İyi günler 2 gün önce sapphire hd7870 ekran karti aldim. Monitör full hd hdmı kablodan 1920x1080 e aldigimda ekran görüntüsü kenarlandan kısaliyor. ama vga kablo taktıgımda bi problem yok. driverini falanda güncelledim gene ayni sorun var acaba neden yapiyor olabilir. yardim edebilecek arkadaslara simdiden tesekkür ederim. iyi günler
yardim edebilecek kimse yok galiba??
quote:
Orijinalden alıntı: wanted70
İyi günler 2 gün önce sapphire hd7870 ekran karti aldim. Monitör full hd hdmı kablodan 1920x1080 e aldigimda ekran görüntüsü kenarlandan kısaliyor. ama vga kablo taktıgımda bi problem yok. driverini falanda güncelledim gene ayni sorun var acaba neden yapiyor olabilir. yardim edebilecek arkadaslara simdiden tesekkür ederim. iyi günler
herşeyi denedim.. nvidia ekran karti taktim hdmı dan 1920x1080 e aldigimda problem olmuyor ama hd7870 de 1920x1080 e aldigimda görüntü kenarlardan kesiyor..
ati nin kendi programından deneyin ayrıca güncel olmasına dikkat edin
quote:
Orijinalden alıntı: wanted70
resim cekermisin ona göre cevap verelim sorun ekran kartından muhtemelen.