Şimdi Ara

[b]Sandisk Sansa Fuze 4GB MP3 Player[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Philips gogear aria 8 GB 347 TL ( Yurtdışından 80 usd ye aldım)
    Sony A3000 20 GB (550 TL yurtdışından 110 USD ye aldım)
    İpod nano 4. Nesil 300 TL (yurtdışından 55 usd ye aldım)
    Sony E serisi 345 16 GB 350 tl (yurtdışıdan 75 usd ye aldım)
    Sandisk Sansa fuze 4 gb 202 TL (yurtdışından 60 usd ye aldım )

Her mp3 alışımda aynı üründen sürüyle getirttim satmak için en çok sony a3000 de zorlanmıştım çok özelliği yok ama muhteşem bir ürün.
    Sözü getirmek istediğim yer sansa fuze kullanım anlamında muhteşem bir ürün çok basit ve zevkli bir kullanımı var dönen orta tuşu strese bire bir :) ses kalitesi de şaşırtıcı derece iyi kaçırılmaması gereken bir ürün Radyo ses kayıt video mp3 hepsi bir arada mp3 almak isteyen varsa gelsin benden alsın demiyorum ama sansa fuze yi kaçırmasın.

Eğer isteyen olursa 10 ağustosta askere gideceğim için elimdeki mp3 leri satıyorum.

4 Adet Sansa Fuze 4 GB Tanesi 125 TL (kullanılmamış bütün aksesuarları orjinal Refurbished) 2 Adedi Satıldı
    1 Adet Sansa Fuze 8 GB 160 TL (kullanılmamış bütün aksesuarları orjinal Refurbished )
    Sony A 3000 20 GB 150 TL (Kullanılmış kulaklık verilmeyecek data kablosu orj.)
    Philips Gogear 8 GB 145 TL ( Amerikadaki sears mağazasının sergi amaçlı kullandığı ürünler sıfır değil 2. el hiç değil) SATILDI!!!

Referans isteyenlere alttaki linkte benim hesaplarımdan bir tanesinde yayınlanmış ilan mevcut en altta da daha önce sattığım ürünler var inceleyebilirsiniz.
    http://urun.gittigidiyor.com/Philips-Gogear-8-GB-Aria-Mp4-Video-Player-Radio_W0QQidZZ40931985

İsteyene site üzerinde 12 taksit ile de satış imkanı sağlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga8705 -- 6 Ağustos 2011; 0:56:59 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pili problemli olmasa nwa3000 playerımı kullanırdım sürekli, o ses kalitesini hala hiç bi dapta bulamadım
  • Ben her ikisini de denediğim için sandisk sansa fuze ses kalitesi Sony NW-A3000 den daha üstün.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.