Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sandisk SSD Plus 480GB 480MB-400MB/s Sata3 2.5" SSD Satın Al 20 Ocak 2017 20:10 1 1 Sandisk SSD Plus 480GB 480MB-400MB/s Sata3 2.5" SSD Ürünü Mayıs 2016'da hepsiburada.com dan almıştım Bir ttürlü fırsat bulup bilgisayarımı klonlayıp kullanamadım. Geçen ay bilgisayarım arızalandı yeni bir bilgisayar aldım içinde kendi ssd si olduğundan bu hdd i kullanamayacağım Dediğim gibi sadece kutusu açılmış ama kullanılmamıştır. Ufak bir pazarlık payı vardır garantili ve faturalı ps3 yada ps4 ile takas olabilir. İstanbul Başakşehir yada Fatihten elden teslim edebilirim Başka şehirlere önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 540 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Haziran 2018 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Blyss 11 Dilimli Yağlı Radyatör 2500 W Sandisk SSD Plus 480GB 480MB-400MB/s Sata3 2.5" SSD _____________________________ Ücretsiz VOB al-sat sinyal sistemi Olcays.com Sıvı Ekran Koruyucu Liquard Sıvı Ekran Koruyucu