Şimdi Ara

sansürlü küfür listesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sitemin formundaki küfürleri sansürlemek için yardım istiyorum böyle tek tek gircekmiyim sansürlü kelimeleri yoksa onun için hazır bi şey var mı varsa nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sansürlü Küfür Listesi: Bilmeniz Gerekenler

Sansürlü küfür listesi, belirli kelimelerin çevrimiçi ortamlarda kullanımını kısıtlamak amacıyla oluşturulmuş bir düzenlemedir. Bu listeler, sosyal medya platformları, mesajlaşma uygulamaları ve çevrimiçi forumlar gibi çeşitli platformlarda uygulanmaktadır.

Sansürlü küfür listesi, zararlı, saldırgan veya uygunsuz kabul edilen kelimeleri içerir. Bu kelimeler genellikle aşağıdakileri içerir:

• Tüm küfürler
    • Küfür listesi
    • Irksal veya etnik hakaretler
    • Cinsel açıdan müstehcen ifadeler
    • Nefret dolu veya ayrımcı dil

Sansürlü küfür listelerinin temel amacı, çevrimiçi ortamları daha olumlu ve saygılı hale getirmektir. Bu listeler, zararlı veya saldırgan içeriklere maruz kalmayı en aza indirmek ve herkes için güvenli ve olumlu bir dijital deneyim sağlamak için tasarlanmıştır.

Sansürlü küfür listeleri, platformdan platforma değişebilir. Bazı platformlar daha katı listeler uygulayabilirken, diğerleri belirli durumlarda istisnalara izin verebilir. Sansürlü kelimeler kullandığınızda, mesajınızın reddedilebileceğini, düzenlenebileceğini veya hesabınızın askıya alınabileceğini unutmamak önemlidir.

Çevrimiçi ortamlarda davranış kurallarına uymak ve sansürlü küfür listesinde yer alan kelimelerden kaçınmak, saygılı ve saldırgan olmayan bir iletişim ortamı sürdürmek için çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bunu yazana kadar çoktan girmiştin
  • ya ben bi kaç tane yazdım siteye de daha fazlası aklıma gelmedi.. düşününce gelmiyor..
  • ben yazıyorumda milletin işi gücü yok küfür uyduruyo

• haklısın ya..

yazdıktan sonra rapidshare'ye upload et.. isteyen oradan indirip sitesine ekler.. küfür database'imiz bile var bu nasıl bir iştir yaw...

• Siten phpbb ise bunun için bir mod var sanırım.
  • php-fusion'da da panelden ekleyebiliyorsun sansürlü kelimeleri...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunu biliyorum ama bunların olduğu bi mod varmı böyle hepsiyle uraşmak çok zor oluyo teker teker eklemek
  • türkçe kelime girişine izin verme aksi halde ne yaparsan küfürü önleyemezsin
    kapıya kadar geçirmek bile bizde küfür vesilesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.