Şimdi Ara

SANKO(AİRFEL) GREE KLİMA NEDİR,NASILDIR(YORUMLARINIZI ALABİLİRMİYİM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
32.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muratoto

tifosi41 gree klima +5 dereceden sonra ısıtma yapmadığı kesinmi.

Arçeliği kullandığınız oda yalıtımlımı. Arçeliğin performansı nasıldı. Sonuç olarak 90064 klimayı tavsiye edermisiniz.

kesinmi bilmiyorum koçtaşa gittim ve reyon görevlisi ile konuştum +5 dereceden sonra ısıtma yapmayacağını diğer inverter olmayan vestel arçelikten farklı bir performansı olmayacağını söyledi forumda sordum teyit eder cevaplar alınca +5 dereceden sonra ısıtma yapmayacağına kanaat getirdim.

arçeliği kullandığım oda yalıtımı güzel bu sene daha çalıştıramadım fazla geçen kış hç bir sorun olmadan odayı en düşük fan hızında 15 dk da sıcacık yapıyordu. ben arçlikten inanılmaz memnunum geçen sene aldığım fiyata bulsam 2 tane daha alırım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: MANADAM

quote:

Orijinalden alıntı: tifosi41

quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

tifosi41 gree neden uymuyor size. Arçeliği kaç metrede kullanıyorsunuz.

arçeliği 16 mt2 de kullanıyorum.
    gree klima ise sadece +5 dereceden sonra ısıtma yapmadığı için bana uymadı bu kış ısınma için kullanıcam

Gree + 5 Derceden sonra ısıtma yapmadı ama bu kış kulanacan gene,

anladımsa arap kızı olayım ya

alacağım klima +5 ten daha düşük sıcaklıkta ısıtma yapmalı gree nin yapmadığı söylendiği için gree den vazgeçtim. umarım şimdi anlamışsınızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tifosi41 -- 11 Ekim 2010; 11:06:48 >

• tifosi41
    anadım,,

sizle alkalı deil

benim anamadıım baska bi konu ise şu....

fason klima üreten fimalardan mal alınmaması gerektiine ben karar verdim işinn suyu cıkıyo araştırın görün
  • arkadaşlar, eurovent sitesinden koçtaş ta satılan gree klimanın değerlerine baktım ama site çok karışık geldi ya da ben bulamadım. anlayan biri bakabilir mi koçtaşdaki gree modeli gerçek A sınıfı mı? bilgi verirseniz sevinirim.
  • Bugün (13.12.20010 )koçtaştan 600 TL ye (599 değil) aldığım 9.000 BTU klima yaklaşık 11 m² lik odaya takıldı. Dışarı sıcaklığı 8 derece civarındaydı..Isıtma ilk güne göre bence yeterli düzeydeydi..Gürültü oranı ise tahminimden daha olumlu çıktı..Fiyat/performans olarak değerlendirdiğimizde sonuç bu klima alınır diyorum..Yaz performansını bilmiyorum ama..
  • gree klima kullananlar nasıl memnunmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAYAN

gree klima kullananlar nasıl memnunmusunuz?

Daha soğutmada kullanacak bir hava olmadı. Isınma için bu kış iyi yalıtımlı 16 m2 odada kullandım oda güney cephe ara kat. Çok iyi bir şekilde ısıttı.
    Görünümü güzel. Seside diğer odadaki eski lg-Beko klimaya göre neredeyse yarıyarıya diyebilirim.
    Soğutma içinde sorun çıkaracağını zannetmiyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_45195072/mpage_1/key_/tm.htm
    burayıda incelebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 28 Haziran 2011; 21:04:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.