Şimdi Ara

Sanyo Xacti HD2 Video Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sanyo Xacti HD2 marka bir kamera aldım.Son zamanlarda Video çekim sırasında fotograf ile çekim yapınca video'da donmalar yaşanmakta eskiden böyle bir problem yoktu.Video'yu kaydederken tak diye 10M fotograf çekebiliyordum.Hiç başınıza geldimi ? Sanyo marka kamera ile tecrübesi olan arkadaşlardan cevapları bekliyorum.Eğer bir yolunu bulur isem bilgilendirim.

Şimdiden Tşk..

• Ben şahsen Video çekerken aynı anda fotoğrafta çektiğini bilmiyordum ve hiç denemedim. Bu nedenle sorununuza yardımcı olamayacağım. Ancak bundan sonraki çekimlerimde mutlaka tecrübe edeceğim. İyi çekimler dilerim.
  • Aslında çok ilginç özelliklerinde sanyo makinalar için kamera çekimi sırasında fotografta çekilebilir demekte fakat bu özellik yok.Sanyo yurtdışı ile mailleşmemde normal bir özellik denmekte.Belki firmware ile bu özellik düzelecek ?, umarım,Cevaplarını bekliyorum .

Görüşmek üzere
  • Evet haklısın... Yaptıüım bir iki günlük çekimlerde video esnasında fotoğrflarda çektim ve bugünkü çekimlerim esnasında arada yaptığım fotoğraf çekimleri nedeniyle takılmalar başladı. Video çekimi esnasında fotoğraf çekmezsem sorun olmuyor. Bu durum hakkında yabancı forumlarda elde edilebilecek çözümlerden benide bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Arkadaşım sorununla ilgili farklı bir hafıza kartı denedin mi ?
    Hafıza kartının durumu nedir ?

Astel Sanyo Teknik Servis

Sorunun devamı halinde 0 216 466 82 82 nolu telefonu arayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.