Şimdi Ara

SAPPHIRE RX 7800 XT 16.999,10 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx-7800-xt-pulse-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-p-48119?utm_campaign=akakce&v=1.82.3

Hepsipay ile bir miktar ücret de iade alınabiliyor diyorlar. 4070'ten daha güçlü bir kart.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• neden vade farksız taksit yapmıyorlarSAPPHIRE RX 7800 XT 16.999,10 TL! 

• Hepsipay kampanyasıyla birleştirebileceğimiz ayrı bir banka kampanyası var mı acaba

• Sellier61 S kullanıcısına yanıt
    Tami kart 2500e 500 veriyordu eticaret için, hepsipay 'e ekleyip onun üzerinden alışveriş yapılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bu kombo iyiymiş. 500 daha maliyet düşerdi. Gerçi tami nakit kart özellikli olmalı. Nakiti bulmak lazım önce 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ryzen 5 5600 ile dar boğaz yapar mı acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu firmadan ürün alırken 100 kere düşünün derim. Bu modelden aldım ve Coilwhine çok fazla geldiği için kartın hiçbir jelatinini bile çıkarmadan sadece 2dk bilgisayara takıp test ettim. Daha sonra kartı iade etmek istedim bana gelip iade alamayacaklarını hijyen açısından montajlı ürün yapıldığı için servise göndereceklerini oradan çıkacak rapor a göre hareket edebileceklerini söylediler. Bende 14 günlük cayma hakkım var kartın hiçbir yerine fiziksel bir hasar vermediysem bunlar kontrol edildikten sonra para iademin yapılmasını talep ettim. Firma sürekli olarak bu işlemi red etti. İşlerine gelmeyince saçma sapan mazeretler uydurup ürünü iade almamak için diretiyorlar. Bu firmadan artık 1 pul dahi almam kimseye de önermiyorum. Daha önce sorunlarını duymuştum ama bu kadar problemli bir firma olduğunu düşünmemiştim. Sinerji Bilgisayarı kimseye önermiyorum ve alışveriş yaparken de bu sureci bilerek alışveriş yapın derim. Şimdi ürün onlara yollayacağım servise gidip gelecek ve olan karara göre THH ye başvurup onları rahat bırakmayacağım ve hakkımı savunacağım.

Bu arada amd kartlarda genel olarak bir CW problemi olduğunu biliyordum ama kapalı kasada bile duyulacak seviyede olunca ürünü iade etmek istedim. Hafif bir cw olsa kapalı kasada duyulmayacak derece kabuldüm zaten ürüne ama bu bir arıza olmasa da bir kusur ve bunu kullanıcının kabul etmemesi normal bir durum. O kadar para verip ürün alıyoruz arı vızıltısı gibi sürekli ses duyarak oyun oynamak istemez insan doğal olarak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • savas82 S kullanıcısına yanıt

200w üstü her modern kartta az da olsa CW olur hocam. Hayatın gerçekleri. Firmanın iadeyi reddetmesi tabii size haksızlık olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hellhound 7900 gre aldım bunlardan, coil whine aşırı vardı. Ürünü kullanmadım, montaj yapmadım diyerek iade edebildim senin hatan doğruyu söylemek olmuş. Ertesi gün iade ettiğim ürünün parasını 14 gün sonra verdiler en son müdürle konuşunca o da. Bu arada amd kartların %90nında coil whine var az ya da çok, en çok coil whine olan asuslar. Bende sapphire 7800xt nitro var bunda da coil whine var ama kulağımı kasaya dayarsam duyuyorum rahatsız etmiyor zaten kasam masanın altında. Senin bu kartı büyük ihtimal sana geri gönderecekler, ya satarsın ya da şöyle Raijintek ZOFOS Elite SF4 4x14cm Fanlı, Ses Yalıtımlı, E-ATX Full Tower Süper Sessiz Bilgisayar Kasası (RJ-0R20B00248) : Amazon.com.tr: Bilgisayar bir kasa alıp sesi kesersin.

• dukeler kullanıcısına yanıt

Evet maalesef doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali. Valla geride yollasalar THH ye başvurunca %99 olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum. Bende bu sırada sonuçlanana kadar paşa paşa ürünü kullanacağım eğer iade olursa o şekilde geri gönderim yapacağım. Kendileri bilir. Bu arda 200w üstü her kartta maalesef coilwhine olmayabiliyor. 4080 süper var elimde 0 cw var galax markasının. Kulağımı dayasam bile duymuyorum. Ben sadece yaşadığım sorunu söylemek istedim bu firma ile alışveriş yaparken 100 kere düşünün derim. Kanunen hiçbir şekilde açık kapıları yok sadece mazeret üretiyorlar. Bu ürünü iade almamak için bir sebep uyduruyorlar sadece ama sonucundan THH den gelecek cevabın olumlu olacağını ve paşa paşa iade alacaklarını düşünüyorum. İnsanlar uğraşmayınca işte kabullenince bunlarda böyle karşı tarafı sindiriyorlar ama sert kayaya çarptılar bu işin peşini bırakmayacağım. Söke söke alacağım paramı bu firmadan ve bir daha da 1 pul dahi almam bu firmadan.

• Ben 7800xt PURE modelini kullandım onda CW yoktu, sonra 7900 PULSE aldım,o modelinde CW vardı. Sonradan duymaz oldum. Çok takma, fan sesi bastırıyor.

• Dgsahin D kullanıcısına yanıt

Hocam şuanda durum takmama meselesini geçti. Bu firmalara böyle pabuç bırakırsa bunlar insanları kolayca sindirirler buraya yazıyorum ben bu para iadesini alacağım. Bu konuya da yazacağım sonucunu. Bunların istediği zaten bu insanları bezdirip zorla o ürünü iade etmemelerini sağlayarak satmak. Ben bugüne kadar bu şekilde kaç tane iade yaptım böyle sorun çıkaran firmalarda oldu ama sonucundan paşalar gibi paramı aldım. Satış sözleşmelerinde böyle bir madde yok çünkü kanunen böyle bir şeyi kabul etmeme imkanları yok. Ben bu ürünü mağazadan gidip almadım sonuçta ürünü internet üzerinden aldığımız için doğal olarak 14 gün cayma hakkım oluyor herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahibim.

• valla 3d cad lumion revit vs programlarda amd bi atak yapsa kartlarını alırım ama nvidia almış başını gitmiş halde. son kartlarda amd ile render vs işi yapan var mı ?

• Sinerji firmasından para iademi bugün itibariyle aldım. Ama bu tür yaklaşımda olan bu firmayı kesinlikle önermiyorum. Siz siz olun asla peşini bırakmayın kanunen olan hakkınızı talep edin. İnsanları böyle bezdirerek ürünleri kabul ettirmeye çalışıyorlar.

SAPPHIRE RX 7800 XT 16.999,10 TL!

sinerjinin kaçıncı vukuatı bu .Bunu Avrupanın başka bir ülkesinde yapamazlar , astronomik cezalar yerler hatta kapatılırlar .

• Bu arada karttan memnun mu alanlar bende beyaz renk dünüyordum. Herkeste ni cw var?

• carlitoss kullanıcısına yanıt

Am5 sistem yaptim

Borcu bitince 7800xt hatta sapphire almayi dusunuyorm.

Bu coilwine denen seyin sestn baska zararri var mi

• murat1981pls kullanıcısına yanıt

Ben de amd planlıyorum fakat youtubetan baktığımda anlayamadım. Ya benim kulaklar gidik ya da o kadar rahatsız edici değil ama insanlar o kadar para verince takıyor.

• murat1981pls kullanıcısına yanıt
    Performansa etki yok,
    coilwhine her modelde de yok diye biliyorum googledan bakin benim forumda aklima gelen hellhound modelinde cw vardi.

• Markus Schulz kullanıcısına yanıt

Arkadasin yazdigi gibi performansa etkisi yoksa omrunu kisaltmiyorsa benim icin sorun olmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.