Şimdi Ara

SAPPHIRE 6670 2 GB 128 BIT DDR3 16X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SAPPHIRE 6670 2 GB 128 BIT DDR3 16X
    kart çok temiz durumdadır garantisi yok şuana dek oynatmadığı oyun yok fiyat sondur
    Hzrfnerkan arkadaşa SATILMISTIR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 135 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• biraz konu dışı olacak ancak elimde Asus HD 6670 Gddr5 var şu an sistemimde takılı. Bu karttan çok az var ve piyasasını kestiremiyorum. Benim kartımın ederi nedir ? Yardımcı olabilirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozin

biraz konu dışı olacak ancak elimde Asus HD 6670 Gddr5 var şu an sistemimde takılı. Bu karttan çok az var ve piyasasını kestiremiyorum. Benim kartımın ederi nedir ? Yardımcı olabilirmisin ?

çok bi fark oynayacağını sanmam hocam bendeki 130 baz alırsan sendeki karta 160 ilan açabilirsin gider gitmez bilmem zaten o fiyatların üstü millet artık heralde 256 bit kartlara yönelir gideceğini pek sanmam
  • Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozin

Çok teşekkürler

rica ederim hayırlı satışlar
  • yanlıs hatırlamıyorsam zaten kartın sıfırı bu fiyatta değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartin sıfırı 195 liraydi vatanda asus modelleri ama su anda stok yok hic biyerde bildigim kadariyla r7 240 lar var onun yerine ama cekirdek hizi olarak 6670 ler daha yukarda kaliyor bildigim kadariyla r7 240 lar 730mhz 6670 ler 800mhz. yani diger ozellikler ayni diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık 96-128 GB DDR5 Ram
    4 ay önce açıldı
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.