Şimdi Ara

Sapphire 9800PRO - LG F700P 17' CRT > İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sapphire Radeon 9800 Pro Atlantis - 128MB -> Faturalı, garantili. R350. Garantiden yeni geldi kart sıfır, dün ilk defa ilan vermeden önce denemiş olmak için taktım. O/C falan denemedim. Kart gayet güzel çalışıyor zaten sıfır. Kutusu duruyor, kutu içeriği tam. Yanında garantiye gitmeden önce karta takılı olan TT bakır ramsinkler, fanı biraz problemli olan silencer rev.2, ve de ramsinkleri yapıştırmak(ve daha birçok iş) için kullanabileceğiniz hiç kullanılmamış Arctic Silver Thermal yapıştırıcı (Adhesive) var.

175YTL

LG F700P 17" Flatron monitör -> Tam düz, kaliteli profesyonel bir 17" monitör. Dış görünüş olarak da benim gördüğüm crt monitörler içinde en güzel olanı. Garanti süresi sona erdi. Sıfır gibi hiçbir problemi yok.

180YTL

Ankara'dayım. Özellikle monitörü Ankara içi satmayı düşünüyorum kargo problemi olmaması için. Fiyatları indirdim daha ucuza satmayı düşünmüyorum. Takas da olabilir ancak daha düşük ekran kartı ya da eski parçalar ile olmaz. Fiyat ve diğer konulardaki yorum ve sorularınızı özel mesaj yerine buraya yazın lütfen.

msn: magunes117@hotmail.com

Referanslar: X-Gen, someone74, protol-x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magunes117 -- 2 Ocak 2006 19:09:25 >

• monitor ile ilgili pm attım
  • cevapladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.