Şimdi Ara

Sanırım terkedildim.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

Maybe you're better off this way.

o cümlede bir yanlışlık sezdim... Google Çeviri yapmış herhalde nick yazarken

Kısaltmalar var hocam :-)

• kiz sevmemis seni sevdigini dusunmus.sen sevmissin. kizda sevmedigi icin kolayca vazgecebiliyor

• Hocam kızla konuştum. Sebebini öğrenmek için. "Ben bir şeyi bitirmedim, sen nasıl anlamak istemişsen öyle anlamışsın" dedi. Eee neden cevap vermedin engelledin dedim "konuşmak istemedim sinirliydim" gibisinden cevaplar verdi. Bir buçuk saat kadar konuştuk ben de artık yetti ulan diyerek patladım. Benim yakın bir arkadaşım var (erkek) bir de onun sevgilisi var. Annemin evine giderken yolda karşılaştık fotoğraf çekinmek istemişlerdi. Arkadaşımla sevgilisi sarılmış ben de önden selfie çekmiştim, sırf bu yüzden kız var diye triplere girdi. Zaten sevmiyordu o ikisini. Ama bir fotoğraf içinde bu kadar büyütmemek lazım gibi.

Patladım öfkeyle dedim ki öyle düşüneceğimi bile bile göz göre göre cevap vermedin bana, engelledin dedim. Dün akşam ilişkimizi bitirdin dedim. O da "keşke canımın ne kadar yanabileceğini tahmin etseydin hakettin" dedi. Ben de sen de bunu hakediyorsun o halde dedim umarım iyi bi ders alırsın dedim. Sinirden çektiğimiz fotoğrafı da attım al bu fotoğrafı ağlaya ağlaya bak buyur dedim. Sonra hoşçakal dedi. Sana da hoşçakal dedim. Engeli bastı, umarım değerimi anlarsın dedim. Engeli bastığını anlayınca bas engeli bassslar söyledim ama fayda etmedi gitmedi ona tabiki. Birkaç arkadaşı vardı (2013 yılında en son konuşmuşlar ama geçen hafta sevdiğime takip isteği yollamışlar nedense instagramdan. Sevdiğimde kabul edip onları takip etmiş takipleşiyolar. 2013te kalanları neden hala takip ediyorsun diye kavga bile etmiştik. Yoruldum bende bunlara da saydım) O dallamaların da diye başladım hadi eyvallah diye bitirdim.

Hala engelini açmamış. Twitterdan mobil bildirimleri vs kapalı benim hesabıma olan. Bu gidişle birkaç güne ben de onun bildirimlerini kapatırım. Yapacak bir şey yok elde beyler. Buraya kadarmış. Bildiğiniz bir fotoğraf yüzünden bu kadar büyütüldüğünden 11 aylık ilişki bitti. Diyecek laf yok dillerde... Zamana bırakacağız artık

• tebrik ederim. dogru karar vermissin.miy miy kizlarla iliski kurmak boyle sanirim.mert kiz bulmakta zor acik sozlu. ama bir muddet kafa dinlemeni tavsiye ediyorum. ben hic bir kizi severek iliskiye baslamam. sevgiyi zamanla gosteririm.yoksa sen baglanmis karsi taraf iplememis oluyor ve sen uzuluyorsun.her kiz benim gozumde standarttir. tanidikca sever insan birbirini.sen onu taniyorsan seversin ve tabiki karsilikli sevgi icin kendinide iyice tanitmalisin.

• Hocam ben 4 ay peşinden koştum. Ondan sonra çıkmaya başladık gönlünü kazanmışım demek Ama 8. ayımızda öğrendiğim şey beni sarstı: Şubatta çıkmamıza rağmen Nisanda bana aşık olduğunu, önceleri hoşlantı olduğunu söyledi. Bunu da ben kanıt olarak ortaya koymuştum geçmişinde nisan başlarına kadar eski hoşlandığı çocuğa baktığı da apaçık ortadaydı... Ama yine de bozmamıştım kendimi, geleceğe konsantre olmak için. İşte engeller oldu kavgalar ettik böyle bitti... Kötü bitti...

Artık şu sevgili işlerini de bu olaydan sonra pek umursamamayı düşünüyorum... Akışına bırakacağım. Kabullenmeye çalışacağım...

• quote:

Hala engelini açmamış. Twitterdan mobil bildirimleri vs kapalı benim hesabıma olan. Bu gidişle birkaç güne ben de onun bildirimlerini kapatırım.

Engelini açmış ama yazmadım, irademi sabit tutmaya çalışacağım... Ayrıca twitterdan hala mobil bildirimleri kapalı onun. Bu gidişle ben de kapatacağım demiştim, yaklaşık 15 dakika önce kapattım. Hadi bakalım...
  • Aglama bu gunler gelir de gecer

• quote:

Orijinalinden alıntı: KristalMeth

Aglama bu gunler gelir de gecer

Eyvallah kardeşim, yürekten seviyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.