Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.264
Cevap
114
Favori
466.409
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akruban

1 alana 1 bedava devam ediyor mu
    12.11.2019 12:00 kadar devam ediyor
  • akruban kullanıcısına yanıt
    1+1 gelıcek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyovsdinie

hocam nike 42 giyiyorum. ayakkabının boyuna göre mi ayağımızın boyuna göre mi ölçeliyim? m900 alacağım.41-42 mi 43-42 mi alsam?

Alıntıları Göster
    Ayakkabıların dil altı etiketi dedigimiz yerde cm cinsinden uzunluklar yazar ona bakarak sıparıs oluşturabılırsınız ,yabancı markada direk şu diyemiyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atsız_74

Bir çift 43 bir çift 44 seçme şansımız yok mu hocam? Eğer yoksa bu saçma olmuş biraz. Numara sisteminizi değiştirseniz daha iyi olur
    Malesef Kalıplarımız M900 modelde 2 numara şeklinde ilerliyor , sistem degiştirilebilir ancak kalıp malıyetlerıde aynı oranda ciddi anlamda arttıgından 2 numara şeklinde ilerliyoruz malesef ,uzunluk bırımıne bakarak sıparıs verebılırsınız en kötü ihtimalde boydan kesebılırsınız
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 208644922381 Ben de verdim 1 çift umarım bu hafta içi gelir haftaya yokum çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanboyer

208644922381 Ben de verdim 1 çift umarım bu hafta içi gelir haftaya yokum çünkü
    Bir Aksılık olmassa tüm kargolarımız bugun Aras kargoya teslım edılcek gerisi Kargo firmasına bağlı kampanya dönemı oldukca yogun aktarma merkezlerının ve şubelerın yogunlugu kaldırma ihtimali var mı bizce yok ,adreste yoktunuz bahanesını bir süre bol bol kullanacaklarını düşünüyoruz ,tüm kargo firmaları sorunlu malesef kampanya dönemınde ayrıca sorunlu oluyorlar :)
  • n11'i bu sene sadece sanusla kapattım. 3 ayakkabı 2 tabanlık aldım. Sipariş numaram 209641534383. Acelem yok ne zaman uygunsa gönderirsiniz.

İnşallah memnun kalırız...
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun , umarız memnun kalırsınız bır aksılık olmazsa bugun cıkıs yapmaya calısıcaz :)
  • 208642722387 siparis numaram.
    Birinci hediyeyi sistem kabul etmiş. 2. Hediye 40 41 siyah olsun.
    Teşekkürler

• EmreNX E kullanıcısına yanıt
    merhabalar notumuzu alıyoruz teşekkürler :)
  • Sipariş Numaralarım,

209137722388 ve 205599822380 olarak bende ilk siparişimi verdim. Memnun kalacağımdan eminim. İlginiz için teşekkürler. Hayırlı işler dilerim.
  • a.arslan kullanıcısına yanıt
    rica ederiz ,hayırlı olsun tekrardan :)
  • Ben de az önce eşim için 205335662380 nolu sipariş ile 2 adet tabanlık aldım.

(Eşimin ayak tabanından rahatsızlığından dolayı ark desteği kullanması gerekiyor.)
  • ironic kullanıcısına yanıt
    N11 sistemi su an yanıt vermıyor malesef sistem acıldıgında bakıp duruma göre uygun tabanlık konusunda yardımcı olucaz :)
  • 11.11 Kampanyamız an itibariyle bitmiştir herkesin bilgisine fiyat güncellemesi M900 harıc akşam 18:00 civarında yapılacaktır , M900 için mobıl fırsatlarda çarşamba günü yenıden fırsata cıkıyoruz detayları konu başlıgında belırtıcez , ayakkabı ve dıger model tabanlıklar için son saat 18:00 öncesidir herkesin bilgisine ,katılım sağlayan herkese canı gönülden teşekkürler :)
  • Merhaba bende son anda kampanyadan yararlandım sipariş numaram 206987662386

• 206245574382

son kampanya 2 adet ayakkabı aldım ...
  • arda28 A kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

206245574382

son kampanya 2 adet ayakkabı aldım ...
    şu an sisteme erişemiyoruz acıkcası , kampanya dısındakı diger ürünlerde eski fıyatına ıstesekte getıremıyoruz,
    ayakkabılarınız hayırlı olsun not alıyoruz :)
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.