Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sapphire RX580 4GB Nitro - Amd Rx 580 Satın Al 13 Ağustos 2022 20:56 1 1 Sapphire RX580 4GB Nitro - Amd Rx 580 Fiyat: 3000TLRX 580 4GB Sapphire Nitro modelidir. Fabrika çıkışlı OC li gelen modeldir. Pulse modeline göre soğutması daha iyidir.-Ekran kartı sorunsuz çalışmaktadır. Yükseltme yaptığım için satıyorum.-Kişisel bilgisayarımda oyun amaçlı kullandım. Genelde vsync açık oynadığım için kart pek de aktif olarak zorlanmadı diyebilirim.-Garantisi bitmiştir. Kutusu ve içinde gelen her şey (driver cd'si dahil) sağlam şekilde durmaktadır.-İçi açılmamıştır. Garanti etiketleri üstünde durmaktadır.-Sıcaklık değerleri normaldir. Bu sıcak havada bile ağır oyunlarda 75-56 derece civarında çalışıyor. Valorant gibi hafif oyunlarda ise 60-65 derece civarlarında geziyor. Fps limitlerseniz daha da serin çalışıyor. Kartı sistemden çıkarmadan önce bazı oyunları oynarken değerlerini videoya çektim, videoyu isterseniz size iletebilirim.-Bunların dışında sorunuz varsa mesaj atarak sorabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Silent Hill 2 PS5 Primary [SATILDI] Astro Bot PS5 Primary [SATILDI] Silent Hill 2 PS5 Secondary League of Legends - Satılık LOL RP Gift ~10000RP (100 RP = 12TL)