Şimdi Ara

şansaa bakkkkkkkkkkkkkkkkkk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler ben bi ara bankaya +7 çtin koymuştum öle duruodu sonra sanrım inwentorime aldım
    nese biraz wakit geçti bankaya bi baktım +7 çtin bide inventroe bakytım ordada aynısı yani anlıcanız beleş +7 çtinim oldu heh zaten param yoktu süper oldu

• İlginç ...

Aslında bu oyunda herşey olabiliyor kesinlikle eminim.

• Arada Böle şeyler olabiliyor ama tamamen Lagdan kaynaklanana bana hiç denk gelmedi ama Arakdaşa dex 9 aynı senin olay gibi oldu
  • bankadakı yada ınwentory dekıler satılamaz arada oluyo ama 2sınden bırı dewre dısı kalıyo
  • nasıL da sıyırıyorsun ya...

Şimdi konu dışında oLsaydık kocaman bir F yapıştırırrdım ama değiLiz işte ...

ayrıca yeri değiL şikayet ediLdin
  • Aha dupe çıktı item alın piyasa yükselecek.
  • :D bende dc den önce belki bidaha olur die bankanın aynı karesine çtini yine koydum
  • Çıkıp girince birisi geri kaybolur merak etme.
  • Hiç sevinme inventory bug gibi birşey olmuş. Mesela bazen npc ye item satınca para gelio ama item hala üstünde duruo öyle birşey..
  • Relog atınca üzülme
  • lem lol o (gülmekten karnıma ağrı girdi) bir kere senin o inventrydenki o çitinin geldiği yer bugta yalan söylüyorsun onu tezgaha koyamazsın bankandaki gerçeğidir itemin
  • KO anahaber son dakika
    chitin dupe çıkmıştır chitin fiyatları tüm serverlerde ortalama 0,03 coin artmıştır
    K2 Haber Sundu
  • bendede öle bişey olmuştu delosda kapı kapalıydı bi karus merchant kurdu sonra bi baktım merchanta açıldı sonra sattıgı şeyi cektim oyundan attı gine girdim adamdada vardı aynı şey bendede vardı...
  • her aynı itemden 2 tane gören dupe dio
  • quote:

Orjinalden alıntı: kefenciii

nasıL da sıyırıyorsun ya...

Eşşek şansı..

Bide F ne demek
  • of ya ne güzel beleş çtin olcaktı of ayrıca bi ark dupe ıktı demiş dupe değil ratgele oldu we 1 ark daa konu dışına neden açmadın demek istemiş galiba bence bu knight online genelle ilgili

• quote:

Orjinalden alıntı: TerorGuardian

KO anahaber son dakika
    chitin dupe çıkmıştır chitin fiyatları tüm serverlerde ortalama 0,03 coin artmıştır
    K2 Haber Sundu

Komik deqiL ama Olsun

Emeqe Sayqi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DevilHasanTR

quote:

Eşşek şansı..

Bide F ne demek

Devamı eyk diye süren 1766 yılında fransız Mosqutoe De' juea tarafından bulunmuş bir terimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZamansizKar -- 10 Ağustos 2007; 12:34:00 >
  • 2 sinide pazara koy 1 kesinlikle konulmaz.......!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExceptionalStiletto

quote:

Orjinalden alıntı: DevilHasanTR

quote:

Eşşek şansı..

Bide F ne demek

Devamı eyk diye devam eden 1766 yılında frazsın Mosqutoe De' juea tarafından bulunmuş bir terimdir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.