Şimdi Ara

Şapkalı Adam (Bakkal Hala Kapalı) Yardım edin ağlıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Arkadaşlar final haftası sınava bir gün kalmış geçmek için çabalıyorum, sınavlar dolayısıyla kütüphane geceleri de açıktı işte , bende kalayım bari dedim. İşte çalıştım gece 2'ye kadar sonra uyku bastırdı , dedim burada uyuyacağıma evime gidip uyuyayım. Neyse çıktım yola , eve yaklaştım evle benim aramda 1 sokak kala , şapkalı göbekli bir adam adres tarifi sordu , neyse tarif ettim yolu işte. Adam bir şey demeden yüzüme bakmaya başladı 30 saniye böyle bir sessizlik oldu , sonra bende yoluma devam ettim. Bizim evin yanındaki tekel geceleri açık 4e 5e kadar bende her geçişimde selam veririm hep , girdim içeri selam verdim konuştum falan 2 3 paket çekirdek aldım ardından kapıdan çıkarken adam yolun karşı tarafından bakkala doğru yöneldi , bende konuşmak istemediğim için adamla tekrar bakkalda oyalandım , bakkala girdi. '' Adresi yanlış tarif ettin, evi bulamadım dedi .'' Reşat abi de bir ver ben bakayım dedi , bende adamdan ürperdim böyle ben gidiyorum sen halledersin abi dedim. Neyse aradan baya bir süre geçti, iki gün önce adamı gene aynı sokak köşesinde gördüm, gene o adresi soruyordu gece 11 gibi . Direk aklımdan organ mafyası mevzusu geçti , neyse ben karşılaşmamak için yüzümü çevirdim, onu farketmem biraz geç olmuştu yönümü değiştiremedim. Adam geldi beni tanımadı ilk başta adresi sordu , acelem var dedim. Arkama dönmeyi bırak cesaret etmeyi kımıldayamadım. Çıktım eve camdan baktım , bizim bakkalın önünden bizim binaya bakıyor, polisi arasam ne dicem , bir adam adres soruyordu 2 ay sonra tekrar aynı köşede adres sordu , korkuyorum , çok saçma olurdu. Bende yarım saat adamı gözetledim adamı elinde kağıt mal mal camlara bakıyor. Neyse dün g.t korkusundan dolayı eve erken geldim , adamla tekrar karşılaşmamak için sürekli camdan aşağı bakıyorum , adamı görmedim böyle mutlu oldum derken , yönetici kapıya geldi depodan bir kaç bir şey çalınmış , tutanak tutacaz sizin bir eksiğiniz var mı dedi , bende yöneticiyle aşağı indim baktım benim bisiklet yok. İşte yazdı falan , kamera tespiti falan uzun sürer dedi. Kamera sistemi çok dandik , belli saatleri aramak bile baya uzun sürüyor. Hala çalanın kim olduğu belli değil , neyse bende eve geri çıktım , çalınma mevzusundan dolayı adam aklımdan çıktı falan , ondan sonra bakkala çay almaya gönderdiler bizimkiler bende yok diyemedim. İndim aşağıya bakkala girdim, çay almaya Reşat abinin elinde adres kağıdı , ben oralı olmadım çayı raftan kaptım parayı direk uzattım poşet verecekti onu bile istemedim falan , eve geri geldim , neyse açtım pcyi dizi izliyorum , camdan baktım aklımda hala bir şüphe var , ilk defa Reşat abi tekeli saat 11.30 kapattı neredeyse 5 senedir bayramda dahi kapatmazdı tekeli adam. Şuan cep numarasını da arıyorum açmıyor. Napayım yardım edin .....

Edit 1 : Ulan adam hala bakkalı açmadı. Kafayı yicem burda deli olucam yarabbim ya Resulullah.

Edit 2 : Bugün öğlen oğlu bakkalı açtı , Reşat abiyi sordum. Babam memlekete gitti dedi. bir şey gizliyor gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Slovenyalı -- 20 Şubat 2016; 23:37:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.