Şimdi Ara

SAPH 6850 SIFIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11180-00-20r-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50187

4 gün önce alındı. Kutusu açılmadı. Öyle duruyor. Vatan Bilgisayar'a iade etmeyi düşünüyorum. Acil ihtiyacı olan var ise sadece elden olmak koşulu ile kartı vereceğim. Birinin ihtiyacı görülmez ise giderim iade ederim.

PAZARLIKSIZ KOŞULSUZ TEK FİYAT: 270TL Kargo yapmam, geri almam, muhattabınız Vatan'dır kartı aldıktan sonra.

2.el kuralları dahilinde ve "anlamlı" yorumlar yapınız lütfen.

280TL demiştim. 262'ye alıp 280'e satarak çok fırsatçı olduğumu söylediler. O yüzden hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum. Aynen Vatan'dan aldığınız gibi.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bak şimdi...

3-4 gün önce satın aldım 300 tl verdim
    alana şimdiden hayırlı olsun..
  • Biraz agresif bir ilan olmuş sanırım olumsuz yorumlar sizi bu hale soktu.

Kart sıfır sonuçta Vatan indirimini beklemek yerine 8 TL daha verip alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MsTmS

Biraz agresif bir ilan olmuş sanırım olumsuz yorumlar sizi bu hale soktu.

Kart sıfır sonuçta Vatan indirimini beklemek yerine 8 TL daha verip alınabilir.

Haftasonu Vatan'da indirim olacağı meçhul. Olursa tabii oradan da alınabilir. Olmaz ise 1 hafta daha beklenebilir. Hatta önümüzdeki aylarda 250tl civarına da alınabilir. Bugünkü şartlarda güzel fiyat olduğunu düşünüyorum. Ha satılmaz ise kaybedeceğim bir şey yok ya kullanırım ya da vatan'a iade ederim. Alınacak çok şey var Vatan'dan ne de olsa.
    Tahmininiz doğru. "Ben olsaydım alırdım" mantığı ile açtım ilanı zaten. Bana göre bir fırsat ilanı.

• kampanyayı bekleyemem diyenler ve kampanya kredi kartlarına sahip olmayanlar için güzel bir fiyat
    kartta yıllarca kullanılmış değil 3-5 günlük kutusuda açılmamış yani sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 29 Mart 2012; 14:35:23 >
  • Açıkçası Ürün size pahalı geliyorsa almazsınız olur biter
    Eğer siz böyle davranırsanız

** Satıcı ütünü satamadığı ve fiyatlar düştüğü için daha da indirim yapmak zorunda kalır.. avantajlı siz çıkarsınız (:
    Daha ucuzunu buluyorsanız alır güle güle kullanırsınız yada (benim kendi tercihim) pm ile durumu anlatmaktır.

dediğim gibi ben geçen baktım sitede bu karttan satılık yoktu
    vatanda 320-340 piyasadan 300 civarıydı..

iyi forumlar
  • Vatan'a gidip iademi alacağım. Sonuç onu gösterdi. İlgilenenlere teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Vatan'a gidip iademi alacağım. Sonuç onu gösterdi. İlgilenenlere teşekkürler.

En mantıklısını yaparsınız bence de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.