Şimdi Ara

Sapphire HD 3870 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki HD3870 Gpu:880 Mhz olarak çalışıyor. Ama birkaç soru soracağım:
    1-Bunların fabrika çıkışlı 862 Mhzden daha yukarı çıkmaması için biosun kitli geldiğini biliyorum.Bu kart nasıl böyle çalışıyor?
    2-862 Mhz kilidinde anlamadığım birşey var. 862 den sonra tam olarak ne oluyor? Makinamı reset atıyor yada overclock yaptığımız programın ibresini 862den yukarımı çıkaramıyoruz?
    Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler

• Bilen yokmu arkadaşlar?
  • eğer düşündüğün gibi 862 mhz da kilitli olsaydı 880 mhz yapamazdın.forumda 900mhz olarak rahat kullananlar bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ninapersson

eğer düşündüğün gibi 862 mhz da kilitli olsaydı 880 mhz yapamazdın.forumda 900mhz olarak rahat kullananlar bulabilirsin.

İyide birçok yabancı inceleme sitesinde biosun kitli geldiği ve bios değiştirildikten sonra daha üst frekanslara çıkıldığını biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightmareTR

Elimdeki HD3870 Gpu:880 Mhz olarak çalışıyor. Ama birkaç soru soracağım:
    1-Bunların fabrika çıkışlı 862 Mhzden daha yukarı çıkmaması için biosun kitli geldiğini biliyorum.Bu kart nasıl böyle çalışıyor?
    2-862 Mhz kilidinde anlamadığım birşey var. 862 den sonra tam olarak ne oluyor? Makinamı reset atıyor yada overclock yaptığımız programın ibresini 862den yukarımı çıkaramıyoruz?
    Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler

3870 in standart hızı 777 mhz senin elinddeki gpu 880mhz çalışıyorsa demekki o/c edition. bendeki asus 862 nin üzerine çıkmıyor. biosu kırmıyorum çünkü çok fazla ekran kartı yaktım ve garanti dışı kalırsa üzülürüm.

862 nin üzrine çıktığın zaman 862 yi 0 kabul ediyor ve üzerini gösteriyor. yani 880 e çıkardığımda gpu-z 18 mhz yazıyor. bilgisayar normal çalışıyor. ama 3 boyutlu bir uygulama açtığında kilitleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oky-doky -- 24 Mart 2008; 10:51:20 >

• Bende bunu öğrenmek istiyordum ama ben yukarda kartı 777 den 880 e çıkardığımı söylemeyi unutmuşum.Standart hızlarda çalışıyor kart.Bende de 900mhz e çıkarınca 3d uygulamasında ekrana görüntü gelmiyor.Ya voltaj istiyor yada bios koruması var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.