Şimdi Ara

Sanırım sizler için basit bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
11
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, hostıng,domaın,vs konularında 0 bilgim olduğu için sizlerden bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum.

Küçük bir kızım oldu,ve hem hanımın hem benim malesef çokça yurtdışında aile bireyi var,hem böyle bir site üzerinden fotoğrafları(olursa videoları) eklemek hemde şimdiden kızımın ismine özel bir alan adını almak ıstıyorum,bu bağlamda sorularım..

1.mesela,SALLIYORUM.. BURCUAKNAZ.COM adresini almak ıstedım ( baktım kızımınkı şuan boş) ve bu adreste bir site açılsın,ortalama 300-400 orta kalitede fotoğraf,bir kaç yan sayfa olsun,veri trafiği çok olmasada bant genişliği olarak sayfalar çokta yavaş açılmasın.

2.hazır şablonlarla bunu iyi yada kötü kendim kalıplar ıle dızayn edip yapayım.

3.gerek firma,gerek musterı hızmetlerı ve server hızmetleri insanı canından bezdırmesın?

4.bunlar ıcın nereden ne yapmam gerek,nereyı onerırsınız? (godaddy ovuluyor cok yerde)

5.yaklasık bunların bana masrafı ne olur aylık yada yıllık,ve alan adını her sene parasını odeyerek uzatmammı gerekecek?

uzun yazxdım farkındayım,buraya kadar okuyan,helede cevaplayıp yardımcı olmaya calısan arkadaslara cok tesekkur ederım.

ıyı forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.