Şimdi Ara

Sapphire 5600xt (Garantili) çok çokaz kullanıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Sapphire 5600xt (Garantili) çok çokaz kullanıldı.

Sapphire Pulse RX 5600 XT AMD Radeon RX 5600 XT 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - 11296-01-20G

olan hız aşırtılmış versiyonudur.

çok çok az kullanıldı. sıfır dersek yeridir. Kutu fatura bütün aparatları duruyor.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Mayıs 2022 Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• pm attım

• Cevaplandı
  • satmıyor arkadaşlar söylediği fiyata boşuna pm atmayın

• ilan değişirse diye ekleme: 5750 lira ilan açılmış arkadaş tamam alayım diyorum yok diyor. muhtelemen fiyatını düşük yazdığını düşündü yaknda daha yüksekten ilan açılırsa önden satılık mı diye sorun fiyat vermeden önce

• bunları yazdıgım ıcın bana ahlaksız falan diyor değişik bir arkadaş

satmak isteiğiniz seyle duygusal bağnız varsa veya doğru düzgün fiyat yazamıyorsanız ilan açıp milletin vaktini almayın

• Bu arkadaş üçkağıtçılarla fazla muhattap olmuş. Kendisine akşama kadar müsade et Rtx 3070 alacağım kişi benden müsade istedi ben de o sebepten akşama kadar müsade istedim ama kendisi AHLAKSIZCA iftira atıp ürünün fiyatını artıracaksın ondan bu şekilde yapıyorsun dedi ben de kendisine fiyat sabit dediğim halde hala AHLAKSIZ şekilde iftira atmaya devam etti. Terbiyesini çarşı pazardan almış laf dinlemeyen kişilere zaten satılacak bir ürün yok ben de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerekli şikayet yapılacak iftira ile mesaj atmanın arasındaki farkı anlaması için gerekli ceza alması sağlanacaktır.

• Açtığı ilana uygun satmıyor diyorum pmlere bakarsa yöneticiler görürler kim hakaret etmiş kim iftira atmış anlaşılır ben diyorum ki satmayacagin ürüne neden ilan açıyorsun bu kadar
  • Hala hakaret ediyor mesela
  • Ahlaksızlık ve iftira mesajlarda kayıtlı yaz yaz ilanı kirletmeye devam et
  • Ben ilanla ilgili konuşuyorum siz hakaret ediyorsunuz siz de ilanla ilgili konuşun kirlenmesin çok basit
  • Kaça satıyorsunuz kartınızı 5750 TL yazmışsınız ilana bu fiyata satılık mı değil mi? Değilse ya fiyatı güncelleyin ya da bu fiyata almak isteyen kişiye verin. Selamlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.