Şimdi Ara

Şanlıurfa Haber Sitesi ( YENİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sanliurfadan.com , ” Şanlıurfa‘dan Dünya’ya açılan pencere ” sloganıyla yola çıkmıştır. Şanlıurfa Merkezden yürüttüğümüz bu adım dolayısıyla amacımız Şanlıurfa hakkında bilinmesi gereken tün bilgileri insanlara aktarmak olacaktır.

    Sanliurfadan.com Ne amaç ile Kuruldu ?
    Medeniyetin başkenti ve Peygamberler şehri olan Şanlıurfa tarih kokan Türkiye’nin 8 .ci Büyükşehirlerinden biridir. Buna istinaden; Sanliurfadan.com sitemizde Urfa’ya dair Tarihi mekanlar,İlçeler hakkında bilgiler,Güncel son dakika haberleri,Şanlıurfa haberleri,Yaşam,sağlık,biyografiler, spor,video, URFA İle İlgili Kültür, Haber, Sanat, Karikatür, Müzik, Tarih kategorileri yer alacaktır. Gelen ziyaretçiler daha rahat bir şekilde Şanlıurfa Rehberine ulaşabilecek ve güvenli bir şekilde sitede gezinecektir. Bunların yanı sıra sitemizde ücretsiz olarak da üye olup kendi içeriğini de ekleyebilme şansına sahip olabilecektir.

    Misyonumuz
    Şanlıurfa, Türkiye ve Dünyadan dakikası dakikasına tüm Son dakika haberleri, uluslar arası ve ulusal haber kaynaklarını takip ederek, internet sitelerini sizin yerinize takip ederek en son ve güncel haberleri sizlere sunmak. Haberdar olmak istediğiniz tüm konularda sizleri ve isteklerinizi karşılayabilmek.

    Vizyonumuz
    Şanlıurfa’nın ve Türkiye’nin en değerli, en güncel ve ihtiyaçlara yönelik çok amaçlı sitesi olmak.

    Sanliurfadan.com Ekibine Nasıl ulaşabilirim ?
    Web sitemize Görüş,öneri ve reklamlar için ” iletişim “alanını kullanarak bize rahat bir şekilde ulaşmanız için yeterli iletişim bilgileri yer almaktadır.

    ŞANLIURFA’DAN Şanlıurfa HaberleriŞanlıurfa Haber Sitesi ( YENİ )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reistr34 -- 20 Nisan 2019; 22:59:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.