Şimdi Ara

Sapphire AGP X1950GT 256MB (garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Exa'dan 23/08/2007 tarihinde alınmış, kutu içeriği tamdır.

160 YTL veren alır.

Sapphire AGP X1950GT 256MB (garantili)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silphatos -- 30 Ocak 2008; 14:53:36 >

• dostum kutusu garanti belgesi aksesuarları tamsa alıyım.ama garanti belgesi şart.ben 4.leventte gold bilgisayardayım adım cenk.
  • attım pm.
  • pme cewap werildi
  • Kart satıldı mı?Satılmadıysa bende alabilirim.
  • satılmadı
  • kart satılmadı ben alıcaktım ama satan arkadaşın dedikleriyle yazdıkları birbirini tutmuyo.garantili diye yazmış dediği ürünün tüm distiribitörlerini aradım exa,eksen,arena,datagate vesayre oyle bi ürün yok garantidee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de 2. el aldım ve faturayı vermemişti satan arkadaş (golgeee)
    ona ulaşınca fatura nosu ile fotokopiyi isteyeceğim, exa'dan garantisi kesinlikle vardır. olmasa bile çalışan kart, bir sürü referansım var. "dedikleriyle yazdıkları birbirini tutmuyo" gibi şeyler deme hakkın yok senin bana, 300 versende satmayacağım zaten sana emir verir gibi attığın pm'ler yüzünden.
  • Dostum satma problem deil.ama garantili demişssin elinde garanti belgen yok.serisini wer bakıyım diyorum weriyorsun şurdan alındı diyorsun.soruyorum dediğin distiribitöre oyle bi ürün çıkışı yok bizde diyolar.sen olsan benm yerimde ne yazardın???????emir wermek yok dostum.oyle bişey söz konusuda deil.sen aldığından faturasını al dön bana dedim alcaktım sonuçta.ama sen dürüst oynamıyosun olay bu koaly gelsinnnn.elinde garanti belgesi olmadan garantili diyosun ve seridede gözükmüyo garanti ben napimmmmm
  • referanslarında beni ilgilendirmiyo.sonuçta ben elden alıcaktım.gerek yok referansa , bana garanti lasımdı.hadi şimdi sat istediğineeee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.