Şimdi Ara

Sandviç Panel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sandviç Panel

    Sandviç panel çeşitli dolgularla desteklenen yalıtımlı çatı örtüleridir. Çeşitli mevsimlere göre hazırladığımız sandviç panel her türlü yapıda uygulanabilme potansiyeline sahiptir.
    İstanbulda şu ana kadar 1.000.000 m2 sandviç panel satışı ve işçiliği yapmış bulunmaktayız. Türkiye genelinde bu sayı dahada artmaktadır. Son dönemde kafkas ülkelerine gönderdiğimiz sandviç panel ve trapez saclardan oluşan çatı örtüsü grubumuzu dahada çeşitlendirmeyi düşünmekteyiz
    Sertifikalar
    Dikkatli araştırma malzemeleri, montaj teknikleri ve yeni teknik çözümler çalışma Italpannelli `nin ürünler çok uzun bir süre vermek.

    Tüm ürünler piyasa tarafından değil, aynı zamanda müşteri tarafından değil sadece, gerekli kalite standartlarını aşan `ihtiyaçları var.

    Sandviç panel her malzeme hava koşulları ve kalite ve süresi gibi de çözülmesi mümkün olmayan ikinci dil uzatılamaz tutmak için fiziksel, mekanik ve hem de tüm direnci testlerine tabi tutulur.

    Ama bu, ISO 9001:2000 ve ISO 14001 kalite belgesi yanında ürünlerimiz ITC tarafından sertifika almış değil Avrupa’nın en önemli ülkelerinde, harmonik şekil ve estetik sonuçlar için tadı kaybetmeden.
    özel Çözümler
    Her soru , bizim için ,doğru cevabı vardır . ÇATI TEKNİK ihtiyaçlarınız için her panelini uyum ısmarlama çözümler önermektedir .

    Sadecemalzeme seçiminde : galvanizli ve boyalı çelik , alüminyum , bakır , paslanmaz çelik . Sadece mevcut boyutlarını , çeşitli şekiller , ürünlerin sayısını , destekler ve renkler almak . Tüm bunların ötesinde , tüm uygulamalar için bir cevap vermek amacıyla çalışmalar yapılmıştır bir dizi aksesuar da var .

    IMKANLARI KISITSIZ
    Termo – akustik yalıtımı ve göreli enerji tasarrufu, tüm ÇATI TEKNİK üretim yelpazesi bazı temel avantajları vardır.
    [link=]







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.