Şimdi Ara

Sapanca Gölüne nasıl giderim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Haftaya Ankara'dan İstanbul'a gideceğim özel araç ile . Giderken de Sapanca gölüne ugrayım diyorum gezmek amaçlı . Ama istanbul yolu üzerinde giderken sapanca gölü tarafına nasıl gidebilirim ? .Bildiğim tek yer yol üzerinde SaSa diye bir dinlenme tesisi var göle yakın sanırım . Yani araçla ordan geçebilir miyim gölün kenarına bir yerine . Amacım Göl kenarında biraz dinlenmek oturmak vs .

• suleyman11 kullanıcısına yanıt
    edit:istanbuldan geliyorsunuz sandim. Otoyolda kesisen yolu var sapancanin musait yerde durup golu seyredebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcancan -- 27 Ocak 2015; 0:26:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcancan

edit:istanbuldan geliyorsunuz sandim. Otoyolda kesisen yolu var sapancanin musait yerde durup golu seyredebilirsiniz.

Hatırladıgım kadarıyla Sapanca yönüne doğru yol ayrılıyor Öyle bir tabela hatırlıyorum .o yöne doğru mu gideceğim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman11

quote:

Hatırladıgım kadarıyla Sapanca yönüne doğru yol ayrılıyor Öyle bir tabela hatırlıyorum .o yöne doğru mu gideceğim ?

Otobandan sapanca cikisi var, ayrica otoban uzerinde park yeri var gol manzarili ama gole sifir degil

Edit: yani karar sizin gole sifir istiyorsaniz otobandan sapanca cikisindan cikicaksiniz. Yok sadece gol manzarasinda bir cay iceyim derseniz park yeri yeterli olacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcancan -- 27 Ocak 2015; 11:49:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suleyman11

quote:

Otobandan sapanca cikisi var, ayrica otoban uzerinde park yeri var gol manzarili ama gole sifir degil

Anladım hocam çok sağolasın teşekkür ediyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.