Uzun zamandır gözümü diktiğim bazı ürünler vardı ve dün olan olaydan sonra gözlerime inanamadım. Bu ürünün solanada klonu çıkarılmıştı ve dün klonuyla beraber eş değer pump yaşadı. 3 Günlük yükselişe baktığımda %182 günlük kazanç verdi. Tabii ki satmadım şu an diplerde olduğu için bol bol alım yaptım. Tüm sepetim yerinde sayarken bitcoin ve eth yükselişine çok agresif tepki gösteren bu ürün oldu. Şimdi ise replikası çökerken orijinaline para girişi oluyor ve twitter hesabı büyümeye başlamış. Coinin ismini vermeyeceğim tabii ki. Ek olarak borsanın verdiği bonuslarla işlemlerimde +'ya geçmeye başladım %101 civarında kazançlar elde etmeye başladım. Şimdilik piyasanın yavaş yavaş toparlamasını bekliyorum. Web analitik analizleri yaptığımda ise hesaplar tamamen organik büyüyor yani botlar yok. Güven oyları ve çoğu metriği incelerken güvenilir ve şefaflığa dikkat edildiğini gözlemliyorum. Bakalım ne kadar kazanç ettirecek. Boğa bayrağına girmiş. Şu an hedefim 500 dolar civarı buraya atmak diplerdeyken. Zaten 400 dolar civarı param mevcut burada. Ek olarak çoğu fenomen bu coini henüz bilmiyor yani sağda solda arayarak çok net bilgi bulamazsınız. Birkaç fenomenin paylaştığı bilgiler var ancak onlarda çok iplenen kişiler değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 24 Nisan 2025; 22:44:26 > |
Bildirim