Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.264
Cevap
114
Favori
471.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Heyea

Hocam öncelikle kolay gelsin hayırlı işler, 2105 modelinden almak istiyorum ama fotoğraflara yakından baktığımda ayakkabı yazlık olarak geçse de sanki kalın gibi duruyor. El ve ayak terlemesi var bende, en kral ayakkabıyı bile giysem ayaklarım terliyor ama yaz günü kalın ayakkabı giymek istemem. Diğer ayakkabılar biraz daha düz durduğu için daha yakışıklı olan 2105 modeline yöneldim. Sipariş vericem ama kararsız kaldım ayağımı terletip terletmeyeceği konusunda. Genel olarak yorumlar da olumlu aslında.
    Merhabalar öncelikle , rahatsızlığinizdan ötürü geçmiş olsun ,malesef ayakkabılımiz böylesine terleme konusunda yetersiz kalicaktir açıkçası almanızı 'Önermeyiz ', elite modelimiz diğer modellere gore daha fazla nefes alan bir model daha öncesinden alan arkadaşlar burada denk gelirse mutlaka yorumlarını bekliyoruz ,o model hakkında pek yorum yapamicaz çünkü yeni gelen bir model , Size önerimiz yazın "Formlu çorap" ayakkabı bakmaniz %100 nefes alır bu ayakkabı ve terleme konusunda yine çözüm olmaz ancak diğer ayakkabilara göre de oldukça fark ettiricektir 😉😊

Edit : Kısaca bizden ayakkabı almayın aklınızda kötü kalmayalim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 19 Mayıs 2019; 19:48:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Merhabalar öncelikle , rahatsızlığinizdan ötürü geçmiş olsun ,malesef ayakkabılımiz böylesine terleme konusunda yetersiz kalicaktir açıkçası almanızı 'Önermeyiz ', elite modelimiz diğer modellere gore daha fazla nefes alan bir model daha öncesinden alan arkadaşlar burada denk gelirse mutlaka yorumlarını bekliyoruz ,o model hakkında pek yorum yapamicaz çünkü yeni gelen bir model , Size önerimiz yazın "Formlu çorap" ayakkabı bakmaniz %100 nefes alır bu ayakkabı ve terleme konusunda yine çözüm olmaz ancak diğer ayakkabilara göre de oldukça fark ettiricektir 😉😊

Edit : Kısaca bizden ayakkabı almayın aklınızda kötü kalmayalim :)

Alıntıları Göster
    Hocam esnafsin sen işin ayakkabını övüp satmak başka yerden al demek değil kendine gellll

• quote:

Orijinalden alıntı: rehaerus

Hocam esnafsin sen işin ayakkabını övüp satmak başka yerden al demek değil kendine gellll

Alıntıları Göster
    Siz bizi baya yanlış anlamışsınız

• Bir adet elite modelinden 44 numara sipariş ettim. Tabanlarınızdan da gayet memnunum şuan. Elime ulaşınca yorumumu da yazarım. Fotoğrafta çok şık duruyor.

Orijinalden alıntı: Drummer0

Bir adet elite modelinden 44 numara sipariş ettim. Tabanlarınızdan da gayet memnunum şuan. Elime ulaşınca yorumumu da yazarım. Fotoğrafta çok şık duruyor.
    Elite modelinde değerlendirme yok denecek kadar az ,yorumlarınız bizim için ve bu ayakkabıyı alacaklar için oldukça kıymetli olacaktır ,merakla yorumunuzu beklicez :)

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Oncelikle teşekkür ederim hocam. Dedigim gibi en kral ayakkabiyi da giysem ayagim terliyor aslinda. Yeterince rahat ise yeterli olur benim için. Bi kac gune karar verir ona gore siparis gecerim.

Gercekleri soylemeniz ne kadar iyi bir satici oldugunuzu gösteriyor. Allah bol kazanclar versin size. Tesekkurler tekrardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir de forza modelinde memory foam var mı acaba? Yoksa normal taban mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freezeboi -- 20 Mayıs 2019; 1:14:17 >

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum,füme renk siparişi geçeyim en iyisi. Tabanlık bu model de hediye veriliyor mu?Hangi tabanlıkla kullanmamı önerirsiniz?

• Ben de 8044 modelinden siyah 43 sipariş geçtim.Öneriniz üzerine 1 numara büyük aldım.Önceki sayfaları okudum ancak kaçırdım mı bilmiyorum.8044 modelindeki tabanlık nedir?Hediye olarak gönderdiğinizle kullanmamız şart mı?
  • Birçok gönderide tabanlık ekledık sanırım eklemedıgımız kalmadı ,ayakkabıları gelenler görücektir ,8044 ekledık dıgerlerının başı kel mü düşüncesinden adaletsizlik olmaması adına dıger ayakkabı alanlara da ekledık ,yanı alacagınız ayakkabıda da tabanlık olacak :) 100 model yükseltme yapar ıcerıde ayagınız sorun olmucaksa 100 model kullanmanızı öneririz :)

Orijinalden alıntı: wristband

Ben de 8044 modelinden siyah 43 sipariş geçtim.Öneriniz üzerine 1 numara büyük aldım.Önceki sayfaları okudum ancak kaçırdım mı bilmiyorum.8044 modelindeki tabanlık nedir?Hediye olarak gönderdiğinizle kullanmamız şart mı?
    Merhabalar 8044 modeli dar bir kalıp herkes 1 numara büyük alsın dedik ancak büyük numara alıp ayagına büyük gelme ihtimali de olabilir ,herkese büyük alın dedigimiz için sorumluluk bizde oldu bundan dolayı insanlarıda magdur etmemek adına 100 model tabanlık ekledık yanına en az yarım cm yükseltme yapar ıcerıde buda büyük gelırse ayakkabı fitlemek için olay bu yanı ,kullanıp kullanmamak size ait :)

Orijinalden alıntı: freezeboi

Tokyo modelini çok beğendim ama o yanındaki memory foam shoes yazısı neden var neden yazarsınız bunu aklım almıyor yav

Bir de forza modelinde memory foam var mı acaba? Yoksa normal taban mı?
    Merhabalar Tokyo modeli şöyle izah edelim sizin nazarınızda herkese :
    Bu ayakkabıyı yaptırdıgımız yer 2 ay önce yaklaşık 100 bin liralık ödeme taktı bize tabanlık verdık ancak alamadık bunun üzerine zor belada olsa bize ayakkabı yapın dedık ve git gellerin sonunda 1500 çift ayakkabı yaptırdık , batık bir firmadan ayakkabı aldıgmız için mutluyuz ancak bu ayakkabının gerek yanında yazan yazı gerekse ön tarafında yazan yazı iğrenç ötesi ve ayakkabıyı ilk gördügümde sizden çok daha fazla agır tepki verdigimi bilmenizi isterim ,yüksek ihtimalle toptanda bu ayakkabıyı kullanıcaz öncesinde almak isteyen olursa diye paylaştık , model Adidasın modeli birebir aynı sekılde yapmıs fırma bıze yazıları vs ıle ondan kaynaklı aslında o yazılar vs ..Forza içinde normal kendi tabanlıgı var ancak alırsanız yanında memory tabanlık hedıye eklıcez :)

• Üstat 8044 model ayakkabım (daha önce de yazım zaten) geldi ve gören herkes çok beğendi. Dışarıda deneme fırsatım olmadı ama evde bir süre kullandım, çok rahat gerçekten.

Lakin kargodan fatura çıkmadı, faturayı nasıl ulaştırıyorsunuz?
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• Merhaba hayırlı işler. Geçen hafta verdiğim 8044 42 numara siyah ayakkabı maalesef lacivert geldi. Ben siyah istemiştim özellikle sizede buradan söylemiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yerime imza atabilirsiniz zira artık ders almıyorum; ders veriyorum ;)
  • redloves kullanıcısına yanıt
    WhatsApp üzerinden iletişime geçtik. Gerekli değişimi yapıp yardımcı olacaklarını söylediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Üstat 8044 model ayakkabım (daha önce de yazım zaten) geldi ve gören herkes çok beğendi. Dışarıda deneme fırsatım olmadı ama evde bir süre kullandım, çok rahat gerçekten.

Lakin kargodan fatura çıkmadı, faturayı nasıl ulaştırıyorsunuz?
    Hayırlı olsun tekrardan :) E fatura mükellefiyiz sistemde tanımlanan adrese mail olarak iletildi gelmedi derseniz tekrardan gönderi yaparız ,sizden ricam splamlara vs bakın sonrasında dönüş yapın :)

Orijinalden alıntı: redloves

Merhaba hayırlı işler. Geçen hafta verdiğim 8044 42 numara siyah ayakkabı maalesef lacivert geldi. Ben siyah istemiştim özellikle sizede buradan söylemiştim.
    Hatalar bize ait an itibariyle internetimiz geldi su kargo yogunlugunu atlatalım whatsaptan dedıgımız gıbı yardımcı olucaz 2 saat ıcınde :) Birşeyin üzerine ne kadar cok düşersek her zaman sorun olur hayatın malesef cilvesi ,bilinçli olmadı ancak telafı edıcez ınsallah :)
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.