Şimdi Ara

ŞANLİURFADA YAŞAYAN VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Veterinerlik dusunuyorum tercih listeme eklemelimiyim, internette biraz arastirdim biri omuz atarsa arkaniza dönüp bakarsanız kafanıza mermi yiyebilirsiniz diye yorum yapmis o kadar kotu bi yer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .....

• Saçmalama dostum o ne öyle teksas mı orası.Sıcak olması haricinde çok bir sorun çıkarmaz

• saçmalamayın urfada terör olayları hiç yok
  • -melisa- kullanıcısına yanıt
    Eksiye gir bi tane bile iyi yorum yok

• Urflalıyım urfada yaşıyorum kardeşim kekolar heryerde var ama burda çoğunlukta ama dizilerde izledigin gibi kaşanikofla sokakta dolaşmıyor kimse yemeklerimiz güzeldir insanı çok sıcakkanlıdır gençleri abazadır namus bekçisi kesilip iki dakka sonra biraz dar pantlon giyip götü belli eden kıza orospu derleri iyi malı var derler ama bacılarıan gelince iş değişir kesinlikle sıcagına dayanamazsın kesinlikle tercih listene koyma bile sırf yemekleri için bu şehre gelinmez harran üniversitesi osmanbey kampüsü şehirden bayagı uzak 90 numaralı otobüsleşehir merkezine yarım saatte bu da ayrı dezavantajı daha çok var ama sen beni dinle yazma bile
  • whycoders3 W kullanıcısına yanıt
    Halkın çoğu akpli sence ekşi böyle bir şehre iyi yorum yapar mı ? Onlar sadece siyasi iklime bakarak yorumluyorlar şehirleri

• quote:

Orijinalden alıntı: methiv

Urflalıyım urfada yaşıyorum kardeşim kekolar heryerde var ama burda çoğunlukta ama dizilerde izledigin gibi kaşanikofla sokakta dolaşmıyor kimse yemeklerimiz güzeldir insanı çok sıcakkanlıdır gençleri abazadır namus bekçisi kesilip iki dakka sonra biraz dar pantlon giyip götü belli eden kıza orospu derleri iyi malı var derler ama bacılarıan gelince iş değişir kesinlikle sıcagına dayanamazsın kesinlikle tercih listene koyma bile sırf yemekleri için bu şehre gelinmez harran üniversitesi osmanbey kampüsü şehirden bayagı uzak 90 numaralı otobüsleşehir merkezine yarım saatte bu da ayrı dezavantajı daha çok var ama sen beni dinle yazma bile

8) eğer eşiniz güzelse ve başı açıksa, yanınızdan geçen tiplerin tecavüz eder gibi bakmasına alışın, hatta siz yolunuza devam ederken dönerek poposuna bakarlar. sakın tartışmaya çalışmayın, tartışma bilmezler kafanıza mermi yiyebilirsiniz.

Bu dogru mu hocam urfa hakkinda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

uzatırsan yiyebilirsin belki mermi yemezsin ama kürt ve arap çoğunlukta oldugu için ve genelde cahil kesime denk gelecegin için temizinden bir dayak yersin ciddiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: methiv

uzatırsan yiyebilirsin belki mermi yemezsin ama kürt ve arap çoğunlukta oldugu için ve genelde cahil kesime denk gelecegin için temizinden bir dayak yersin ciddiyim

Vay be adamlar benim hatunu , kiz kardesimi taciz edicek bende ölmemek icin sap gibi duracam ha nasıl sehir burasi

• methiv M kullanıcısına yanıt
    suriyelilerden bahsetmemişsiniz hocam
  • son 2 senedir yaşıyordum, kimseyle muhattap olmazsan sıkıntı yok, arada yol falan soran oluyordu bilmiyorum diyip geçiyordum yani tek yaşadığım muhabbet buydu ve sıkıntı olmuyordu, hatta bir keresinde otobüs kartımın parası bitmişti birinden rica etmiştim çok ısrar etmeme rağmen parayı almamıştı,

aşırı sıcak oluyor yazları, ama loşları da soğuk oluyor.

sınava hazırlandığım için de urfalı insanlarla muhattap olmuştum, hükümet urfa'ya para akıtıyor bu yüzden siyasi olarak hemen herkesin tavrı belli, akranlarım genel kültür ve davranış bakımından çok geridelerdi, kendimi lisede değil de ortaokulda gibi hissediyordum, torpili çok severler, gerçekten çok iyi olan urfalılar da var ama genel olarak halkı biraz geri kalmış desem yanlış olmaz sanırım,

terör yok. (suriye'ye de gittim, ypg karakolunu ve mevzisini gördüm ama şehirde terör yok)

sormak istediğin başka bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam ülkenin en cahil,yobaz,geri kafalı insanlarının bulunduğu şehirdir.

Gerçekten zorunda değilsen gitmeni hiç önermem.

• L.....

Hocam ekşiye mi bakıyorsunuz

Onlar hiçbir yeri sevmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.