Şimdi Ara

SANEI N90 / AMPE A90 Kullanıcı Başlığı-İnceleme-Destek# (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
428
Cevap
2
Favori
19.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dc kardes ben 30nisan romu ile güncelledim ama tablet hakkında kısmı değişmedi herşey aynı bir tek açılışta pad for three gibi ibare çıktı bilgin varmı bir de güncllemenin sonunda hata verdi yazısız tamam butonu var üzerinde. fikriniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

dc kardes ben 30nisan romu ile güncelledim ama tablet hakkında kısmı değişmedi herşey aynı bir tek açılışta pad for three gibi ibare çıktı bilgin varmı bir de güncllemenin sonunda hata verdi yazısız tamam butonu var üzerinde. fikriniz varmı

kardeş 2 gün önce yeni rom çıkmış ve bugün güncelledim,görsel değişmiş çok harika olmuş

http://www.szsanei.com/support_down.asp?id=741

buradan indir ve yükleme aracı livesuite programı son sürüm içinden çıkıyor,sen tekrar yazılım yükle

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

dc kardes ben 30nisan romu ile güncelledim ama tablet hakkında kısmı değişmedi herşey aynı bir tek açılışta pad for three gibi ibare çıktı bilgin varmı bir de güncllemenin sonunda hata verdi yazısız tamam butonu var üzerinde. fikriniz varmı

kardeş 2 gün önce yeni rom çıkmış ve bugün güncelledim,görsel değişmiş çok harika olmuş

buradan indir ve yükleme aracı livesuite programı son sürüm içinden çıkıyor,sen tekrar yazılım yükle

tamam hocam oyle yapayım inş livesuit bu sefer stabil çalışır

• arkadaşlar avea jet modem ve turkcell vınn taktım. sim kilitli diye sifre istiyor. bunu nasıl cözeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandro42

arkadaşlar avea jet modem ve turkcell vınn taktım. sim kilitli diye sifre istiyor. bunu nasıl cözeriz.

hocam ben vınn felan kullanmadım hiç,tecrübem yok ama burada bir arkadaş sim kartı telefona takıp şifreyi iptal edip tekrar taktım demişti
  • quote:

quote:

arkadaşlar avea jet modem ve turkcell vınn taktım. sim kilitli diye sifre istiyor. bunu nasıl cözeriz.

hocam ben vınn felan kullanmadım hiç,tecrübem yok ama burada bir arkadaş sim kartı telefona takıp şifreyi iptal edip tekrar taktım demişti

ya o hiç aklıma gelmedi. ben sandım ki tableti telefon gibi sadece tek sim kart için kilitlemişler.
    bi de öyle deneyelim.
  • Arkadaslar ben de sayenizde sanei yada ampe almayi dusunuyorum.Ama OEM mevzusu kafami karistirmiyor degil.alttaki satici orjinal oldugunu yazmis ama fiyat endiselendirdi beni biraz.bu konudaki fikirlerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim.

www.aliexpress.com/fm-store/703284/210903879-547690957/Wholesale-original-Ampe-A90-9-7-inch-IPS-Capacitive-Android-4-0-Tablet-PC-A10-1.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barakus

Arkadaslar ben de sayenizde sanei yada ampe almayi dusunuyorum.Ama OEM mevzusu kafami karistirmiyor degil.alttaki satici orjinal oldugunu yazmis ama fiyat endiselendirdi beni biraz.bu konudaki fikirlerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim.

www.aliexpress.com/fm-store/703284/210903879-547690957/Wholesale-original-Ampe-A90-9-7-inch-IPS-Capacitive-Android-4-0-Tablet-PC-A10-1.html

iki tane elmas var satıcı da yani feedbackleri olumlu. fiyatı da normal. 1 hafta önce geçti elime ben 175 dolara almıstım. hiç bi sıkıntı çıkmadı. oem mal olmasın diye mesaj at. öyle ver siparişi vereceksen yine de. :D

• quote:

quote:

Arkadaslar ben de sayenizde sanei yada ampe almayi dusunuyorum.Ama OEM mevzusu kafami karistirmiyor degil.alttaki satici orjinal oldugunu yazmis ama fiyat endiselendirdi beni biraz.bu konudaki fikirlerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim.

iki tane elmas var satıcı da yani feedbackleri olumlu. fiyatı da normal. 1 hafta önce geçti elime ben 175 dolara almıstım. hiç bi sıkıntı çıkmadı. oem mal olmasın diye mesaj at. öyle ver siparişi vereceksen yine de. :D

bilgilendirmen icin tesekkur ederim.seninki orjinal mi? eger oyleyse nerden aldin acaba
    saygilar

• Ben 2 tane aldım, biri beyaz, birisi siyah. İkisi de orijinal. ACEDO diye bir satıcıdan. Başka ürünler de aldım aynı satıcıdan hiç sorun çıkmadı. Yalnız bu sabah baktığımda "ürün kalmadı" gibi bir yazı vardı. Sanırım 10.1" e yöneldiler yada beyazı bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murtado

Ben 2 tane aldım, biri beyaz, birisi siyah. İkisi de orijinal. ACEDO diye bir satıcıdan. Başka ürünler de aldım aynı satıcıdan hiç sorun çıkmadı. Yalnız bu sabah baktığımda "ürün kalmadı" gibi bir yazı vardı. Sanırım 10.1" e yöneldiler yada beyazı bitti.

adamlarda hic urun yok suan tasi taragi toplamislar galiba :)

• quote:

quote:

quote:

bilgilendirmen icin tesekkur ederim.seninki orjinal mi? eger oyleyse nerden aldin acaba
    saygilar

ben eternal teamden aldim. olumlu seyler okudum hakkinda.saticinin. orjinal urun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Murtado

Ben 2 tane aldım, biri beyaz, birisi siyah. İkisi de orijinal. ACEDO diye bir satıcıdan. Başka ürünler de aldım aynı satıcıdan hiç sorun çıkmadı. Yalnız bu sabah baktığımda "ürün kalmadı" gibi bir yazı vardı. Sanırım 10.1" e yöneldiler yada beyazı bitti.

adamlarda hic urun yok suan tasi taragi toplamislar galiba :)

ben alrken de beyaz yoktu. mecbur siyah aldim

• bence hepsi ayni. ama sen chatten bi sor saticiya.

• sanei n10 almıstım bugun geldi ama apshalt six guns gibi oyunlarda bu hatayı verıyor ne demek oluyor yardımcı olurmusunuz

your device is not compatible with this game please request a refund
  • quote:

quote:

quote:

tamam hocam oyle yapayım inş livesuit bu sefer stabil çalışır

hocam bu linkteki livesuit hata veriyor.ampe olarak da varmdır alternatifi.

• Arkadaşlar, güncellemeyi indirdim, kurmak istiyorum ama şu anda içinde yüklü olan herşey silinecek değil mi? Yani yedekleme yapmak gerekli sanırım. Yanılıyor muyum?
  • arkadaslar linkteki livesuti hata verirse bütün dosyalara bakın çince harfler varsa dosyaların adlarını reasgele değiştirin. bütün sorun çözülüyor.
  • Benim siparisim Sanei N83 elime gecti.
    Uzerindeki Rom root edilmisti.
    Daha yenisini bulup yukledim ama root suz cikdi.
    Ben de kendim buldugum bir script ile root ettim.
    Simdilik tek sorunum Vinn ZTE MF190 modem ile baglanamadim.
    Sifreyi kaldirdim ama APN ayarlarini galiba beceremedim.

Sanei veya Ampesini MF190 modem ile baglayabilen varsa yardimini rica ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.