Şimdi Ara

Şapka takmaya karar verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar saçım çok seyrek tam bir mazluma benziyorum kel halimle özellikle güneşli havalarda ben de dedim ki milletten bana ne artık ters şapka takıyorum 2005 deki rapçiler gibi ve çok mutluyum bi alfalık katıyor siz ne düşünüyosunuz millet umrumda değil artık ne derse desinler banane a..k

• Saç ektir

• Arkadaşlardan bazıları saçını kazıttırıp top sakal bırakıyor bayağıda yakışıyor dene bence kel olmak ayıp değil zamanla kaydedilebilecek durumda saçlarda bence şapkayla uğraşma desiğim yöntemi denemeni öneririm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saç ektirmekte çözüm ama şuan için 10 bin gözden çıkarmalısın ve en az 1 sene seansları var buda bi seçenek tabi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nevzat.Yildiz N kullanıcısına yanıt

Şu stili yapıp da yakışıklı olan tek adam görmedim ben,sadece avuntu.Saç tipi etkileyen en önemli şeylerden biri

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat.Yildiz

Arkadaşlardan bazıları saçını kazıttırıp top sakal bırakıyor bayağıda yakışıyor dene bence kel olmak ayıp değil zamanla kaydedilebilecek durumda saçlarda bence şapkayla uğraşma desiğim yöntemi denemeni öneririm

Kardeş ben danimarkalıyım alnım biraz geniş zeki olduğumuz için o yüzden yakışmıyor ama viking gibi sakalım var şapkayla çok iyi oluyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.