Şimdi Ara

Sapphire ATI RADEON X1650 Pro 512MB DDR2 AGP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
12.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sapphire ATI RADEON X1650 Pro Ekran Kartı
    11091-08-20R, 512MB GDDR2, 128 Bit, AGP 8X

TEKNİK ÖZELLİKLER

Grafik Hızlandırma

Bellek 512MB GDDR2
    Chipset ATI Radeon X1650 Pro / Rv53x
    Çekirdek Hızı 600 MHz
    Bellek Hızı 800 MHz
    Steam İşlemcisi 12
    Bellek Veriyolu 128-bit
    Form Faktörü AGP 8X
    Soğutma Fan
    3D Görüntü

DirectX DX9.0 SM3
    OpenGL 2.0
    Görüntüleme Desteği

HDMI Evet
    TV Out Desteği S-Video
    DVI Evet
    VGA D-Sub 15 pin
    HDTV Uyumlu Evet
    HDCP Evet
    Doğal Görüntü Desteği 10-bit / 1 Milyar Renk
    3D Grafik Çözünürlüğü 2560x1600

Selamlar;

Şuan Kullandığın Ekran Kartı ATI A9250 256 Mb hali ile piyasaya sürülen yeni oyunlari oynatmiyor.Oyun tutkunu bir bilgisayar kullanıcısı olarakta bu beni rahatsız ediyor.Bütçem ancak bu ekran kartını almaya müsayit.
    Bendeki sistem şöyle ;
    Cpu Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06GHz (HT 1 MB)
    Anakart Gigabyte GA-8VM800PMD-775
    Chipset VIA P4M800 Pro
    Ram DDR2 SDRAM 1 GB (2 ranks, 4 banks)
    Hdd 160 gb

Bu ekran kartını benim sistemimde penformanslı bir şekilde kullanarabilirmiyim görüş ve fkirlerinizi bekliyorum.
    Teşşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 7 Kasım 2008; 21:08:01 >

• kullanabilirsin yada HD2600pro agp de alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyler_07

kullanabilirsin yada HD2600pro agp de alabilirsin

Hocam,yorumunuz ve öneriniz için Teşşekkürler...
  • agp kartlara fazla para vermek uygun olmaz, 1650 pro ideal
  • istersen elimde sıfır var bitane piyasdan ucuza verebilirim
  • Konu ile ilgili benim de bir sorum olacak. sistemim "vavra 22" arkadaşımızınki ile neredeyse aynı. Benim işlemcim p4 2,26ghz ve 1,2gb ram. aynı ekran kartından aldım, driver ve yazılım kurumu yapıldı, güncellemeleri de yaptım. Fakat ekran kartını bilgisayara taktığımdan beri cpu kullanımım %80in altına düşmedi. Bilgisayarımı çok yavaşlattığı gibi, grefik özelliklerini kullanacak olan bi işlem yapmak istediğimde ekranım donuyor. Ne yapmalıyım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
  • almışken 256mb ddr3 bellekli modelini al daha performanslı

bende var satayım istersen
  • dostum bütün oyunları lowda güzelcene oynarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ddking

Konu ile ilgili benim de bir sorum olacak. sistemim "vavra 22" arkadaşımızınki ile neredeyse aynı. Benim işlemcim p4 2,26ghz ve 1,2gb ram. aynı ekran kartından aldım, driver ve yazılım kurumu yapıldı, güncellemeleri de yaptım. Fakat ekran kartını bilgisayara taktığımdan beri cpu kullanımım %80in altına düşmedi. Bilgisayarımı çok yavaşlattığı gibi, grefik özelliklerini kullanacak olan bi işlem yapmak istediğimde ekranım donuyor. Ne yapmalıyım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim..

Ekran kartları işlemci gücüne ihtiyaç duyarlar. Benzeri bir durum benim P3 makineme 9200 taktığımda olmuştu.
    Aslında P4 2Ghz işlemcinin yeterli olması gerekir. Hangi işletim sistemini kullnıyorsunuz? Bir de ekrankartı AGP 8x olarak çalışıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodocan

dostum bütün oyunları lowda güzelcene oynarsın

5200 LE Mİ OYNUYON SEN
    1650pro ile ben cod 4 full detay oynuyom 1024/768
  • Slm arkadaşlar Sapphire ATI RADEON X1650 Pro 512MB DDR2 AGP ekran kartı aldım Caunter Strike oynuyorum ama ekran kartı open glde açmıyor ne yapablirim yardımcı olursanız cok teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyler_07

kullanabilirsin yada HD2600pro agp de alabilirsin

aynısını dicektim
  • quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

5200 LE Mİ OYNUYON SEN

hehe oynuyorsundur eminim çözünürlüğü 1024*768 yapmakla oyun full oynanmıyor sen texture settings kısmına gelip texture ayarını manuel yapıp hepsin ibir extra yap bakalım oyun full mü oynanıyor yoksa full mü kasıyor hem fx5200 de cod4 ü açmaz sm teknolojisi yüzünden bunuda böle bil

• quote:

quote:

quote:

5200 LE Mİ OYNUYON SEN

hehe oynuyorsundur eminim çözünürlüğü 1024*768 yapmakla oyun full oynanmıyor sen texture settings kısmına gelip texture ayarını manuel yapıp hepsin ibir extra yap bakalım oyun full mü oynanıyor yoksa full mü kasıyor hem fx5200 de cod4 ü açmaz sm teknolojisi yüzünden bunuda böle bil

biraz lafı güzel koydu

• quote:

Orjinalden alıntı: _ByLrBnGLdM2_

quote:

quote:

quote:

5200 LE Mİ OYNUYON SEN

biraz lafı güzel koydu

oh oh suyundan ohoh ... koy koy

• birkaç sorum var bu kart ile ilgili
    ilk olarak fiyatı tahmini olarak ne kadardır?
    ikincisi rahatlıkla bulabilir miyim ?
  • arkadaşlar bu kartı alacaklara tavsiyem taktıktan sonra genel performansa baksınlar. biz aynı kartı aldık bir arkadaşa. athlon 64 2800 işlemci 300 watt aopen psu 1 gb ddr400 ram.gigabyte anakart. kartı taktıktan sonra ne yaptıysak performans alamadık. örneğin crysis 800-600 en düşük ayarlarda bile takılmaktan yürüyemedik. oyunun açılması sırasında geçen süre daha başka bir mevzu. aynı şey cod 5 te de aynı. ayrıca kartı taktıktan sonra makinada kasılmalar oluştu. sıfırdan format atıldı. driverlar değişti ama faydası olmadı. o yüzden takın bakın beğenmezseniz durumunu değiştirin. KARTIN FİATI 110 LİRA CİVARI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbc -- 12 Şubat 2009; 22:35:48 >
  • s.a kardeşim ekran kartı duruyormu yada varsa bana ulaşsana pm atamıyorum acıl klazım kıme ne yazsak cevap gelmedı olumlu yada olumsuz cevap lutfen yaz_yagmuru_35@hotmail.com 5366565010
  • kardeş bana o ekran kartından vardı cdsi kayboldu (driver cd'si)
    bana lazım upload edebilir misi yada bunun için bana yardımcı olabilecek var mı? acil lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.