valla ben aldım. aliexpress'te ürünün parası satıcıya gönderilmeden alıcının onay vermesi bekleniyor. dolayısıyla dükkanın yalan ilan koymaktan bir kazancı olacağını sanmıyorum. başlık için teşekkürler bu arada.
quote:
Orijinalden alıntı: eking
valla ben aldım. aliexpress'te ürünün parası satıcıya gönderilmeden alıcının onay vermesi bekleniyor. dolayısıyla dükkanın yalan ilan koymaktan bir kazancı olacağını sanmıyorum. başlık için teşekkürler bu arada.
güvenmeyin o siteye satıcıyı koruyan bir site dispute acıyorsunuz günler gecsede işlenmiyor sonra para satıcıya tıkır tıkır geciyor uğrasamazsınız laf anlatamazsınız siteye 1mail bile atamıyorsunuz sadece oto robot yardım merkezi var
Ben bu kumara hiç girmezdim yerinizde olsam.çünkü dediğiniz iade eğer paypal da olsa tamam da bu sitede paypal yok diye biliyorum.ayrıca satıcının diğer ürünlerini de bu kadar ucuza satıyor olması şüphe uyandırıcı.ve yine ayrıca alacağınız tablet gönderilse bile gümrükte sim kart girişi farkedilirse hem ürün elinize geçmez hem de zarar ederseniz. Eğer şu ifadeye "Full refund if product isn't received in 60 day" güveniyorsanız forumda bu siteden alışveriş yapmış bir bilene danışın.
İlla riske girecem derseniz linkteki ürünü alın.hem daha ucuz hem de gümrükte takılma olasılığı yok gibi bir şey.hem performans olarak daha iyi.
Ben bu kumara hiç girmezdim yerinizde olsam.çünkü dediğiniz iade eğer paypal da olsa tamam da bu sitede paypal yok diye biliyorum.ayrıca satıcının diğer ürünlerini de bu kadar ucuza satıyor olması şüphe uyandırıcı.ve yine ayrıca alacağınız tablet gönderilse bile gümrükte sim kart girişi farkedilirse hem ürün elinize geçmez hem de zarar ederseniz. Eğer şu ifadeye "Full refund if product isn't received in 60 day" güveniyorsanız forumda bu siteden alışveriş yapmış bir bilene danışın.
İlla riske girecem derseniz linkteki ürünü alın.hem daha ucuz hem de gümrükte takılma olasılığı yok gibi bir şey.hem performans olarak daha iyi.
ben yaptım hocam işte söylüyorum size geri iade falan cook zor o istede zaten tüm iade prosedürü 60gün sürüyor 60gün sonra ne malum verecekleri ? top seller satıcılara yönelin elmaslı olanlara.. Onlarda belli olmaz ama ürün gelir bozuk gelir kırık gelir şans.. O tür ürünleri pandawill bic gibi sitelerden alınız
bakalım verdim ama dispute actım incelemede hala sorduktan sonra aldım internete girme fırsatım olmadı bakacam.. şimdiye kadar aliexpress ten 30-40 ürün aldım çok az sorun yaşadım. İlk defa feedback ı olmayan bir satıcıdan aldım pişmanım. Hem para yatarsa geri nasıl olacak çektiğim kredi kartına direk yatacakmı bir sorun yaşarmıyım acaba paranın geri verilmesi konusunda
ah dostum aynı hatayı bende yaptım aninol heroyu 75 dolara görünce hiç satıcının feedbackına bakmadan bir kumara girdim mail gönderecek kimsede yok iptal de edemıyorsun iptal kısmı var diyor mesaj robotu sipraişlerimin ayrıntılarında ne iptal yeri var ne de dispute yeri var yaptık bir hata bakalım alabilecekmıyız ha bide 78 gün içinde otomatik olarak iptal edilecek diyor 75 dolara ya sahte hero gönderecekler yada çalınıtı yada hiç bir şey bakalım ne olacak SEN ALABİLDİNM