Şimdi Ara

Saphire Toxic AMD 6850 Ekran Kartı Nano Değeri (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,ekran kartım garantiden yeni geldi garanti dışı kalmış.C443 parçasının kırık olduğu tesbit edilmiş.Yenisini servis'de taktıracağım ama servideki kişiye parçanın nanodeğeri gerekiyormuş.Acaba bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim...

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiGMaTurkH

Merhabalar,ekran kartım garantiden yeni geldi garanti dışı kalmış.C443 parçasının kırık olduğu tesbit edilmiş.Yenisini servis'de taktıracağım ama servideki kişiye parçanın nanodeğeri gerekiyormuş.Acaba bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim...

Saygılar.

öncelikle geçmiş olsun;

inanmayın böyle şeylere, servisteki bir staj elemanının eline tutuşturmuşlardır kartı.o da yanlışlıkla kırmıştır.sonra da kullanıcı hatası... ülkemizde çok oluyor böyle şeyler, bence hakkınızı arayın! çizgi elektronik dışındaki tüm servislere

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpcan Aksoy

quote:

Orijinalden alıntı: SiGMaTurkH

Merhabalar,ekran kartım garantiden yeni geldi garanti dışı kalmış.C443 parçasının kırık olduğu tesbit edilmiş.Yenisini servis'de taktıracağım ama servideki kişiye parçanın nanodeğeri gerekiyormuş.Acaba bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim...

Saygılar.

öncelikle geçmiş olsun;

inanmayın böyle şeylere, servisteki bir staj elemanının eline tutuşturmuşlardır kartı.o da yanlışlıkla kırmıştır.sonra da kullanıcı hatası... ülkemizde çok oluyor böyle şeyler, bence hakkınızı arayın! çizgi elektronik dışındaki tüm servislere

+1

• Birazda benim hatam olmuştu tabi.Ama kargo karşıladı zaten hasar ücretini onların yüzünden olduğu için ancak Ekran kartı yaptırmam gerekiyor.Nano değerini bilirmisiniz acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.