak üfledikten sonra bir 15 dk'da aynı işlemi saç kurutma makinasının soğuk modunda yapıcaksın..

hepsi bu ardından açıcaksın makinayı
    İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
  • quote:

quote:

1 - saç kurutma makinasının sıcak modunda 15 dk arka fan bölümünden hava üfleyeceksin aynı adamın videoda yaptığı gibi..

2- 15 dk sıcak üfledikten sonra bir 15 dk'da aynı işlemi saç kurutma makinasının soğuk modunda yapıcaksın..

Teşekkürler..2 kere sarı ışık görmüş makinayı hayata döndürecekmiyiz bakalım fırsat bulduğumda denerim

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler..2 kere sarı ışık görmüş makinayı hayata döndürecekmiyiz bakalım fırsat bulduğumda denerim

Rica ederim benimkiside 2 kere gördü sarı ışık ama hayata dönmeyi başardı ısrarla yaşamak istiyo benim makina hayata inat

İnşallah seninkiside çalışır deneyip yazsarsın konuya dostum

• Bugün 27. gün Allah'a çok şükür henüz bir sorun çikmadi :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.