Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar :) Forumu Yorumsuz Takip eden Sıradan birisiyim işte .. Velhasıl 1 Sorum olucak. Karnakta 1 haftadır Pazarda gb kasmaktayım. Neyse hemen soruma giriş yapıyım :) +8 Dual Cleaverim Vardı ve 1 pm üzerine +7 Rogue Çitin Shell ayakkabı ile takas yaptım acep kazık mı yedim .. İçim Huzursuz Şuan ? Anlıyan varsa eğer iyi ya da kötü Yorumlarını eksik etmezse Sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)
edana piyasanına göre cevap vereyım ewet kazık yemişsin
:) Edanada Fiyatlar ne alemde bilemem tabi ama burada cleaver +8 55M lakin Shell ne eder hiç 1 fikrim yok Karnakta oynuyan arkadaşlar eksik etmeyin Yorumlarınızı :)
hayatının kazığını yedin bence chitin shel +8 cleaverdan cok az daha pahalı dual vermişsin bide
Yapma Doktor o kadarda değil :) Piyasayı az çok biliyorum ayrıca , BURASI ''KARNAK''
çok abartıyorlar hep kendi serverlerine gore yorumluyorlar çunku orad shell basan basana....
Ayrıca Soyleyeyim yedigin kazık 5-10m civarı çok degil
Tamam ozaman İşte Güzel 1 yorum Hiç değilse içimi rahatlattın :) Beklerim nasılsa pazar çarıyım :) Paşam dert Görme :)
kardeşim 10 fln sa o kadar önemli değil dir bence :D eminim sende birine satarsın o şekil :D
5*10m Bana koymaz :) Yeter ki Çok uçuk rakam Olmasın . Sonuçta para kasıyoruz ve kasanlar bilirler ne denli ter akıtıldığını :)
ßen itemlerimi sattım 1 gün sonra büyasa yükseldi arklar acayip gülmüstü :D bende sinirlenmistim sonra bi kaac girmedim girdimde piayasa acayip düsmüsdü :D Ama şükürler olunki bıraka bildim :D
carnaca göre shell 1 gb cleaver 60m yediğinz kazık 20m dual cleaver +8 yapamazzsın tekrar
Ko Beni Bırakmadan Ben asla bırakamam Herhalde :) Belki de Bırakmak istemiyorum :) Neyse Okul acılana kadar Gb kasıp Derslere Odaklanmak ıstıyorum :) Bu arada 120 130m Diyenler Oldu oyun içinden tabii satılırsa :) Yorum Yapan herkese Okuyupta yorum yapamayan herkese tesekkurler :)
anlamıorm seni yorum istiyosun kotu yorumları kabul etmiyosun iyi yorumları hos karsıyıyosun 1 clevarı bosu bosuna vermissin allah bilir sen kazık attığını dusunerek bu konuyu actın ancak kazık yedim misalinde yazdın yorumların kazık yememis atmıs olduğu seklinde geleceğini dusunuyodun neyse sen cleaverle gezmeye devam et ko da basarılar
1. Asla Cleaverle Dolaşmadım Cok Sukur 2. Beni Ne kadar iyi tanıyosun Söylermisin 3. Kazık Yedim bu 1 fakat 2. Cleaveri Vericek kadar kazık yemedım . carnacta oynuyorsan sana yazıklar olsun dıyorum az cok pıyasayı bılmen gerek. 4. Olarakta Kötü Yorumlara üzülmem iyi yorumlara sevinmem ... Bu normaldir. İnsanız maymundan gelmedik ;)
İnsanları tanımadan hakkında yorum yapmak sacma boş kuyuya istediğin kadar taş at ;)
ben uzuluyosun demedim kabul etmiosun dedim Ayrıca shel fiyatlarını bilmiyorum demişsin bilmiyosan nereden bileceksin ? Ve yazdığımın insan tanımayla alakası yok ilgisiz sacma seyler yazma Carnacta oynuyorsan sana yazıklar olsun piyisiyı az biliyosun dekmissin seninde ne kdr bildiin ortada +7 shele dual cle. veren adamdan ne beklenir kime yazıklar olsun ortaya cıkıyo kimin piyasayı bilmediği ortaya cıkıyo Ayrıca karnak deil carnac son olarak xgenonda oynuyorum ancak carnac eski serverim olduğu icin yorum yazdım
AFİYET OLSUN
Okuduğum gibi cevap veriyorum ne oldu Odunluğum sana mı battı ?Ayrıca kadere inanırım +7 Shell olmasa belki +7 Syhpnktk kalkanım olmuyacaktı :)
oyunu gercekten bilmiyosun eğer syphorici kullanmıcaksan elniden cıkaramazsın hic bi ozelliği olmayan kalkan iyi yonleri var ama anvilin yanına +5 ini 20m den koyuolarbide dd vermissinbu arada seviyeli ol
DeparturE_
Çok garipsin. Niye uzatıyosun? Kazık yemişse yemiş. Yemişin dersin susarsın. Hiç gerek yok.