Şimdi Ara

sandisk sansa e200 serisi mp3 player kullanıcıları buraya (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
1
Favori
45.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • esasında bende böle bi mp3 player arıorum ama creative iriver'dan başkasına bakmadım..ztn çok da anlamıorum:)video oynatabilmesi benim için önemli bi özellik..ama yani burda yazılanlara baktımda kimileri sorunlar yaşamış fln..açıkça konuşmak gerekirse ben pek anlamam böle şeylerden..iki sonra bi sorun çıksa nasıl çözerim bilemem..sansa kullananlar çok fazla sorunla karşılaştılar mı??yani sizce kullanışlı bi alet mi??gördüğüm kadarıyla bi çoğunuz memnunsunuz ztn...sizce video oynatmayan creative zen touch 20 gb almak mı almak mantıklı yoksa sansa 4 gb video destekli almak mı??
  • Eyer bir bilgisayarın varsaki ki vardır sansa e260 alman daha iyi nedenlerine gelince creative ' in o cihazı hdd kullanıyor yani çok daha hassas ayrıca 20 gb çok büyük bir disk ve daha ağır çalışır sansadan ayrıca istersen hafıza artırımınada olanak sağlıyorki 4 gb lik micro sd ler bile var direk 8 gb ye çıkarabilirsin tabiyki senin kararından çok önemli mp3 player kişisel bir cihaz olduğuından kendi kararını vermelisin.

Ayrıca benim cihaz yalnızca bir kere kitlendi ki eski yazılım vardı üzerinde kitlenmeyide resetle hemen çözdüm yeni yazılımlarıyla çok daha güzel bir hale geliyor yazılımını güncellemek te çok kolay eyer bilgisayar kullanmayı biliyorsan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sephra

esasında bende böle bi mp3 player arıorum ama creative iriver'dan başkasına bakmadım..ztn çok da anlamıorum:)video oynatabilmesi benim için önemli bi özellik..ama yani burda yazılanlara baktımda kimileri sorunlar yaşamış fln..açıkça konuşmak gerekirse ben pek anlamam böle şeylerden..iki sonra bi sorun çıksa nasıl çözerim bilemem..sansa kullananlar çok fazla sorunla karşılaştılar mı??yani sizce kullanışlı bi alet mi??gördüğüm kadarıyla bi çoğunuz memnunsunuz ztn...sizce video oynatmayan creative zen touch 20 gb almak mı almak mantıklı yoksa sansa 4 gb video destekli almak mı??

Kardeş eğer senin için yüksek hafıza önemliyse Creative tercih edebilirsin, ama bunun yanında Zen Touch piyasaya çıkalı baya bir zaman oldu yani yeni bir teknoloji sayılmaz, hem hdd kullanıyor olması aleti yavaşlatıyor ve pil tüketimini artırıyor. Bir de boyut olarak cepte taşımaya pek müsait değil. Eğer 4 gb. hafıza bana yeter diyorsan yani 1000 parça, senin için Sansa daha iyi bir seçim olur, video özelliği, hafıza kartı desteği, flash hafızaya sahip olması sebebiyle daha hızlı olması ve pil süresinin daha uzun olması artıları. Ses konusunda iki cihaz da zaten çok güzel Bu arada Sansa ile ilgili bir sorunun olursa elimizden geleni yaparız o nokta da bir sıkıntın olmasın

• yüksek hafıza video oynatabilse önemli tabi ama bende ztn toplam 11 gb şarkı war..ki bunların hepsini de dinlemiorum..böle düşünürsek bana bi 4-5 gb yeter gibi gelioo..biraz bu sansa'yı araştırayım madem..tşk ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sephra

yüksek hafıza video oynatabilse önemli tabi ama bende ztn toplam 11 gb şarkı war..ki bunların hepsini de dinlemiorum..böle düşünürsek bana bi 4-5 gb yeter gibi gelioo..biraz bu sansa'yı araştırayım madem..tşk ederim..

Kardeş bende Sansa kullanıyorum ve gönül rahatlığı ile tavsiye ederim Sansa'yı pişman olmazsın, tabi bir de yanına Cx300 yada EP630 alırsan şahane olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alequendil

quote:

Orjinalden alıntı: ^^AHMET^^

Bende sandiskin e280 ve e260 modelini ABD den kargo ile getirmeyi başardım.

Darısı diğerlerinin başına...

güle güle kullan arkadaşım.

Teşekkürler arkadaşım darısı senin başına...
  • Bu sansa e280 player a rhapsody firmwaresini yüklemeyi başaran var mı?
  • quote:

quote:

quote:

bende zaten war e250...

diğer soruna gelince rhapsody firmware'i derken ne kastettiğini anlamadım ama sansa nın updater programı ile en son firmware i yükledi gayet güzel oldu cihaz.zaten cihazı bağlayıp update etmeye çalışınca daha yeni sürüm yok diyo.bu da demektir ki olabilecek en son firmware i yüklemişim.bide rockbox var ama onu tavsiye etmiyorum.daha belli bir düzene oturmadı ama eğer oturtabilirlerse iyi olacağından eminim.bi halletsinler de yükler deneriz!!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende zaten war e250...

diğer soruna gelince rhapsody firmware'i derken ne kastettiğini anlamadım ama sansa nın updater programı ile en son firmware i yükledi gayet güzel oldu cihaz.zaten cihazı bağlayıp update etmeye çalışınca daha yeni sürüm yok diyo.bu da demektir ki olabilecek en son firmware i yüklemişim.bide rockbox var ama onu tavsiye etmiyorum.daha belli bir düzene oturmadı ama eğer oturtabilirlerse iyi olacağından eminim.bi halletsinler de yükler deneriz!!!

Rhapsody internetten müzik indirmek için kullanılan bir yazılım ve piyasaya çıkan yeni Sansa'ların bununla uyumlu olduğunu gösteriyor sadece, Rhapsody versiyonunda kullanımda veya menüde bir fark yok bildiğim kadarıyla.

• arkadaşlar ya ben aleti dün aldım şarja bağladım ama hala dolmadı 7saattir şarjda alet.Şarjdan çıkarıp bi deneyeyim dedim ama makine açılmıyor hiç mi şarj tutmadı ya uyuz oldum.Korkum pilinin geberik olması
  • bu arada eğer pilde bir problem çıkarsa turanlı mı neymiş distribitör sadece pili yollasam olur mu kine
  • Kusura bakmayın arkadaşlar parça parça olduda mp3 player için AC adaptör bulabilirmiyiz
  • Kardeş öncelikle hayırlı olsun, ilk olarak 3 saatte falan sarj olup sarj simgesinin koybolması gerek, sarja taktığında ekrana pil ikonu geliyor mu ve tekerleğin mavi ışığı yanıyor mu? Yoksa ekran hiç mi açılmıyor? Eğer 7 saat sarjdan sonra alet açılmıyorsa ya yazılımı çökmüştür ya da Mp3 player da sorun vardır. Bence güvenli modda ilk olarak bir yazılımı güncelle derim eğer yine aynı olursa o zaman aldığın yere götür ve değiştir, dün aldıysan ve sorunlu çıktıysa değiştirmesi gerek, servisle falan uğraşma hiç.

Bir de adaptör sormuşsun; Teknosa, Bimeks gibi mağazalar da satılan Hama'nın adaptörleri var USB'ye takılan, Link:

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360470&CS_Category=_MP3_CALAR_AKSESUARLARI692&CS_Catalog=_MP3

• dostum şöyle söyliyeyim takınca connected diyor ve batarya doluyor sürekli birde içine mp3 falan attım.bi şarjdan çıkarıp açmayı denedim hiç açmıyor.Sonra tekrar taktığımda dosyalar güncelleniyor çıktı güncelledi.Ana menüsü açılıyor.sonra connected deyip tekrar şarj olmaya devam ediyor.Absürd bi durum bu yüzden bataryadan şüphelendim
  • birde şu var alet mtp modda msc'ye geçmesi lazım ama ona geçmesi için cihazın açılması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: darthslayer

dostum şöyle söyliyeyim takınca connected diyor ve batarya doluyor sürekli birde içine mp3 falan attım.bi şarjdan çıkarıp açmayı denedim hiç açmıyor.Sonra tekrar taktığımda dosyalar güncelleniyor çıktı güncelledi.Ana menüsü açılıyor.sonra connected deyip tekrar şarj olmaya devam ediyor.Absürd bi durum bu yüzden bataryadan şüphelendim

Kardeş Mp3 açılıyor diyorsun, ben sorunu tam olarak anlamadım? Bilgisayar aleti görüyorsa ve içerisine parça atabiliyorsan pille ilgili bir sorun yok bence, öncelikle aleti bilgisayar MSC kipinde takacaksın, sonra Connect yazısı çıkınca bilgisayar aleti Çıkalılabilir Disk olarak görecek, ordan Music klasörüne parçaları sürükle bırak yaparak atacaksın, sonra bilgisayardan bağlantısını kesmeden önce mutlaka Donanımı Güvenle Kaldır diyeceksin, bağlantı kesirince her seferde alet Dosyaları Günceller biraz beklediğinde ana menü gelir. Sende de Ana Menü açlıyormuş zaten sorun ne tam olarak?

• dostum herşey için çok teşekkürler sanırım en başta dediğin gibi makinanın yazılımında problem vardı.Dediğin gibi hemen aldığım yeri aradım bir gün geçmediği için değiştirildi şimdi aldığım ürün misssss gibi çalışıyor.Yardımcı olduğun için tekrar teşekkürler dostum.Çok Sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: darthslayer

dostum herşey için çok teşekkürler sanırım en başta dediğin gibi makinanın yazılımında problem vardı.Dediğin gibi hemen aldığım yeri aradım bir gün geçmediği için değiştirildi şimdi aldığım ürün misssss gibi çalışıyor.Yardımcı olduğun için tekrar teşekkürler dostum.Çok Sağol

Kardeş ne demek değiştirdiklerine çok sevindim tekrar güle güle kullan.
  • gule gule kullan
  • Luciferman Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim çok işimi gördü..
    2. si sana tavsiyem w.media playerden liste yap öyle tag ile tug ile uğraşmazsın.
    kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weke -- 11 Şubat 2007; 14:36:04 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.