Şimdi Ara

##Santadan Chiristmis Present Çıktı##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Abıler Once Forumda Yenıyım Bi Selam Verelım
    Evet Beyler Chiristmis Tree Keserken Bırden Santa Çıktı Onume(Dev Kardan Adam)İlk Drain ı Ben Attım TabiSonra Bi Baktım Kutu Cıktı(Kestıkten Sonra Tabi)İçinden;
    -Coıns
    -Chiristmis Concestmıydı Neydi(Adını Tam Hatırlıyamıyom)
    -Ruby Ring(Uniq)
    -Chiristmis Present Cıktı
    Hanı Eskıden Snowmanlardan Cıkan Varya Hanı Hedıye Kutusu Ondan Cıktı Ben Bunu Nerde Kırdırabılırım Yada Satsam İyi Para Edermı
    NOT=Server Olimpia

• SS koyarmısın
  • Koymayı Bılmıyom Ogrenıcem YakındaHemde Oyunda Degılım
  • Ne demişler no ss no güven ss i görelim plz
  • Tmm Ögrendım Koymayı Bekleyın Oyuna Gırebılırsem
  • Yahu adam daha yeni üye olmuş nerden bilsin resim koymayı mantıkLı düşünün biraz. Dostum hayırLı olsun bence kırdır derim ( oparator abyss kırdırma yerinden ) kırdırabilirsin.Manesde oynuyorum Olimpia serverinin piyasasını bilmiyorum ancak manesde 300m den satıyorLardı karar senin. SaygıLar bu arada foruma hoş geldin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z4pDoS

Yahu adam daha yeni üye olmuş nerden bilsin resim koymayı mantıkLı düşünün biraz. Dostum hayırLı olsun bence kırdır derim ( oparator abyss kırdırma yerinden ) kırdırabilirsin.Manesde oynuyorum Olimpia serverinin piyasasını bilmiyorum ancak manesde 300m den satıyorLardı karar senin. SaygıLar bu arada foruma hoş geldin.
    Saol Kanka Çok Anlayıslsın Tşk Ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zor girersin bi dahaki 5 yıl içinde girip koyarsın herhalde NO SS NO GÜVEN doğru demiş atalarımız
  • quote:

Orjinalden alıntı: 5SS5

quote:

Yahu adam daha yeni üye olmuş nerden bilsin resim koymayı mantıkLı düşünün biraz. Dostum hayırLı olsun bence kırdır derim ( oparator abyss kırdırma yerinden ) kırdırabilirsin.Manesde oynuyorum Olimpia serverinin piyasasını bilmiyorum ancak manesde 300m den satıyorLardı karar senin. SaygıLar bu arada foruma hoş geldin.

ÖnemLi deyil.
    quote:

Orjinalden alıntı: TheNameless

zor girersin bi dahaki 5 yıl içinde girip koyarsın herhalde NO SS NO GÜVEN doğru demiş atalarımız

Adam girip koyucak bu arada atalarımız öyle saçma sapan lafLar etmez.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 5SS5

quote:

ÖnemLi deyil.
    quote:

Orjinalden alıntı: TheNameless

zor girersin bi dahaki 5 yıl içinde girip koyarsın herhalde NO SS NO GÜVEN doğru demiş atalarımız

Adam girip koyucak bu arada atalarımız öyle saçma sapan lafLar etmez.

+1903... siz her yeni gelene böle mi muamele ediyosunuz oyunla forum u karıştırdınız galiba hadi oyunda ezikleri tınlamazsınız ama burası forum sözlerinize dikkat edin oyunda da olduğu gibi sizde bu forum da bi zmnlar yeniydiniz çok mrk ediyorum size böle dawrananlar oldumu...

• @_:IImmortalLty:_
    Çok haklısın dostum. Ayrıca santadan uniq item çıkıyomuydu yaw?
  • bence satabildiin en onnardan bişi cıkmıo md chitin falan en iileri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

@_:IImmortalLty:_
    Çok haklısın dostum. Ayrıca santadan uniq item çıkıyomuydu yaw?

santa ya ilk vuruşu yap kutudan illaki bi uniq item düşüyo arkadaşa amulet of streight düşmüştü
  • kesin unique düşmüyor. bize chrismas present ve crismas cross düştü
  • Hayla Giremedim
  • SansLısın
  • Arkadaslar Gırdıgımde Ilk Yazdıgımı Degsıtırıp SS yı Skouycam No SS No Guven Olmayacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.