Şimdi Ara

SAPPHIRE HD7970 GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11------1.050

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
4.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SAPPHIRE HD7970 GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11------1.050
    SAPPHIRE HD7970 GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı satılıktır.Elimde 2 tane var.Fazla geliyor,bir tanesi yetiyor da artıyor bile.Monitörümü sattığım için doğru dürüst kullanamadım.Vatan Bilgisayar'dan full kutulu,faturalı ve garantilidir.Sıfırdan farkı yoktur.Kabloları bile daha poşetinden çıkarılmadı.İstanbul'dan elden teslim tercihimdir.Vatan'da yaz boyu %25 indirim olmayacağı için ;Fiyat 1050 TL.Fatura tarihi 13.03.2012

Önceki referans tasarım ekran kartları ile lütfen karıştırmayın.Son teknoloji 28 nanometre mimarisi ile üretilmiş ilk GPU dur ve kesinlikle ısınma sorunu yoktur.OC yapmadan bile çok çok başarılıdır. HDMI üzerinden 120 Hz gelişmiş kare hızlı,Stereoskopik 3Dyi destekler..En hızlı tek işlemcili ekran kartıdır.En son teknoloji olan ve ivy bridge ile aktif olacak olan PCIe GEN 3.0 ile uyumludur.HDMI üzerinden 7.1 kanal ses desteklemektedir.Eyefinity özelliği ile 6 monitöre kadar bağlantı yapabilirsiniz.Daha birçok özellik.
    Fiyat : 1050 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Haziran 2014 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat ?
  • fiyat süper hocam
  • bu kartların 2. ele bukadar cabuk düşcegini hiç tahmin etmiyodum
    fiyat güzel hayırlı satışlar
  • takip..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiLoN -- 12 Nisan 2012; 22:55:03 >
  • takas?
  • Telefona ihtiyacım yok maalesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel kart güzel fiyat
  • htc desire vodafoneden alinma garantili 6 aydan fazla+ para
    dusunurmusunuz
  • Bu kartı alsam ben PCIEXP 2.0 anakrtta çalıştırabilirimiyim? Gigabyte x48 DQ6 modeli.
  • PCIe 2.0 da tabiiki de çalışır.Benim anakartım gen 3 ,yani ivy bridge(PCI e 3.0) uyumlu ancak 2700k takılı olmasına rağmen ivy bridge gelene kadar PCI e 3.0 bir işe yaramayacak.

• Lütfen sorularınızı ve tekliflerinizi pm yoluyla gönderin.

• Güzel ürün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.