Şimdi Ara

Sanyo VPC-FH1 Camcorder hakkinda fikri olan varmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://sanyo.com/xacti/german/products/vpc_fh1/index.html
    Selam arkadaslar yukarda belirtmis oldugum adresten bu camcorderi aldim. İlk defa camcorder kullanacagim cihaz detaylari bana iyi geldi ama pratikte nasil olacak bilmiyorum. 1 haftaya kadar elime ulasacak alet. Size göre bunun artilari ve eksileri varmi. tesekkürler

Full HD Xacti VPC-FH1-Çift kamera gerçekten yüksek çözünürlüklü ürün için bir değerlendirmedir ve 1920 vardır () x 1080 (dikey) piksel ana kristal berraklığında ve video için yumuşak hareket için saniyede 60 kare yatay. Bu son derece gelişmiş kamera, 1080i (interlaced), saniyede 60 kare kaydedilmiş normal biçimlendirme çok daha fazlasını sunuyor. Sanyo itibaren kendi özel CMOS motoru sayesinde, aynı zamanda 1080p (progresif) biçimlendirme gerçekleştirir-dh saniyede tam 60 kare ile. Bu özelliği ile, yüksek frekans dizisi videoları algılama daha profesyonel ve daha yumuşak sağlamak, daha güzel resimler bekliyoruz.

•16-, 160 x Zoom) video için dijital yakınlaştırma standart daha fazla alan (dahil zum gelişmiş kat
    •10-kere fotoğraflar için optik zoom
    •HDMI Çıkış
    •Geniş 3.0 inç LCD Monitör
    •Yüz fotoğrafları ve video için 12 yüz kadar izleyebilirsiniz izleme teknolojisi.
    •3D-net, daha profesyonel görünümlü videolar için DNR gürültü azaltma özelliği
    •Xacti Kütüphane kolay depolama ve harici sabit diskler üzerinde fotoğraf ve video erişim için uyumlu
    •12 megapiksel fotoğraf çıkışı (Echtzeitinterpolation)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 29 Ekim 2009; 15:46:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.