Şimdi Ara

sapphire hd7870 hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler 2 gün önce sapphire hd7870 ekran karti aldim. Monitör full hd hdmı kablodan 1920x1080 e aldigimda ekran görüntüsü kenarlandan kısaliyor. ama vga kablo taktıgımda bi problem yok. driverini falanda güncelledim gene ayni sorun var acaba neden yapiyor olabilir. yardim edebilecek arkadaslara simdiden tesekkür ederim. iyi günler

• yardim edebilecek kimse yok galiba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanted70

İyi günler 2 gün önce sapphire hd7870 ekran karti aldim. Monitör full hd hdmı kablodan 1920x1080 e aldigimda ekran görüntüsü kenarlandan kısaliyor. ama vga kablo taktıgımda bi problem yok. driverini falanda güncelledim gene ayni sorun var acaba neden yapiyor olabilir. yardim edebilecek arkadaslara simdiden tesekkür ederim. iyi günler

monitörden kaynaklanıyor olabilir.Tuşlardan ekranı yenile çözünürlük değiş bi dene neler olucak.
  • herşeyi denedim.. nvidia ekran karti taktim hdmı dan 1920x1080 e aldigimda problem olmuyor ama hd7870 de 1920x1080 e aldigimda görüntü kenarlardan kesiyor..
  • ati nin kendi programından deneyin ayrıca güncel olmasına dikkat edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanted70

İyi günler 2 gün önce sapphire hd7870 ekran karti aldim. Monitör full hd hdmı kablodan 1920x1080 e aldigimda ekran görüntüsü kenarlandan kısaliyor. ama vga kablo taktıgımda bi problem yok. driverini falanda güncelledim gene ayni sorun var acaba neden yapiyor olabilir. yardim edebilecek arkadaslara simdiden tesekkür ederim. iyi günler

resim cekermisin ona göre cevap verelim sorun ekran kartından muhtemelen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1050Ti Hakkında Bir Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.