Şimdi Ara

SAPPHIRE HD6670 kaldırırmı ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

Orijinalden alıntı: sinopiii

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinopiii

quote:

Orijinalden alıntı: fukul

5670 6670 den daha iyi bir karttır özellikle gddr5 olan versiyonları.

açıkcası konu başlığında yazdığım ekran kartını bile alamayabilirim bütcem biraz kısıtlı elimde 11 tane pc var ve hepsini update etmem lazım ( 4 senedir kullanıyorum) ekran kartı +kasa+ram alıcam bunların 300 tl yi geçmemsi lazım cok araştırma yapmam lazım hatta anakart bile alabilirim içim cok sıkıldı bu yüğzden içimden cöpe atmak geliyor hepsini ama mecburen ekmek param nede olsaa ?????

İşin zor tavsiyem
    80 ila 60 tl arası bir 500w kadar psu
    5670 ekran kartı 150 desek
    +4 gb ram ddr3 olarak 30tl
    artanada boş kasa ayarlarsın kasa çok önemli değil belliki kafe işletiyorsun.

doğrudur üstad zor gibi ya ben şöle düşündüm açıkcası 150 tlye 450-500 wat kasa 100 tlye bir ekran kartı 2-3 sene daha idarelik 50 tly bir ram ( bide kasalardaki anakartlar berbat ddr2 anlayın onuda değiştirmek zorunda kalabilirim buda bana 500 tl filan masraf cikaricaktir ) :::::::::

anakartlar ddr2 dedin iş yaşa düştü
    ddr 2 4 gb ram alırsın ancak çokta etki göstermez performansa.150 tlden daha ucuza bilgisayarcılarda toptan kasa alabilirsin 450w olarak sana 100tlye patlar diye düşünüyorum.Ekran kartına 150 ayırman gerek cünkü kafede veletler çok oyun oynayacaktır en kötü adam açıp internetden bol bol birşeyler izler oynar hafif kastımı birdaha kafene gelmezler Oyüzden ekran kartına 150 ayırmaya ve gts450 yada hd5670 5770 almaya bak.gts450 ve athlon kullanan kafeler gördüm mütiş doldurmuşlar ve oyunlarda gram kasma yok monitorlerde ufak zorlanmıyor pcler

doğrudur üsta intel olduğu için fazla şansım yok o zmn ben drr2 -drr3 destekli ana kart önerisi aliyim senden önceliklee ( elimdeki drr2 ler yanmasın bide fiyatı uygun olrsa sevinirim )

o zmn toptan 100 tl 450 watt kasa bulunur diosan tmm

ekran kartı 150 tl ye kesin bişi söle

bide elimde 2.gb ddr2 ram var üzerine 2gb daha ddr3 alırsak

sence nasıl olurr :D ????

• quote:

150 tl kesin diyorsan 5670 yada 4580(bu daha iyidir) yukarısı zor.İkinci el bakarsan 5770 gelebilir gene stopculara bir bak mecidiyeköyde(istanbuldaysan)
    işlemcin nedir bilmiyorum coreduo yada pentium sistem ise gigabyte g41 combo ucuz kaliteli ddr2 +ddr3 destekli harika bir anakart.

anakart pentium dual core üstad

ekran kartı SAPPHIRE
    HD6670 GDDR3 1GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı BUNDA KARARLAŞTIRDIM NASILDIR BİLEMEM
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukul

5670 6670 den daha iyi bir karttır özellikle gddr5 olan versiyonları.

ewet onu farketttim o zmn 5670 üzerinde yoğunlaşıyorum ve alıcam galibaa :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.