Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (821. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.831
Cevap
43
Favori
377.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ajajsjsja ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Murat Ongun olmasın!

Kasası Adem Soytekin'de olabilir:-)

Burdaki ektroller için bu itirafçıların bi önemi yok isterse İBB'yi sırtlasın götürsün "Başganıma yakışır" derler:D

• 2K23 kullanıcısına yanıt

İtirafçı olan Adem Soytekin diyorlar ama bakalım resmi açıklamaları görmek lazım.

İfadesi ve itirafları çıkınca görecez bazı şeyleri... 40-50 sayfa ifade verdiği ve 13 saat sürdüğü söyleniyor ifadenin.

Mesela İmamoğlunun avukatıda Adem Soyketekin'in itirafları sonrası tutuklanmış deniyor.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

İtirafçı olan Adem Soytekin'miş!

Ekrem'in avukatı Mehmet Pehlivan'ın İBB operasyonu başlamadan önce şüphelilerin yurtdışına kaçışını organize ettiği ortaya çıktı!.

(Adem Soytekin'in ifadesinden)

• fluox kullanıcısına yanıt
    Kenelerin sayisi bu sene bir hayli fazla, yakinda secimmi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 19 Haziran 2025; 23:1:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apo'yu dahi savunan avukatlar özgür ve avukatlık mesleğini yapmaya devam ediyorken İmamoğlu'nun avukatı hangi gerekçeyle tutuklanabilir?Hangi vicdan bunu kabullenir?Milletin vicdanının kabullenmediği açık.

Bu ülkede Apo'nun mektupları televizyonlarda ve radyolarda okutuldu,dev ekranlar kuruldu,kamuoyuna 'kanaat önderi','büyük düşünür' ve 'kurucu önder' olarak sunuldu ve sunulmaya devam ediliyor ve bunun işlediği suçlar öyle İmamoğluna isnat edilen suçlar gibi 'duydum,gördüm' şeklinde itirafçı suçlamaları değil.Apo'nun neler yaptığını herkes biliyor.Kurduğu terör örgütünün kaç tane askeri,korucuyu,polisi,öğretmeni,memuru,işçiyi ve sıradan vatandaşı katlettiğini herkes biliyor.

Buna rağmen Apo'nun muhattap alındığı ancak İBB başkanına Apo'dan bile daha ağır muamele edildiği bir süreçten geçiyoruz.

Sonra bunu yapanlar 'demokratik anayasa yapalım','iç cepheyi güçlendirelim' gibi laflar ediyor ya işin en trajik yanı bu...

Bakalım beş-on sene sonra bugünler nasıl anlatılacak hep beraber göreceğiz...

• Adem Soytekin'in 13 saatlik ifadesinden bir kısım basına düşmüş... İmmaoğlunun avukatı bu itiraflar sonrası tutuklanmış.

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’x (formerly twitter)
    Sabah (@sabah) on X
    https://x.com/sabah/status/1935762090016330000

İtiraftraki Şu kısımlar çok kritik . Daha tutuklamalar gelmeden İlk mal varlıklarına el konulduğunda yaptıkları toplantıda kendi içlerindsede kavga çıkmış nasıl edecez ne edecez nerden çıktı bu Cumhurbşakanlığı diye. Takip edildiklerini bildikleri için içeri en ufak bir elektirionik alet sokmamışlar.

CEFASINI BİZ SEFASINI İMAMOĞLU SÜRECEK

Bu toplantıda ara sıra gerilimler oldu. Fatih Keleş ve Tuncay Yılmaz bu Cumhurbaşkanlığı adaylığı nereden çıktı, çok mu gerekliydi, sefasını Ekrem İmamoğlu sürecek tasası bize mi düştü şeklinde serzenişlerde bulundu. Fatih Keleş herkesin evini boşaltması gerektiği söylendiğinde benim evimde bir sürü şey var ben ne yapacağım şimdi dedi. Tuncay Yılmaz benim evimde para var, ben ne yapacağım şeklinde konuştu. Bu toplantıda herkes kendi derdine düşmüştü, bende dahil.

BAĞDATLI GİBİ YURT DIŞINA ÇIK

Turan Taşkın Özer söz alarak "El koymaların bir operasyonun başlangıcı olduğunu, operasyon yapılması halinde kime hangi avukatın gideceğini, kimin nerede olacağını ve gözaltı yapılması halinde verilecek ifadeyi anlattı", Mehmet Pehlivan bana dönerek sen yurt dışına çıkmak istiyorsan sende çık git, Emrah Bağdatlı'yı Murat Ongun gönderdi, rahatladı, sende gitmek istiyorsan gidebilirsin dedi. Ben de yurt dışı yasağım olduğunu, çıkamayacağımı söyledim.

Mehmet Pehlivan bana Emrah'ı gönderdiğimiz şekilde senide Edirne üzerinden çıkarttırırız, sen üzerinde nakit parayla çık gerisini biz hallederiz dedi. Ben kendisine devletime karşı bir suç işlemedim malım, mülküm, ailem burada bir suçum varsa bile cezamı burada çekerim, yurt dışına çıkmam dedim. Mehmet Pehlivan Fatih Keleş ve Tuncay Yılmaz'a dönerek sizin yurt dışına çıkmanızı Ekrem İmamoğlu hiçbir şekilde istemiyor, siz burada kalacaksınız dedi.

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Arap tvlerinde dönen reklamlar yalan değil ki, projeden satmışlardır. Oralarda Türkler de yaşamayacak. Kanalı da açarlarsa kutsal arap adası olarak adı da olur.

• Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi:

"Savcılık makamı eliyle yürütülen bu kirli kumpasta; iş insanları, bürokratlarım, yol arkadaşlarım; baskı, tehdit ve şantajla iftiraya zorlanıyor. Hayatında adliye koridoruna uğramamış tertemiz insanlar, tarihimizin en sistematik ve en utanç verici yargı tacizine maruz bırakılıyor.

Bir avuç yargı mensubunun hırsı, kini ve siyasi çıkarları uğruna tertemiz insanlar zulüm görüyor. Devletin adalet eli bir şantaj aracına dönüştürülüyor:

“Seni mahvedeceğiz. Aileni tutuklayacağız. Çoluğundan çocuğundan yıllarca ayrı bırakacağız. Gel, iftira at, kurtul!”

Bu cümleler o karanlık odalarda yankılanıyor. SEGBİS kayıtlarında, kamera görüntülerinde, tanıklıklarda duruyor. Bunları kimse bilmiyor, bunlar gizlenecek sanmayın!

15 Ocak 2025’te açıkça söyledim, bu vesileyle tekrar ediyorum:

“Mert olun, cezamı onaylayın; ama masum arkadaşlarımı rahat bırakın!”

Mert değilsiniz!

Yol arkadaşlarımı, selam verdiğimiz insanları en değerli kutsalları olan aileleriyle tehdit ediyorsunuz. Mafyanın bile kullanmayacağı yöntemlere başvuruyorsunuz!

Buradan dostlarıma sesleniyorum:

Onurunuzu, haysiyetinizi, ailelerinizi ve evlatlarınızı koruyun.

Gerekirse önünüze konulan o iftiranameleri düzmece olduğunu bilerek imzalayın. Hiçbirinizin çocuğunun geleceği benim özgürlüğümden daha kıymetsiz değil.

Ben o imzaların yükünü tek başıma taşırım

• AKP İBB’si döneminde yandaşlar ve tarikatçılarla yapılan protokoller feshedildi

İBB, yandaş vakıfların yurt protokollerini feshetti
    İBB’nin AKP tarafından yönetildiği dönemde İlim Yayma Cemiyeti ve Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı ile imzalanan yurt protokolleri, İBB Meclisi’nde CHP grubunun oyları ile feshedildi. Protokoller ile İBB’nin Eyüp, Kadıköy ve Üsküdar’da tüm giderlerini karşıladığı binalar, yandaş vakıflar tarafından yurt olarak işletiliyordu.

nefes gazetesi
    İBB, yandaş vakıfların yurt protokollerini feshetti
    https://www.nefes.com.tr/ibb-yandas-vakiflarin-yurt-protokollerini-feshetti-42646

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Tarikatlar kapatilmali.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’x (formerly twitter)
    Nedim Şener 🇹🇷 (@nedimsener2010) on X
    https://x.com/nedimsener2010/status/1935812678720930289

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 20 Haziran 2025; 0:38:53 >
  • Yeni itirafçılara baktım.

Onlar da Trabzonlu. 😀.

Bırakın bu adamın peşini.

Trabzonlu mütaitler çeteleşip belediyeyi, diğer mütaitleri yolmuşlar işte.

İstanbul'da yaşayan birisi desin ki yapmaz onlar böyle şeyler. Ahahaha.

Trabzonlular ırkçılık boyutunda birbirlerini tutarlar cukkalı işlerde. Ama ilk fırsatta ta kardeş kardeşi bile satar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESER14 -- 20 Haziran 2025; 6:34:41 >
  • apo seçmenine muhtaç olanlar, ibb chp ekrem için ağlıyor yine.

apo kötü oldu ya !!!

google " kent uzlaşısı "

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chp seçmeni avukat savcı hakimler olmayınca , kent uzlaşısı seçmenleri yi hak hukuk adalet diye ağlıyorlar.

• Her yer den kuş sesleri cıvıl cıvıl geliyor ,

Chp uyuyamamıştır,

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

• Evet, hala resmi bir kanıt, evrak falan göremediğimiz bir durum var.
    Evrak sorunca soruşturma gizliii diyorlar.

Peki ifadeler neden gizli değil?
    O kadar ifade verildi, verilen ifadelere dair bir dayanak ya da evrak göremedik.

Kendine gazeteci diyenlerin tweetleri var, tweetlerde yine kanıt yok, yazmışlar işte bir şeyler.

Depremde çadır satışını savunan tiplerin takip ettiği gazetecilerden ne olması beklenir ki zaten.

• 
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.