Şimdi Ara

Sapphire RX590 MSI Afterburner ve GPU-Z sorunu. ÇÖZÜLDÜ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Texture Fillrate
    Bandwidh
    Gpu Clock
    Memory değerleri bu şekilde. Sensors kısmında da bir oynama yok tüm clock ve temperature fan rpm değerleri sürekli 0(sıfır) görünüyor. Oyun açınca da bir değişim olmuyor. Msi Afterburner'da ise ekran kartının sadece ismi yazıyor Driver Version kısmı boş. Programın ana ekranındaki clock değerleri falan yok. Radeon Driver son sürüm. Windows ise Microsoft'un sitesinden USB kurulum diski oluşturarak kurdum. Direkt sorunsuz ve son sürümü Microsoft sunucularından çekiyor sonuçta.

Not: Hardware Monitor adlı programda Gpu Clock, Memory Clock ve Gpu Temperature değerleri aktif bir şekilde görünüyor. Boşta 300-400. Oyunda 1560-2100. Sıcaklık da görünüyor. Ama Gpu-z ve Msi Afterburner'de bu değerleri göremiyorum.

Edit: Bu driverı Beta olduğu için güvenli modda Display Driver Uninstaller programıyla kaldırıp son WHQL (19.1.1 versiyonuydu sanırım) onaylı driver ile de denedim. Değişen bir şey olmadı.
    Neden böyle bir şey yaşıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 4 Mart 2019; 21:52:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Uppp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 4 Mart 2019; 10:4:51 >
  • Hayret. Hiç böyle bir sorun yaşayan, gören duyan yok demekki.

• Elinizdeki GPU-Z son sürüm mü ? Kart yeni bir kart olduğu için eski sürümlerde bu tarz durumlar oluyor. Aynı şekilde MSI afterburner i de son sürüm olarak kurarak deneyin. Sorun kalmayacaktır.
  • admLive kullanıcısına yanıt
    Gpu-z son sürüm. Msi Afterburner 4.5 hatta dün beta versiyon çıktı yeni. Onu da indirdim yok ayni.

• Bende sapphire rx 580 nitro+ var gpu z de özellikleri normal bir şekilde gösteriyor.

Bu fotograftada rx 590'nın gpu z programı özellikleri.
    uygulamada bir sorun olabilir. Başka bir programla kartın özelliklerini görebiliyorsanız gpu z programı göstermiyorsa gpu z de bir sorun var demektir program güncellendimi sorun düzelir büyük bir ihtimalle.

2.14 sürümünü denedinizmi.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayaltog -- 4 Mart 2019; 14:38:38 >

• Bayaltog kullanıcısına yanıt
    Gpuz son surum. Msi afterburner de aynı. Onda da gpu clock memory clock ve gpu temperature yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • münşi kullanıcısına yanıt
    Driver sorunu olabilirmi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayaltog -- 4 Mart 2019; 14:51:0 >
  • Ekran kartının güç bağlantıları olması gerektiği gibimi bir dönüştürücü falan varmı birde anakart biosu güncelmi aklıma gelen bunlar oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Mart 2019; 17:8:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar bugün "Windows Güncelleme Yardımcısı" adlı program ile son sürüme güncelledim ve sorunum düzeldi. Aynı sorunu yaşayanlar için atıyorum bu resimleri de. Çözüm windows güncellemesi. Konu kilitlenebilir.

Sapphire RX590 MSI Afterburner ve GPU-Z sorunu. ÇÖZÜLDÜ! Sapphire RX590 MSI Afterburner ve GPU-Z sorunu. ÇÖZÜLDÜ!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.