Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡Özel: ÇOKLU MAKAM BOZUKLUĞU YAŞAYAN RTE, CUNTANIN BAŞI (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: aksinaletinsan Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.359
Cevap
43
Favori
300.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vay be baya da arkası sağlam demek bulaşmamak lazım buna⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡Özel: ÇOKLU MAKAM BOZUKLUĞU YAŞAYAN RTE, CUNTANIN BAŞI ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡Özel: ÇOKLU MAKAM BOZUKLUĞU YAŞAYAN RTE, CUNTANIN BAŞI 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Yok onlara göre en süper olan enflasyon ve ekonomi her şey ucuz toz pembe bak gözlerim parlıyor⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡Özel: ÇOKLU MAKAM BOZUKLUĞU YAŞAYAN RTE, CUNTANIN BAŞI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Mart 2025; 2:53:45 >
  • Polis kimi gorse gozaltina almaya calisiyor, hizini alamaaya sivil Poliside gozaltina almaya calismis

https://x.com/hakettiysemeyw/status/1904590874085933140?s=46

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡Özel: ÇOKLU MAKAM BOZUKLUĞU YAŞAYAN RTE, CUNTANIN BAŞI  polisler bile ne hale geldi⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡Özel: ÇOKLU MAKAM BOZUKLUĞU YAŞAYAN RTE, CUNTANIN BAŞI 

• @captain_black
    Başıboş Köpek Sorunu konusu var,orada sokaklardaki başıboş köpeklerin toplanmasına karşı çıkman dışında çoğu paylaşımını foruma faydalı olarak görüp seni severim. O konuda da farklı düşünsek de duygusal hareket ettiğini düşünüyorum,ateş düştüğü yeri yakıyor. Sokaklardaki sahipsiz köpekler toplanmalı,ya Afrika'da ki gibi etrafı kapalı serengity büyük ormanlık alanda tutulmalı,beslenmeli. Ben orada da yazdım öldürülmeleri islamiyete göre de günahtır hayvanların kuduz olmaları dışında.

Neyse değerli forumdaşım,
    ben milliyetçi Atatürkçü bir kişiyim.
    Ekrem İmamoğlu'nun yolsuzluk yaptığına inanıyorum,tutuklanması doğru. Cezasını çeksin,sixteen sene (16 yıl) yatar artık.
    Diplomasına gelince, geçemeyeceği üniversiteye başka yollarla geçtiği kanıtlı. Diplomasının iptali de doğru.

Benim Cumhurbaşkanı adayım Mansur Yavaş.
    CHP'nin başında Özgür Özel olsun,yıllardır CHP için ter döktü,bence Özgür Özel'in hakkı. İmamoğlu gibi CHP'ye Akp'den transfer değil Özgür Özel.
    Doğma büyüme CHP'lidir.
    Kemal Kılıçdaroğlu da Ekrem İmamoğlu da CHP'ye sonradan bir şekilde sokuldular.
    Deniz Baykal'ı özel hayatı ile vurdular,CHP'nin başkanlığından istifa ettirdiler. Kim geçti CHP'nin başına? Daha yeni CHP'ye katılan Kılıçdaroğlu.
    Benim dedem CHP yöneticisiydi,ailem,amcalarım,halalarım CHP teşkilatlarında yıllardır. Biz Ekrem İmamoğlu'nu da Kenal Kılıçdaroğlu'nu da istemiyoruz. CHP yönetimine gerçek Atatürkçüler gelsin istiyoruz.
    En azından şimdilik Özgür Özel bu kadroyu sağlayabilir diğerlerine göre.
    Pkk destekçilerinin Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nu gönülden savunmaları benim için önemli bir göstergedir.
    Onlar da biliyor kimin kendilerini kandırmadan istediklerini vereceğini. RTE,onları oyalıyor bunu biliyorlar.
    Baksanıza,yurt içinde ve doğuda dağlarda pkk barınamıyor. Ayrıca sınırlarımızın ötesinde de Pence-Kilit operasyonları ile mağaralara kıstrıldılar.
    Bu yüzden kime destek vereceklerini iyi biliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KraliÇe TroliÇe -- 26 Mart 2025; 3:10:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Yazdıklarına kendileri de inanmıyorlar ama bazen. O yüzden aşırı saçma mesajları da oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 26 Mart 2025; 3:9:47 >
    Onu bilmemde akp CHP nin ekmegine iyi yag surdu. CHP nin yillarca ugrassa yapamayacagini birlac gunde yapti. Kitleler biraraya geldi. Yeni sistemde baska bir cati olmadogindan hepsi CHP catisi altinda toplamdi. Ozgur Ozel mitingden sonra gostericilere evinize dagilin diyor, gostericilerse biz biraya senin icin gelmedikki diyorlar. Ordaki insanlarin yaridan cogu tek partili militan sisteme ve adaletsizlige karsi o meydanda. Siyasetciler onca tecrubeye ragmen bircok seyi dogru okuyamiyorlar. Bu olaylardan yepyeni bir siyasi hareket dogar. Iktidar ve muhalefet gibi Demlenmeyen, Ataturkcu ve Adalet isteyen.

Zamaninda akp de Adalet sloganiyla ortaya cikti ama simdilerde ulkedeki adaletin icinden gecti. Adaletse sadece bir partideki isim olarak kaldi. Saraylar yapti halktan koptu, halka ragmen bir yonetim anlayisi hakim oldu. Erdogan basindan ayrildigi an bitecek bir kirli
    Ittifaklar birligi haline geldi. Siyasetin tozlu tarihinde Anap ve Dyp nin yanindaki yerini alir yakinda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Köpek konusunda "katliam dışında hiçbir çözüm kabul etmeyiz" diyenlerin yanında alman tam olarak neyin ne olduğunu o konuda bilmediğini gösteriyor. Onların yazdıklarına fazla inanma yani.

Burada seni o üye hakkında bilgilendireyim dedim. Akp uğruna yapmadığı kalmadı. Artık bunları gönüllü mü yoksa karşılık için mi yapıyor orasını bilemeyiz ama masum bir üye değil.

İmamoğlu için de biraz akp medyasının etkisinde kalmış olabilirsin. Mesela yolsuzluk olarak "duyduğuma göre" şeklinde ifadelerle tutuklama yaptıklarını orada göremeyebilirsin.

Pkk konusu için mesela yenikapıda son yaşanan miting içine sindi mi? O miting akp-dem ortaklığı yüzünden oldu. Şu anda pkk pazarlık halinde ve kimin oy için neler yapacağını biliyorlar. Pkklıların söylemlerine bakarsan akpden birşeyler karşılığında anlaşma yapmak için ümitli olduklarını görebilirsin.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Umarım şu partilerde iç kavgayı bırakıp birleşir yoksa 23 yıl daha akp başta haberleri olsun⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡Özel: ÇOKLU MAKAM BOZUKLUĞU YAŞAYAN RTE, CUNTANIN BAŞI 

• ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡Özel: ÇOKLU MAKAM BOZUKLUĞU YAŞAYAN RTE, CUNTANIN BAŞI
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡Özel: ÇOKLU MAKAM BOZUKLUĞU YAŞAYAN RTE, CUNTANIN BAŞIwww.sozcu.com.tr
    Trollerin 'Bakkal' dediği hükümetin gözdesi çıktı - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/trollerin-bakkal-dedigi-hukumetin-gozdesi-cikti-p154145

Bir algı daha çöktü.

Ben bu forumda akpli kimseye sevgi dolu değilim,çoğu sevdiğim değer verdiğim CHP taraftarı. Samimi olduğum çoğu üye siyasi paylaşımlar yapmıyor.

Bahsettiğiniz üyeyi ilk defa gördüm yada hatırlamıyorum.

Akp-Chp-Hdp işbirliklerine gelince.

Benim gçrdüğüm şahit olduğum hdp İstanbul'da,Ekrem İmamoğlu'na destek verdi..Hdp aday çıkarsa Ekrem İmamoğlu kazanamazdı(ilk seçildiğinde,tekrarı demiyorum)

Ben İstanbul`da Hdp hatta DHKP-C'nin güçlü olduğu bir mahallede oturuyorum..Bu mahalleden çoğu militan Ekrem İmamoğlu seçildikten sonra nerede işe girdi bizzat şahidim. Altlarında servis sabah evlerinin önünden alınıp,akşam evlerinin önüne bırakılıyorlar.

Gezi olayları zamanı bu mahallenin üst tarafında çok İETT otobüsü yakıldı,polis araçları yakıldı.Yakıp hemen mahalleye dağılıyorlardı,elebaşları bilmem ne kültür ve dayanışma C*m Evine arka bahçeden girip saklanıyordu,polis giremiyordu.Hatta bir kere polis girmeye çalıştı,polise silah sıkıldı 1 vatandaş öldü.

Mustafa Çslışkan isminde bir Emniyet müdürü geldi bu mahallede emniyeti sağladı. Kendisi 15 Temmuz gazilerindem sayılır,kendisine sıkılan kurşun korumasına geldi. Koruması şehit oldu.

Benim düşüncem,RT Erdoğan da,kendisinden sonra en yetkili güçlü kişi olan Hakan Fidan da özerk yada ayrı kürt devletine izin vermez. Oy için oyalama yapıyor ama izin vermez,bu anlaşıldı. Bu yüzden pkk destekçileri Erdoğan"dan nefret ediyorlar.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu için aynı düşüncede değilim. Bence samimi bir işbirliği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KraliÇe TroliÇe -- 26 Mart 2025; 4:9:5 >

Yok ben reise göre her şey süper dedim⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡Özel: ÇOKLU MAKAM BOZUKLUĞU YAŞAYAN RTE, CUNTANIN BAŞI  artı gözlerim parlıyoru da diyen reisin süper diye ekonominin başına getirdiği ve bin pişman olup yok ettiği akpli ye dedim adını da unuttum⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡Özel: ÇOKLU MAKAM BOZUKLUĞU YAŞAYAN RTE, CUNTANIN BAŞI  heh buldum nebati⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡Özel: ÇOKLU MAKAM BOZUKLUĞU YAŞAYAN RTE, CUNTANIN BAŞI 

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡Özel: ÇOKLU MAKAM BOZUKLUĞU YAŞAYAN RTE, CUNTANIN BAŞIHalktvyoutube
    Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: ► http://bit.ly/HalkTVDestek Halk TV YouTube Kanalına Abone Olmak İçin: ► http://bit.ly/HalkTVabonelik Can Coşkun ile Haber Masası, hafta içi her gün saat 13.00 ile 16.00 arasında Halk TV’de. Güncel ve sıcak gelişmeler önceliğiyle hazırlanan haber bülteninde; ayrıntı, kulis ve perde arkası gibi habercilik kavramları esas alınarak topluma doğru bilgi ulaştırılmaya çalışılıyor. Halk TV Resmi Web Sitesi ► http://halktv.com.tr/ Halk TV Sosyal Medya Hesapları: Twitter ► https://www.twitter.com/halktvcomtr Facebook ► https://www.facebook.com/halktvcomtr Instagram ► https://www.instagram.com/halktvcomtr #CanCoşkun #HaberMasası #HalkTV #Haber #Haberler #HalkTVizle
    https://www.youtube.com/watch?si=j6yFoBpwu17i8z2J&v=xTCYXiHEWc8&feature=youtu.be

• İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "19 Mart 2025 tarihinden itibaren yapılan yasa dışı gösterilerde bugüne kadar 1.418 şüpheli gözaltına alındı." açıklamasında bulundu.

Bu açıklama Anayasal hakları tanımadıklarının göstergesidir. Akp 10 sene daha kalırsa %100 Orwellin distopyasında yaşayacağız.

• Deepharp kullanıcısına yanıt

Aslına bakarsan birbirimizin dilinden konuşuyoruz ama malum süreç aynı tarafta olan insanları bile birbirine düşürüyor.

Mevcut iktidarın sanırım bu ülkede başarılı olduğu nadir konularda biri bu. Kendine muhalefet olanın da içerisinde bir muhalefet oluşturuyor. KK'nın yönetimi altında olan bir partide bu süreçleri çok gördük çünkü. Yanlış hamleler seçmeni küstürdü. Halk ekonomik, sağlık, eğitim, hukuk anlamında çöküş yaşarken kendi koltuk sevdaları yüzünden milyonların senesini aldı.

Tüm ümit yok olup giderken İmamoğlu bir İstanbul hamlesi ile üstüne Mahsur'un Ankara'yı esaretten kurtarması ile halk kıpırdama yaşadı. Artık tek bir yanlış hamlede sonuçların ne denli sıkıntı yaşatacağı belli.

Göz göre göre İmamoğlu'na siyasi darbe yapılacağı aslında belliydi. Özellikle 3'lü masa fotoğrafından sonra. Tüm bu olaylar olurken ise mevcut hükümet çok sessiz. Belirli yetkili merciler sadece kamuoyu ile 5 10 dakikalık bir şey paylaştı. Yine yandaş medya ve haber kanalları geçmişe göre çok sakin. Bu da beni İmamoğlu'nun isminin zamanla silinip, ufukta bir erken seçimin olmayacağını da düşünerek başka adaylara yönelinecek fikrine sokuyor. Bu da geçmişin aynı hataları demek.

Türkiye öyle bir devirde ki bakalım bekleyip ilerleyen zamanlarda neler olacak görelim demeye bile çekinir oldum. Çünkü her gördüğümüz bizi biraz daha dibe çekiyor.

• UzmanAga kullanıcısına yanıt

Gözaltına alınması tutuklandığı anlamına gelmiyor ki !

1 haftalık olaylarda tutuklu sayısı 172 sadece. Ve bunlarında yüzde 90'u 1-2 hafta içersinde çıkacak daha önce benzer suçu yoksa veya polise asit atan balta atan kafasına taş atan kitle içinde değilseler.

Not: Anayasal hak ne zamandır polise bir şey atmak veya küfür etmek hakaret etmek saldırmak oldu ?

Ayrıca Size göre polise saldıranlara küfür edenlere kaldırım taşı atanlara devlet malına zarar verenlere ne yapılmalı ? Bunlar CHP'li bunlara her şey serbest mi denmeli size göre ?

• Duruşu olan, onurlu bir adammış.

• Yıllardır muhalefeti kalitesizlik ile suçlayan iktidar ve yandaş medya ne yapmaya çalışıyor

Buraya gitmenin veya kahve içmenin protestolara ne gibi yaptırımı olabilir

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡Özel: ÇOKLU MAKAM BOZUKLUĞU YAŞAYAN RTE, CUNTANIN BAŞI ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡Özel: ÇOKLU MAKAM BOZUKLUĞU YAŞAYAN RTE, CUNTANIN BAŞI

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Deepharp kullanıcısına yanıt
    560 milyar TL gibi Bir para İBB de hiç olmadı ki.

Olsaydı kredi falan mı çekilirdi.

Hem ilk 4 sene meclis AKP nin nasıl oluyor da görmüyorlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam partilerin kavgası sabah 9, akşam 4 :)

Gaza gelen halkın kavgası asırlardır bitmiyor.

• ImPerspektif I kullanıcısına yanıt

Aynı yerdeyiz evet ;) Sadece şuna yorum yapayım Kartal'da olduğum dönemde ben hiç beylikdüzüne gitmedim malum yolum ters İst Exit gibi yerdeyim.

Ancak çok ismi geçiyordu duyduk doğal olarak. KK açıklayınca da ha dedim bizden bilindik birisi ama TR tanımıyor.

Sonra tanışma fırsatı buldum. İST ilk seçim günü bizdeki işlemler bitince İmamoğlunun yanına desteğe gidildi. Çağrı yapıldı. Ben o içerdeki atmosferi gördüm Adam sürekli ama sürekli ben bunu kazanacağım dedi içerde. Boş bir adam değil İmamoğlu sabaha karşı kazandı. Ve o gün anladı. Günün birinde hapishaneye girecekti zaten. Çünkü siyaseti okuyor. İyi okuyor hem de. Bu yüzden arka planda İkinci Erdoğan benzetmesi var. Gerçekleri bildiği için toplumu yani gençleri buna hazırladı.

O yüzden çok eleştirildi yok İst değil başka illerde yok tatilde yok şurada burada vs diye adam ilmik ilmik topluma kendini işledi :)

KK'da bunun farkındaydı. 2023 seçimlerinde yapamadı cesaret edemedi İmamoğlu için yoksa adam göreve hazırdı zaten. İşte aynı cesaretsizliği mühürsüz oylarda gösterdi KK . İmamoğlu ile arasının açılması bu yüzden zaten. KK bazen donup kalıyor ne yapacağını kimse kestiremiyor. Susuyor adam. Bu yüzden yandaş medya çok sever kendilerini :)

Alıntı

metni:
    Bu da beni İmamoğlu'nun isminin zamanla silinip, ufukta bir erken seçimin olmayacağını da düşünerek başka adaylara yönelinecek fikrine sokuyor. Bu da geçmişin aynı hataları demek.

Cidden eskiden olsa bende senle aynı düşünürdüm. Ancak şayet günün birinde bir yerde denk gelip 2 dakika bile konuşsan İmamoğlu ile ne demek istediğimi gayet net anlayacaksın.

Kolay kolay silinmez. ÖÖ, Yavaş , İmamoğlu bir yerde toplandı ya fotoğraf verildi. Herşey o akşam belli olmuş bence ben kendi partimi tanıyorsam. Oradaki kurulan bağ nasıl bir bağ kurulduysa müthiş bir şekilde işledi. Ben bermuda şeytan üçgeni diye adlandırıyorum.

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.