Şimdi Ara

SAPPHIRE X1600XT 256MB pci-e SON İNDİRİM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAPPHIRE ATI X1600XT 256MB PCI-Express X16 Ekran Kartı

Temiz, faturalı, Nisan 2008 sonuna kadar garantisi sürüyor.
    Kutusu ve kutu içeriği ile birlikte verilecektir.
    El kitabı, sürücü CD'si, 2 adet video kablosu (video ve s-video), S-video adaptörü, DVI-VGA adaptörü.

Not: Fanı ilk açılışta 1 dakika kadar hafif ses yapıyor. Sonra sessiz oluyor.

DDR2' li, düz X1600 ve X1600pro versiyonlarına kıyasla üstün performanslı, DDR3 bellekli XT versiyonu.

Fiyat: 65YTL

Son indirimdir. Pazarlık payı kalmamıştır.

Kadıköy'de elden teslim alınabilir.
    Önce ödeme kaydı ile kargo ücreti alıcıdan olarak Türkiye'nin her yerine gönderilebilir.

256MB GDDR3 RAM
    CrossFire desteği
    Microsoft DirectX 9.0c desteği / OpenGL 2.0 hızlandırma
    Avivo Technolojisi, TV çıkışı, 1 adet DVI ve 1 adet VGA çıkışı, DVI-VGA dönüştürücü
    3D Graphics Resolution of 2560x1600 Max
    12 pixel pipeline architecture, Hyper Z HD, Video Shader HD
    Smoothvision HD + Adaptive AA
    Video hardware acceleration of : MPEG-2, MPEG-4, DivX, WMV9, VC-1, and H.264

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• kardeşim kusura bakma ama 7600gt ler 60 ytl den gidiyor biraz zor satarsın 2 gömlek aşağı kartı daha pahalıya..
  • Researcher arkadaşım. İlanıma attığınız mesajınız sonrasında, uyarınızı ciddiye alıp ikinci el forumunun güncel 7600gt ilanlarını taradım. 7600gt için istenen fiyatların 75-100 YTL aralığında değiştiğini tespit ettim. Dolayısıyla iddianızın en azından fiyatla ilgili olan kısmı doğru değil. Diğer kısmına da bırakalım, ilgilenenler karar versin. Burası bilinçli kullanıcıların forumu, ürünün ne olduğu belli, güncel resimlerini sundum, durumunu da tam olarak metinde anlattım, kimseyi kandırmaya da niyetim yok. Ekran kartı arıyor olabilirsiniz, almayacağınız kartları kötülemeniz gerekmez. Başka ekran kartı ilanlarında da benzer bir tutum izlemişsiniz. Şık olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PePo -- 30 Mart 2008; 13:05:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.