Geçen yıl 11.11 indirimlerinde alıp çok memnun kalmıştım. N11'den 3+3 M900 taban siparişi geçtim az önce. |
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
354'e göre kalıpları nasıl? 354'de 43 almıştım dar olmuştu 44'le değiştirmiştim. |
Merhaba Arkadaşlar , 11.11 Kampanyası bitti alan kişilere öncelikle hayırlı olsun , kargo çıkışlarımızı %90 saglandı ancak kargo fırmasında yogunluk olmasından kaynaklı çıkışlar geçikmeli oluyor anlayışınıza sığınıyoruz ,bazı ürünlerde ister istemez kargolamada hata olmuş olabılır sizlerden rıcamız hatalı gelen ürünleri 0530 711 7099 telefona ürün görseli ve sipariş numaranızı whatsapp iletirseniz hızlıca yardımcı olucaz anlayışınız için şimdiden teşekkürler :) |
_____________________________ |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
47 numara olan tek model ayakkabı gördüm sipariş ettim. yanında bir ton hediye göndermişler. helal edin artık |
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
gelmiş. çorap gelmiş bambu. yanlışlıkla eklendi sanırım siparişe. birini de açtım denedim ama. |
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|