Şimdi Ara

Sapphire 4850 Aldım Tam Ekran Olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Vatan Bilgisayardan Sapphire Radeon HD 4850 1GB aldım. Monitörüm ASUS 21.5" ML229H IPS FULL HD. ATI Radeon HD 2600PRO ile HDMIdan full hd kullanıyor ekranın da tamamını kaplıyordu. Şimdi ise Full HD ve 1776x1000 çözünürlüklerinde sağ ve soldan 3er, alt ve üsten 2şer cm siyahlık kalıyor ama diğer çözünürlükleri tam ekrana uzatıyor. Oyunlarda full hd tam ekran yapınca falan da düzelmiyor. Görüntü full hd ama sıkıştırıyor ekranın ortasına ondan her şey kırık kırık oluyor. Tüplü ekran da değil ki ekranı büyüteyim. Driver CDsini kurdum olmadı. AMD sitesinden en sonuncuyu indirdim yine aynı sorun devam ediyor. W8 kullanıyorum sorunuma çözüm bulabilirseniz çok iyi olacak.

• Sorunun w8 den olabilir. Çünkü bendede olur olmadık sorunlar çıkartıyor. Mesela yüklediğim antivirüsü kaldıramamam gibi veya kaldırıken mavi ekran gelmesi gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

Dün Vatan Bilgisayardan Sapphire Radeon HD 4850 1GB aldım. Monitörüm ASUS 21.5" ML229H IPS FULL HD. ATI Radeon HD 2600PRO ile HDMIdan full hd kullanıyor ekranın da tamamını kaplıyordu. Şimdi ise Full HD ve 1776x1000 çözünürlüklerinde sağ ve soldan 3er, alt ve üsten 2şer cm siyahlık kalıyor ama diğer çözünürlükleri tam ekrana uzatıyor. Oyunlarda full hd tam ekran yapınca falan da düzelmiyor. Görüntü full hd ama sıkıştırıyor ekranın ortasına ondan her şey kırık kırık oluyor. Tüplü ekran da değil ki ekranı büyüteyim. Driver CDsini kurdum olmadı. AMD sitesinden en sonuncuyu indirdim yine aynı sorun devam ediyor. W8 kullanıyorum sorunuma çözüm bulabilirseniz çok iyi olacak.

kardeşim ölçeklendirmeyi sonuna kadar getir AMD ayarlarından.gpu ölçeklendirmeyi etkinleştir.ITC var hemen altta onuda etkinleştir.Ölçekleme seçeneklerinden aşırı taramayı % 0 a getir.Olay tamamdır.

• bu arada amd sitesinden win 8 kaç bitse pc in onun driverını indir.Diğer bütün amd ile ilgili herşeyi kaldır öncelikle.Sonra bu dediğim ayarları yap.
  • Bu ayar işini görmedi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 7Mhz

Bu ayar işini görmedi mi?

o aşşağıdaki tikide tıklaması gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogykt

quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

Dün Vatan Bilgisayardan Sapphire Radeon HD 4850 1GB aldım. Monitörüm ASUS 21.5" ML229H IPS FULL HD. ATI Radeon HD 2600PRO ile HDMIdan full hd kullanıyor ekranın da tamamını kaplıyordu. Şimdi ise Full HD ve 1776x1000 çözünürlüklerinde sağ ve soldan 3er, alt ve üsten 2şer cm siyahlık kalıyor ama diğer çözünürlükleri tam ekrana uzatıyor. Oyunlarda full hd tam ekran yapınca falan da düzelmiyor. Görüntü full hd ama sıkıştırıyor ekranın ortasına ondan her şey kırık kırık oluyor. Tüplü ekran da değil ki ekranı büyüteyim. Driver CDsini kurdum olmadı. AMD sitesinden en sonuncuyu indirdim yine aynı sorun devam ediyor. W8 kullanıyorum sorunuma çözüm bulabilirseniz çok iyi olacak.

kardeşim ölçeklendirmeyi sonuna kadar getir AMD ayarlarından.gpu ölçeklendirmeyi etkinleştir.ITC var hemen altta onuda etkinleştir.Ölçekleme seçeneklerinden aşırı taramayı % 0 a getir.Olay tamamdır.

Çok teşekkür ediyorum halloldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.