Şimdi Ara

## Sandra Memory Test DataBase ve Sıralamalar ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
0
Favori
9.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu test sadece ram ile alakalı değil örneğin 9*300 ile 10*300 de aldığı değerler farklı oluyor çarpan arttıkça bu testin vereceği sonuçta değişiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: starway

bu test sadece ram ile alakalı değil örneğin 9*300 ile 10*300 de aldığı değerler farklı oluyor çarpan arttıkça bu testin vereceği sonuçta değişiyor

+1
    kesinlikle haklısın ama cpu ile ilgili o kadar çok testlerde ve konusmlara ayrıca tartısmalar yapıldıkii ayrıca cpu da bir etken parametre olsada ram'in önemi çok büyük! Bizde o yüzden böle bir yoldan gidelim dedik ama dediklerin %100 doğru! Zaten cpu'dan bağımsız bir benchmarkda düşünemiyorum!

• hazır kimse yokken intelde bende atiyim skor düşük ama kasarım bir ara

intellga 775 630 3ghz @4,356
    2*512 dual ddr2 pc 4300 kingston 533@580mhz 4434
    asus p5ld2

int: 6500mb
    float: 6471mb

## Sandra Memory Test DataBase ve Sıralamalar ##
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

Opt 146 @ 3000mhz
    DFI LanParty NF4 Ultra-D
    G.Skill Fx Tccd 2x512 @ ddr 666

Gerçekten çok güzel skor. Merak ettiğim bellekler o değerde tam stabil miydi? Ve de CL3 olrak ne kadar gittiğini denedin mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neosis

quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

Opt 146 @ 3000mhz
    DFI LanParty NF4 Ultra-D
    G.Skill Fx Tccd 2x512 @ ddr 666

Gerçekten çok güzel skor. Merak ettiğim bellekler o değerde tam stabil miydi? Ve de CL3 olrak ne kadar gittiğini denedin mi?

o ramler ddr700 olur 350 fsb de yada ona çok yakın değerlerde çalışabilirler!

• quote:

Orjinalden alıntı: fx57

Hatırladığım kadarıyla OCZ ile 366Mhz'de CL 3 - 4 - 4 - ?? yapmışlardı. Bu bellekler de onun gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neosis

quote:

Orjinalden alıntı: fx57

Hatırladığım kadarıyla OCZ ile 366Mhz'de CL 3 - 4 - 4 - ?? yapmışlardı. Bu bellekler de onun gibi.

Vala bende Gskiller 350 Fsb yapıyor ama bunun için iyi bir board lazımm Yani DFI gibi mesela yoksa iyi bir mobon olmadıktan sonra en iyi ram bile işe yaramıyor mesela ben bu Gskiller ile 300 Fsb'yi zor gördüm Asus a8n sli'de!

• Maksat spor olsun :)

• quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

Maksat spor olsun :)

Bülent Abi keşke Ramlerin hakkında da bilgi verseydinde sıralmaya onuda yazsaydık!
  • Gskill F1 LA....347 de 2k1 alabiliyordu....

• quote:

Gskill F1 LA....347 de 2k1 alabiliyordu....

Hehe Abi Senin Bu ramler Mete abi vasıtası ile İstanbulda Teslim edilen Ramler değil mi Şimdi Usluca yatıyorlar!

Abi Sorması Ayıp Sen 347 FSB kaç V vererek görmüşdün!

• Tepeyi ddr1 lere ve Amd lere bırakacak değiliz herhalde 865pe biraz daha zorlasın bakalım
    p4 550 3400&4623
    Corsair 5400ul 2*512
    Abit Fatal1ty aa8xe
    Yukarıdaki ifade espri,çok iddialı olduğumdan yada intel fanatiği olduğumdan değil sadece uzun zamandır forumda olmama rağmen çok az kişi ile diyalogda bulunduğumu farketmemden kaynaklanan bir diyalog başlatma girişimi.Tatlı rekabette işin zevkli yanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passenger59 -- 8 Ocak 2006 1:31:48 >
  • Üstüne bastın o ramler... :)
    2.9 ya da 3.0 tam hatırlamıyorum
  • quote:

Üstüne bastın o ramler... :)
    2.9 ya da 3.0 tam hatırlamıyorum

Yaww Bülent Abi Bende O ramler Kronik TCCD hastalığına yakalandı galiba 2 2 2 5 de veletler tıkır tıkır işliyor ama iş cl 2.5'a gelince ddr333 de 295 fsb bile açmıyorlar 3.0v'de üstelik aynı fsb'de cl 3 de açmıyor!
  • Candostum sen nerden çıktın ya ,şöyle idare edip gidiyorduk.
    Tebrikler,güzel skor.Buna sanırım ancak Ocak sonu cevap verebilirim.(sipariş verdiğim 2*sc18cl tandem biter ise)
  • quote:

Orjinalden alıntı: passenger59

Tepeyi ddr1 lere ve Amd lere bırakacak değiliz herhalde 865pe biraz daha zorlasın bakalım
    p4 550 3400&4623
    Corsair 5400ul 2*512
    Abit Fatal1ty aa8xe
    Yukarıdaki ifade espri,çok iddialı olduğumdan yada intel fanatiği olduğumdan değil sadece uzun zamandır forumda olmama rağmen çok az kişi ile diyalogda bulunduğumu farketmemden kaynaklanan bir diyalog başlatma girişimi.Tatlı rekabette işin zevkli yanı.

865Pe'yi heyecanla geçip birincilşik koltuğunu oturduğunu zannettin ama Bülent Abiyi ( CanDostum )Unutun Yeni ve Suanki Liderimiz O'dur

• Bülent kardeşimin çalışmalarını,skorlarını O/C nin her alanında zevkle izliyorum.Bu işe ciddi emek sarfeden bir insan.Geçen o olsun.Tatlı rekabeti oluşturanlardan bir tanesi.En azından önümüze ulaşmaya çalışacağımız birşeyler koyuyor.Uluslararası başarılarınıda bekliyoruz.
  • vay beeee 2. yim

tüh zaten 2 kişi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: passenger59

Tepeyi ddr1 lere ve Amd lere bırakacak değiliz herhalde 865pe biraz daha zorlasın bakalım

Maksat senlik olsun.. kasmaya devam DDR1 678mhz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 8 Ocak 2006 2:54:46 >

• abi maşşşallah ramlerim çok güzel nazar değmesin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.