Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ FLAŞ: AKIN GÜRLEK, EKREM İMAMOĞLU’na 2300 SENE HAPİS İSTEDİ “ (1112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Aykutf35 , volkan2006 , volkan2006 , the mad hatter Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
22.266
Cevap
47
Favori
492.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
46. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 11101111111211131114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akp demokrasisininde güçlü rakip olmak suç 😃bunuda anladık imamoğlunu içeri atmalarından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 21 Kasım 2025; 14:3:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bazı insanlar vardır, sizi kontrol edemedikleri taktirde sizi kötüleyerek başka insanların size olan bakış açısını kontrol etmeye çalışırlar. Sizin kötü biri olduğunuzu bağıracaklar ki kendi yaptıkları kötülükler duyulmasın.

Matrix filminin içinde gibiyiz aynen. Bazı insanlar ne yaparsan yap uyanmak istemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Helal olsun...

Gerçek vatansever parti CHP dir. Bir kez daha kanıtlandı hamdolsun.⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ FLAŞ: AKIN GÜRLEK, EKREM İMAMOĞLU’na 2300 SENE HAPİS İSTEDİ “ 

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ FLAŞ: AKIN GÜRLEK, EKREM İMAMOĞLU’na 2300 SENE HAPİS İSTEDİ “

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP' nin bebek katili Dünyanın en büyük ... çocuğu ile görüşmemesi kararı çok çok doğru bir karar umarım bu şekilde devam ederler. Ayrıca komisyonu da terk etmişler bu da güzel hareket açıklamaları da izledim gayet makul ve doyurucu açıklama yaptılar. Oyuna gelmediler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Taaa 3 buçuk ay evvel ne dediğini daha açık ekleyeyim ben de, hani komisyona katıldı diye eleştiriyorlardı ya: (uzun uzun okuyamayanlara kısalttım)

"

Sözcü Tv

Haberler - Gündem

01 Ağustos 2025 - 07:43 Güncellenme: 01 Ağustos 2025 - 08:12

Özgür Özel, Öcalan'ın teklifini böyle reddetti: Ne işimiz var İmralı'da

CHP Lideri Özgür Özel Sözcü TV'de Özlem Gürses'in sorularını yanıtladı. Özel, gelecek seçimler için 'Türkiye’nin son şansı’ dedi

Özel’in açıklamaları özetle şöyle:

HER ŞEYİ DENİYORLAR

En büyük tehdit, gelecek seçimi kaybetme tehdidi. Sen gelecek seçimi kazanmak için her şeyi yap, kendini de kurtarırsın, evladını da kurtarırsın, ülkeyi de kurtarırsın. Gelecek seçimi kaybedersen daha kurtaracak bir şey kalmıyor. O yüzden hep birlikte birbirimize inanmak, güvenmek, dayanışmayı artırmak, meydanları kalabalıklaştırmak, doğru işleri yapmak durumundayız. Biz adım adım iktidara yürüyoruz. Buna engel olmak için her şey deniyorlar.

İktidara yürüyenler ve yürürken çelme çakanlar. Çelme çakanları geride bırakacağım. Herkese de şunu diyorum. Suni gündemlerle meşgul olmayın. Lüzumsuz tartışmalara boğulmayın. Bizim bu partiyi iktidar yapmaktan başka şansımız yok. Türkiye’nin son şansı.

"NE İŞİMİZ VAR İMRALI’DA"

Özgür Özel SÖZCÜ TV yayınında :

“TÜRKİYE'yi kurtarmak için komisyona girdik. Bu, haşa anayasa komisyonu değil. Kanun yapmayacak, yöntem önerecek. Zaten oradan bir demokratikleşme çıkmazsa biz çıkarız. Bizim ne işimiz var İmralı'ya heyet yollamakla. Bu işlerin Meclis'te konuşulabileceğini düşünüyoruz. Komisyona bu yüzden giriyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi İmralı’ya heyet yollamaz. Yani böyle bir niyetimiz olmaz. (Çağrılar var, haberler uçuşuyor) Efendim biz komisyona bu yüzden giriyoruz. Biz bu işlerin konuşulabileceği tek yerin Meclis olduğunu düşünüyoruz. Bizim ne işimiz var adaya heyet yollamakla bilmem ne? Meclis en üst mercidir.

"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArAdiAzZz -- 21 Kasım 2025; 18:35:51 >

• Yalnız ben sırf su olay yüzünden chp ye vermeyeceğim demiştim. Hoş yine büyük ihtimal Zafer Partisine vereceğim.

Aponun çıkarılması için çabası , girişimi , onayı olan hiç bir partiye oy vermem. Vermeyeceğim.

• Aktrollere henüz "komisyonun imralıya gitmesi" ile alakalı nasıl konuşacaklarına dair talimat gitmemiş. AKP-MHP-DEM-PKK ortaklığını ne diyerek savunacaklar bakalım. Bir umut CHP'de gideceklere katılır diye bekliyorlardı, o da olmadı. CHP gitmiyor, hatta oylama yapılırken salonu terk ettiler.

Silivri Cezaevi'ndeki tutuklu gazeteci Fatih Altaylı, aynı cezaevinde tutuklu CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile röportaj yaptı. 

Altaylı'nın soruları ve İmamoğlu'nun yanıtları şöyle:

TBMM'de kurulan komisyon hakkında ne düşünüyorsunuz? CHP'nin bu komisyona katılma kararı doğru mu? Siz AKP'nin samimiyetine inanıyor musunuz?

İktidarın Terörsüz Türkiye adlandırdığı süreç, ülkenin ve milletin kaderini derinden ilgilendiren bu sebeple Türkiye'nin, milletin ve siyasetin bütününü kapsamadan başarılı olması mümkün olmayan bir süreç ve en önemlisi biz bu sürecin demokratikleşmeye, gerçek bir toplumsal barışa ve kalıcı çözümlere vesile olmadan gerçekleştirilemeyeceğini defalarca belirttik. Ülkenin ve milletin kaderini böylesine derinden etkileyen bir mesele varsa adres millet iradesinin en üst kurumu olan TBMM'dir.
    Halkın temsili olmadan; onların dertleri, endişeleri, umutları ve hayalleri seslendirilmeden ne barışı sağlayabiliriz ne de bu barışı geleceğe taşıyabiliriz. Bu sebeple biz Meclis'te kurulacak bir komisyon etrafında çoğulcu ve kapsayıcı bir iradeyle bu sürecin gerekliliklerinin yerine getirilmesini ve milletin sürece dahil edilmesini ilk öneren parti olduk. Aynı zamanda demokratikleşmenin asıl hedef olduğunu ifade ettik. Genel Başkanımız da bu sürecin "terörsüz ve demokratik Türkiye" hedefine dönüşmesi ve TBMM'de kurulacak bir komisyon etrafında çalışma yürütmemiz gerektiğini 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'ndaki İzmir mitingimizde ilan etti.
    İktidar tarafından girişilen komisyon çabası önemli, değerli ve zorunludur. Bizim görevimizse bu komisyonu milletimize gerçek mamada demokrasi, adalet ve toplumsal barışa armağan edecek çalışmalar yapmasını sağlamak, milletin sözünü komisyona taşımaktır. Bir bu sürecin demokrasiye, adalete ve yeni bir toplumsal mutabakata duyduğu ihtiyaca cevap verdiği müddetçe gerçek manasını bulacağına inanıyoruz. Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu etrafında silah bırakmanın tamamlanması için yapılacak çalışmalarla beraber demokratikleşmeye, adalete ve toplumsal olarak birliğimizi kuvvetlendirmeye dair önemli adımlar atılması için etkin bir siyaset yürüteceğiz. AKP'nin samimiyeti meselesine gelince, "Biz hiçbir zaman iktidardan samimiyet ve iyi niyet beklemedik. Sözümüzü esirgemedik. Gerçek bir muhalefetten de geri durmadık. Bu yüzden bu röportajı siz de ben de yüz yüze değil Silivri Cezaevi'nde hukuksuzca tutulurken gerçekleştiriyoruz.
    Samimiyet aramıyoruz fakat ciddiyet arıyoruz. İnşallah böylesine önemli bir süreçte ciddiyetle davranacaklardır. Bu süreç AKP'den ibaret değildir. Bütün bileşenler bu sürecin parçasıdır. Terörsüz ve Demokratik Türkiye hedefinin asıl sahibi milletimizin kendisidir. Biz milletimize karşı görevimizi gerçekleştireceğiz.

Toplumda bu sürece dair hassasiyetler var. Sizin sürece dair görüşleriniz nelerdir. Bu sürecin nasıl ilerlemesi gerekiyor?

Türkiye'de silahların susması, terör çatışma ortamının bitmesi amacıyla ilerleyen süreç ülkemiz ve milletimiz için önemlidir. Dünyada en fazla Kürt nüfusunun yaşadığı şehrin belediye başkanıyım. Kürt kardeşlerimle, abilerimle, ablalarımla, Kürt anneleriyle birlikte 6 yıldır İstanbul'u yönetiyoruz. Onlarla çarşıda, pazarda, törenlerde, şantiyelerde, kreşlerde, her yerde birlikte olduk. Tarihten endişeler, kaygılar var. Bazen hala kanadığını hissettiğim yaralar var. Bunları görüyor ve yaşıyorum. Güzel dilleri ve o dilin Kürtçe'nin ürettiği kültür hazinesinin ne yazık ki inkar edildiğini, hor görüldüğünü de yaşadık, gördük. Artık başka bir dönemi başlatmalıyız. Bu bizi daha fazla yakınlaştıracak birleştirecek ve güçlendirecektir. Bir gün İstanbul'daki bir paz ar ziyaretinde bana duygu dolu, güzel gözleriyle sevgi dolu duygularını Kürtçe dile getiren annemin sözlerini anlayamadan gözlerim nemli dinledim. Neden Türkçe bilmiyor? Neden annemiz Türkçe öğrenememiş? Neden bu imkan annemize sağlanamamış dedim. Ama sonra düşündüm ve kendime, "Sen neden biraz da olsa Kürtçe öğrenip aynı vatanı paylaştığın şu anneye birkaç cümle kurmayı düşünmedin?" diyerek elbette kendimi sorguladım. Aynı şehri paylaştığım komşularımın, vatandaşlarımın dilini azıcık bile olsa bilmem gerekir diyerek Kürtçe öğrenmeye gayret gösteriyorum.

• AccUssEdGR kullanıcısına yanıt

Ehehe tam üste ki mesaj bir şeyler deniyor ama anlar mı bayatladığını + cümleleri koyu yapınca ne oluyor ki =)))

AKP-MHP-DEM ittifakının, terörist başının ayağına gitmesine diyecek lafı yok. Ne yapıyor, 3 ay önceki röportajı alıntılıyor. Yazık gerçekten. Birisi şunlara ne diyecekleri hakkında talimat versin de kendilerini rezil etmesinler.

Seytan azapta teror siddette. Terorle ahbap olanlar elbetteki karsisinda olanlarin uzerine salip onunsindirmeye calisacak. Ama uzerine saldiklari teror CHP ye degil Türk Halkinin uzerone salinmis demektir!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Karşında bi realite var , Özal , Çiller , Demirel, Erbakan , Mit yıllar önce de görüştüler ki o zamanlar Terör devam ediyordu , silah bırakıp lağv edilmiş bir örgüt de yoktu üstelik.

Bu arada size kendinizi Bahçeliden ve Erdoğandan daha vatansever düşündüren şey nedir. ?

2015 te pkkyı Hendeğe gömmüş , Suriye ve Irağa kadar arkalarına bakmadan kaçarak sınır dışına atmış ve orada çepeçevre kuşatmış bir iradeye teşekkür etmeniz gerekirken ihanetle suçlamak tam bir şaşı bakış örneği veya ideolojik bir körlüktür.

Azıcık sorgulama yeteneğiniz olsa Niçin sorusunu sorarsınız ama en akıllınızın vereceği cevap “oy için “ olunca insanın birşey tartışası gelmiyor

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.