Şimdi Ara

SANSUNG TEKNİKERİ YARDIMINIZA HAZIR ÖR: EXPRESSCACHE VEYA NP700G7C SERİSİ GİBİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
10.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: revelax

@samsung_teknikeri kolay gelsin.

Samsung 550P5C S04TR modelinde şöyle bir sorun var tarıyıcı olarak Chrome kulandıgımızda sayfalar nedense tam yüklenmiyor sayfayı tazeledigimizde tam yükleniyor benim gibi bu sorunu yaşayanlar var
    sorun neyden kaynaklanıyor anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
    sayfamıza bakabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_60660112/mpage_21/key_/tm.htm

merhaba
    kardesim rahatlıkla söyleyebilirim yazılımsal bir sorun.

kontrol edilecek şeyler;

internet güvenlik yazılımları
    eksik eklentiler
    proxy ayarları
    ve windows 8 kullanıyorsanız hatalı güncelleme
    mutlaka virus taraması yapınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Fujiwara

Merhabalar , size birkaç sorum olacak . SAMSUNG NP700 G7C S02-TR kullanıcısıyım . İlgili baslığı okuduğumda ilk sayfada ekran kartının aşırı derecede ısınması ve "w,a,s,d " tuşları ile ilgili bir problem belirtilmiş. Aynı şekilde ben bu problemi yaşıyorum çeşitli programlarla ısıyı test ettiğimde 87'lere kadar cıktığını görüyorum. Açıkçası bu durumdan çok rahatsızım arkadasın da dediği gibi cihaz daha 1 ay dolmadan böyle ısınıyorsa bir yıl sonra durum nasıl olacak ?

İkinci olarak wireless problemim var online oyun oynuyorum 2-3 bazen 5 dakikada bir ping'im aşırı derecede yükseliyor doğal olarak oynadığım oyundan hicbirsey anlamıyorum . Direk ethernet kablosu üzerinden oynadığımda herhangi bir problem yok.Wireless ı baska bir bilgisayar ile denediğimde herhangi bir problem yaşamadım aynı şekilde.

Son olarak ta hdd'den geldiğini düsündüğüm sanırım kafa atması problemi . Belirli süre aralıklarla ses geliyor tık tık şeklinde.Bu sorularıma cevap verirseniz çok memnun olurum .

merhaba sorun hala devem adiyormu acaba
    ediyor ise parca değişimi yapılması gereken durum söz konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: samsung_teknikeri

quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

Sayım tekniker beyefendi,
    Acaba su 675m ekran kartlı g7 serisini onerirmisiniz. Fiyatıda bana oldukca makul geldi. Bunlardan
    kronik problemler varmı. Nette okuduklarım hep olumlu yonde oldu ama sizin yorumunuz baska tabii.
    Kolay gelsin.

MERHABA

iss arıza vermiş kardesim komple kaldırıp dos üstünden yeniden biçimlendirmelisin. tamamen ham duruma getirip settin programını kaldırıp yeniden yuklemen sana ilaç gibi gelecektirç baktın olmuyor lütfen bana cihazınızı yollayın anakart değişimi gerekebilir

merhaba

arastırmış olduğunuz cihaz 10 numara bir cihazdır. güvenle alabilirsiniz.kronik arızalardan korkmayınız. zaten bu cihazdada yok. olsada dev bir firma arkasında emin olunuz yarı yolda bırakmaz.

• hocam iyi günler size birkaç soru sormak istiyorum .

1. harddisk ten arada bir sürtünme sesi geliyor neden yapıyor olabilir ? özellikle bilgisayar kasmaya başlayınca .
    2.ram eklettirmek istiyorum 4GB ddr3 size yollasam ne kadara hal olur ?
    3 ısı değerleri artmaya başladı size versem içini açıp temizleyebilirimisiniz ? birde sıfırdan yazılım + driver yüklemesi .

sorularıma vereceğiniz cevap için teşekkürler . bu arada bilgisayarın modeli Np300E5A SONTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

hocam iyi günler size birkaç soru sormak istiyorum .

1. harddisk ten arada bir sürtünme sesi geliyor neden yapıyor olabilir ? özellikle bilgisayar kasmaya başlayınca .
    3 ısı değerleri artmaya başladı size versem içini açıp temizleyebilirimisiniz ? birde sıfırdan yazılım + driver yüklemesi .

sorularıma vereceğiniz cevap için teşekkürler . bu arada bilgisayarın modeli Np300E5A SONTR

merhaba

hdd sürtünme sesi geliyor ise harddiskin arıza yaptıgının işaretidir. bence alabiliyorsanız yedeklerinizi alın. g.dahilinde değişim olacaktır.
    değişim olduğunda zaten yeni windows yansıması oluşturulup yazılımlar ve driverlar güncellenecektir. g.dahili gelen her cihazın zaten yıllık termal bakımlarıda yapılmakta.(ben yapıyorum) bunların tamamı garanti dahilidir.

ram fiyatına gelince ddr3 4gb ram fiyatı ise 160 tl

• quote:

quote:

merhaba

hdd sürtünme sesi geliyor ise harddiskin arıza yaptıgının işaretidir. bence alabiliyorsanız yedeklerinizi alın. g.dahilinde değişim olacaktır.
    değişim olduğunda zaten yeni windows yansıması oluşturulup yazılımlar ve driverlar güncellenecektir. g.dahili gelen her cihazın zaten yıllık termal bakımlarıda yapılmakta.(ben yapıyorum) bunların tamamı garanti dahilidir.

cevaplarınız için teşekkürler acaba sizden rami alıp kendimiz taksak sorun olur mu garanti için . birde iletişim bilgisi alabilirmiyim bir an önce vereyim.

• samsung_teknikeri S kullanıcısına yanıt
    Evet 3 problemim de devam etmekte hepsi mi değişecek ? Forumda okuduğum ekran kartı ısınması problemine gelince 2 arkadaş ta aynı sorunu yasamış başta cihaz değişikliği sonradan problemleri çözülmediği için para iadesi almışlar . Açıkça söylemek gerekirse büyük umutlarla aldığım bu cihazın beni bu denli uğrastırması çok üzücü.
  • quote:

quote:

merhaba

160 çok fazla değil mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinan0421

quote:

Orijinalden alıntı: buzkan

merhaba benim çözemediğim sorun....NP550P5C-S04TR
    bu cihazı üç aydır kullanıyorum... bizim ufaklık kızınca tuşlara basmıştı ordamı bişe oldu ayarlarda bilemiyorum...num lock tuşları acık hepsi çalışıyor bu insert tuşu 0 tuşu şimdi basmıyor bir türlü bu sorunu çözemedim acaba tuşmu bozuldu 0 basınca ger al kopyala yapıştır seçeneği geliyor... normal googleden arama motoruna 0 yazmaya kalksam Unicode karekterlerini ac ime ac falan diyor... sorun basit bi ayarlamamı yoksa tuşmu bozuldu cvbnızı bekliyorum hoşçakalın

Merhaba FN LOCK tuşu var klavyede bu tuş ON konumunda OFF konumuna getir düzelir.

sinan sen tahmin ettiğim sinanmısın :)

Evet Serdar tahmin ettiğin kişiyim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buzkan

merhaba benim çözemediğim sorun....NP550P5C-S04TR
    bu cihazı üç aydır kullanıyorum... bizim ufaklık kızınca tuşlara basmıştı ordamı bişe oldu ayarlarda bilemiyorum...num lock tuşları acık hepsi çalışıyor bu insert tuşu 0 tuşu şimdi basmıyor bir türlü bu sorunu çözemedim acaba tuşmu bozuldu 0 basınca ger al kopyala yapıştır seçeneği geliyor... normal googleden arama motoruna 0 yazmaya kalksam Unicode karekterlerini ac ime ac falan diyor... sorun basit bi ayarlamamı yoksa tuşmu bozuldu cvbnızı bekliyorum hoşçakalın

Merhaba FN LOCK tuşu var klavyede bu tuş ON konumunda OFF konumuna getir düzelir.

sinan sen tahmin ettiğim sinanmısın :)

Evet Serdar tahmin ettiğin kişiyim :)

:D
    vayy kardeşim bütün samsung u buraya toplayacağız :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Fujiwara

Evet 3 problemim de devam etmekte hepsi mi değişecek ? Forumda okuduğum ekran kartı ısınması problemine gelince 2 arkadaş ta aynı sorunu yasamış başta cihaz değişikliği sonradan problemleri çözülmediği için para iadesi almışlar . Açıkça söylemek gerekirse büyük umutlarla aldığım bu cihazın beni bu denli uğrastırması çok üzücü.

önemli olan sorunun çözümünde yardım bulabilmek hocam. siz canınızı hiç sıkmayın yollayın servis merkezine gerekli sorunları 7 gün için çözüp temizleyip iade edelim bence en sağlam çözüm sizin için bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepenk

quote:

quote:

merhaba

160 çok fazla değil mi?

merhaba

evet bencede fazla :D

fakat servisin belirlediği fiyat bu. dışarıdan temin edip kendinizde takabilirsiniz. fakat o ramin cihaza arıza yaptırması durumunda tespiti yapılırsa genelde öle bir arıza 10000 de bir olur g.hariç işleme tabi olur bunu bilerek yapınız.

• Hocam merhaba ben 16 Haziran'dan Samsung NP370R5E notebook aldım kurulum mağazada yapıldı eve geldiğimde başlangıç ekranında bir çok uygulama vardı önceden yüklenmiş olarak ilaveten samsung temalı masaüstü samsung pil modu vardı bilgisayara format attım şu an onların hiçbiri yok geri nasıl getirebilirim onları acaba ? Öyle bir şansım var mı ?

@samsung_teknikeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felina. -- 10 Temmuz 2013; 21:36:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrow.-

Hocam merhaba ben 16 Haziran'dan Samsung NP370R5E notebook aldım kurulum mağazada yapıldı eve geldiğimde başlangıç ekranında bir çok uygulama vardı önceden yüklenmiş olarak ilaveten samsung temalı masaüstü samsung pil modu vardı bilgisayara format attım şu an onların hiçbiri yok geri nasıl getirebilirim onları acaba ? Öyle bir şansım var mı ?

@samsung_teknikeri

merhaba

evet geri getirme sansınız. açma tuşuna bastıktan hemen sonra F4 tuşuna basın ve recovery alanına yönlenirsiniz. ardından sistem kurtarmaya tıklayarak belirtilen adımlarla işleminizi tamamlayabilirsiniz. fakat recovry alanını sildiyseniz biraz zor.tamamen baştan bir işlem yapmanız gerekir. win 7 için srs 5 win8 için srs6 ile recovery alanını yeniden yaratmanız ve sıfırdan kurma işlemini yapmanız gerekir.
    ihtiyacınız olan samsunga ait yazılımları ise samsungun resmi sitesinden rahatlıkla indirebilirsiniz ve eskisinden daha iyi bir hale getirirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arrow.-

Hocam merhaba ben 16 Haziran'dan Samsung NP370R5E notebook aldım kurulum mağazada yapıldı eve geldiğimde başlangıç ekranında bir çok uygulama vardı önceden yüklenmiş olarak ilaveten samsung temalı masaüstü samsung pil modu vardı bilgisayara format attım şu an onların hiçbiri yok geri nasıl getirebilirim onları acaba ? Öyle bir şansım var mı ?

@samsung_teknikeri

merhaba

evet geri getirme sansınız. açma tuşuna bastıktan hemen sonra F4 tuşuna basın ve recovery alanına yönlenirsiniz. ardından sistem kurtarmaya tıklayarak belirtilen adımlarla işleminizi tamamlayabilirsiniz. fakat recovry alanını sildiyseniz biraz zor.tamamen baştan bir işlem yapmanız gerekir. win 7 için srs 5 win8 için srs6 ile recovery alanını yeniden yaratmanız ve sıfırdan kurma işlemini yapmanız gerekir.
    ihtiyacınız olan samsunga ait yazılımları ise samsungun resmi sitesinden rahatlıkla indirebilirsiniz ve eskisinden daha iyi bir hale getirirsiniz.

Hocam cevap için teşekkürler ama gerek kalmadı kendiliğinden oldu herşey

• abi balıkesirdeyim demişsin bende balıkesirliyim hemşeriyiz sanırım neyse lafı uzatmıyıyım fotograffları atıyorum bu ekran bide mavi oluyor internette filan beyaz olucagına
    inş sevris karşılar ekran sinir etti beni iyici değiştirmeye kalksam 150tl diyorlar durum ortada ögrenci milletiyiz :) garantiye girse acaba komple degilirme menteşede çatladı filan ufak bi yeri tşkler....
     SANSUNG TEKNİKERİ YARDIMINIZA HAZIR ÖR: EXPRESSCACHE VEYA NP700G7C SERİSİ GİBİ SANSUNG TEKNİKERİ YARDIMINIZA HAZIR ÖR: EXPRESSCACHE VEYA NP700G7C SERİSİ GİBİ

• yukardaki resimler işte sizce garanti kapsamına alır mı
  • merhaba bir kaç gün önce Samsung np370r5e-s07tr model bir laptop aldım. çok da beğenerek aldığım bi üründü lakin açıkcası şu aralar performansından ve sürekli çıkarttığı sorunlardan pek de memnun değilim
    ilk sorum şu;
    >> bilgisayar win 8 yüklü şuanda ve bütün güncellemeleri tam (sw update programı yatı hepsini). windows deneyim dizini puanlandırılmasında işlemi puanı 4.9 gözüküyor. i5 3230m işlemci için biraz düşük bir puan değil mi ?? bir de sanki bilgisayar yavaş gibi ya o puanı gördüğümden dolayı psikolojikmen yavaş olduğunu düşünüyorum ya da hakikaten sıkıntı var işlemcide. bir kaç bir yere sordum kimi kullanıcılara; onlar da bu puanlamanın zamanla windws güncellemeleri geldikçe düzeldiğini söylediler. sanıırım bu sorun için bi kaç hafta bekleyeceğim..
    ikinci sorum ise;
    >> bildiğiniz üzere cihazda 2 adet ekran kartı var ama bazı uygulamalarda(pes2013), oyunlarda yüksek olan amd radeon 8750m ekran kartını görmüyor. catalyst control center dan uygulama için yüksek performans olarak ayarladığım halde yine de daha iyi olan ekran kartına geçiş yapmıyor. amd sitesinden driver indiriyorum win 8 seçip uyumlu olmadığı için yüklenemiyor falan diyor. geforce ekran kartında bu geçiş sorunun yaşamıştım daha önce diğer blgisayarımda ama halletmiştim onu lakin bu amd yi çözemedim doğrusu driver ı yok daha sitesinde uyumlu. sw update in yükledği driver da işe yaramıyor geçiş yapamıyorum yani

yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim..

• samsung aleminyum kasada siyah lekeler garanti yaparmı acaba
     SANSUNG TEKNİKERİ YARDIMINIZA HAZIR ÖR: EXPRESSCACHE VEYA NP700G7C SERİSİ GİBİ http://forum.donanimhaber.com/m_77242716/mpage_2/f_//tm.htm#msglink_78082491

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabect41 -- 20 Temmuz 2013; 16:06:14 >

• Np550p5c var bende, iki sorum var, birincisi gecen seneye gore isinmaya basladi, isinma ciddi degil kesinlikle ama daha onceki hp cihazimla isinma ile ilgili kotu anilarim oldugu icin temizletmek istiyorum zira bilgisayarimi uzun yillar kullanmak istiyorum, servise isinma diye verirsem bir ucret oder miyim temizlenmesine? İkincisi ise kapak manteseleri. Kapak duzguncene aciliyor, ama sanki tam kapanmiyor, normal kapattigin zaman bilgisayari tasirken kapak acilma yonune dogru oynuyor 1-2 cm kadar, ama kapagi kapattiktan sonra mentese kismina biraz bastirdigin zaman ise kapak simsiki kapaniyor. Sorunlarim bunlar sizce servise yollamali miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.