Şimdi Ara

Sanırım Yeni Shiba Inuyu Bulmuş Olabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır gözümü diktiğim bazı ürünler vardı ve dün olan olaydan sonra gözlerime inanamadım. Bu ürünün solanada klonu çıkarılmıştı ve dün klonuyla beraber eş değer pump yaşadı. 3 Günlük yükselişe baktığımda %182 günlük kazanç verdi. Tabii ki satmadım şu an diplerde olduğu için bol bol alım yaptım. Tüm sepetim yerinde sayarken bitcoin ve eth yükselişine çok agresif tepki gösteren bu ürün oldu.

Şimdi ise replikası çökerken orijinaline para girişi oluyor ve twitter hesabı büyümeye başlamış. Coinin ismini vermeyeceğim tabii ki.

Ek olarak borsanın verdiği bonuslarla işlemlerimde +'ya geçmeye başladım %101 civarında kazançlar elde etmeye başladım. Şimdilik piyasanın yavaş yavaş toparlamasını bekliyorum.

Web analitik analizleri yaptığımda ise hesaplar tamamen organik büyüyor yani botlar yok. Güven oyları ve çoğu metriği incelerken güvenilir ve şefaflığa dikkat edildiğini gözlemliyorum.

Bakalım ne kadar kazanç ettirecek. Boğa bayrağına girmiş.

Şu an hedefim 500 dolar civarı buraya atmak diplerdeyken. Zaten 400 dolar civarı param mevcut burada.

Ek olarak çoğu fenomen bu coini henüz bilmiyor yani sağda solda arayarak çok net bilgi bulamazsınız. Birkaç fenomenin paylaştığı bilgiler var ancak onlarda çok iplenen kişiler değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 24 Nisan 2025; 22:44:26 >

• asdic A kullanıcısına yanıt

Araştırmayı yapan benim bu işe zamanımı ben veriyorum. Risk olduğu için bu riski ben alıyorum başkasının riske girmesini istemiyorum.

• Adı duyulmayan bir şeyin fiyatı yükselir mi? Sonuçta tavsiye yok burada herkes kendi riskini alacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdic A kullanıcısına yanıt

Aslında herkesin zamanında bildiği bir şey.

İnterneti kullanan bir kişinin en az 1 kere gördüğü bir şey.

Arkasında elonun ve vitaliğin olabileceğini de düşünmüyor değilim çünkü bunun için güçlü işaretler buldum. Buraya birlik kaydırıyorum bakalım ne olacak.

• Hissettiğim:

Science Fiction Stationyoutube
    You Sunk My Battleship! (Real-Life Battleship Battle) | Battleship | Science Fiction Station
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=kCmHe5fxv34

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Araştırmalarım sonucunda bu coine dubai girişim sermayecileri takipe almış. Bu meme coin patlarsa yukarı hayatım cidden değişebilir.

Detaylı ve temkinli web analizi yapıyorum bu işin sonunda umarım başarabilirim.

Sermayecilerin şirketleri ne yaptığı hepsini görüyorum inanılmaz güzel bir şey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 29 Nisan 2025; 20:58:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.