Beyler Abıler Once Forumda Yenıyım Bi Selam Verelım Evet Beyler Chiristmis Tree Keserken Bırden Santa Çıktı Onume(Dev Kardan Adam)İlk Drain ı Ben Attım TabiSonra Bi Baktım Kutu Cıktı(Kestıkten Sonra Tabi)İçinden; -Coıns -Chiristmis Concestmıydı Neydi(Adını Tam Hatırlıyamıyom) -Ruby Ring(Uniq) -Chiristmis Present Cıktı Hanı Eskıden Snowmanlardan Cıkan Varya Hanı Hedıye Kutusu Ondan Cıktı Ben Bunu Nerde Kırdırabılırım Yada Satsam İyi Para Edermı NOT=Server Olimpia
SS koyarmısın
Koymayı Bılmıyom Ogrenıcem YakındaHemde Oyunda Degılım
Ne demişler no ss no güven ss i görelim plz
Tmm Ögrendım Koymayı Bekleyın Oyuna Gırebılırsem
Yahu adam daha yeni üye olmuş nerden bilsin resim koymayı mantıkLı düşünün biraz. Dostum hayırLı olsun bence kırdır derim ( oparator abyss kırdırma yerinden ) kırdırabilirsin.Manesde oynuyorum Olimpia serverinin piyasasını bilmiyorum ancak manesde 300m den satıyorLardı karar senin. SaygıLar bu arada foruma hoş geldin.
quote:
Orjinalden alıntı: Z4pDoS
Yahu adam daha yeni üye olmuş nerden bilsin resim koymayı mantıkLı düşünün biraz. Dostum hayırLı olsun bence kırdır derim ( oparator abyss kırdırma yerinden ) kırdırabilirsin.Manesde oynuyorum Olimpia serverinin piyasasını bilmiyorum ancak manesde 300m den satıyorLardı karar senin. SaygıLar bu arada foruma hoş geldin.
zor girersin bi dahaki 5 yıl içinde girip koyarsın herhalde NO SS NO GÜVEN doğru demiş atalarımız
quote:
Orjinalden alıntı: 5SS5
quote:
Saol Kanka Çok Anlayıslsın Tşk Ederim
ÖnemLi deyil.
quote:
Orjinalden alıntı: TheNameless
zor girersin bi dahaki 5 yıl içinde girip koyarsın herhalde NO SS NO GÜVEN doğru demiş atalarımız
Adam girip koyucak bu arada atalarımız öyle saçma sapan lafLar etmez.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 5SS5
quote:
Saol Kanka Çok Anlayıslsın Tşk Ederim
ÖnemLi deyil.
quote:
Orjinalden alıntı: TheNameless
Adam girip koyucak bu arada atalarımız öyle saçma sapan lafLar etmez.
+1903... siz her yeni gelene böle mi muamele ediyosunuz oyunla forum u karıştırdınız galiba hadi oyunda ezikleri tınlamazsınız ama burası forum sözlerinize dikkat edin oyunda da olduğu gibi sizde bu forum da bi zmnlar yeniydiniz çok mrk ediyorum size böle dawrananlar oldumu...
@_:IImmortalLty:_ Çok haklısın dostum. Ayrıca santadan uniq item çıkıyomuydu yaw?
bence satabildiin en onnardan bişi cıkmıo md chitin falan en iileri
quote:
Orjinalden alıntı: Falchon
@_:IImmortalLty:_ Çok haklısın dostum. Ayrıca santadan uniq item çıkıyomuydu yaw?
santa ya ilk vuruşu yap kutudan illaki bi uniq item düşüyo arkadaşa amulet of streight düşmüştü
kesin unique düşmüyor. bize chrismas present ve crismas cross düştü
Hayla Giremedim
SansLısın
Arkadaslar Gırdıgımde Ilk Yazdıgımı Degsıtırıp SS yı Skouycam No SS No Guven Olmayacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme