Media player veya winamp'dan liste yapabilmeyi tarif edermisiniz ? Bir türlü beceremedim. Music klasörüne yabancı yerli karşık atıyorum fakat bir türlü 2 ye ayırıp Yerli/Yabancı diye iki ayrı liste yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Müzikleri Sansa ya atın, sonra kafanıza göre winampın oynatma listesine koyun, save playlist yapın(hangisi hatırlamıyorum, bir kaç tür var, deneyin) ve Sansa nın içinde herhangi bie yere kaydedin. Karışık şarkıları Sansa da dinlemek istiyorsanız öylece atmayın, hepsinin albümü ve sanatçısı farklı olduğundan karmakarışık olur, aradığınızı bulamazsınız. Benim yaptığım gibi yapın, Mp3Tag programını indirin, karışık şarkıların hepsininin artist ve album kısmını aynı yapın, mesela: artist: karisik , album: yerli gibi.
Arkadaş çok teşekkürler. Mp3tag ile tertemiz oldu :)
Arkadaşlar Sansa mp3 lerin hangi modelinde dahili hoporler var...kulaklık kullanmadan dinlenecek...Sansa hariç başka iyi bir model varsa onlarıda yazabilirsiniz yalnız mutlaka dışarıya ses vermesi lazım...Teşekkürler
yahu hiçmi sansacı kalmadı bu piyasada
bende sansa e250 sipariş verdim sanırım pazartesi elimde olur
arkadaslar bende almanyadan katiliyorum yanliz problemim war yardimci olursaniz sewinicem ya ben usb kabil pc takiyorum ama görmüyor cd sinide kaybettim napicam nereden indiricem yüklermisiniz bana cok gereklide tskler...
quote:
Orjinalden alıntı: Jbx24
arkadaslar bende almanyadan katiliyorum yanliz problemim war yardimci olursaniz sewinicem ya ben usb kabil pc takiyorum ama görmüyor cd sinide kaybettim napicam nereden indiricem yüklermisiniz bana cok gereklide tskler...
bende bugün aldım cdyi hiç kurmadım direk gördü
arkadaslar lütfen yardim mp3 atamiyorum pc benim cihazi görmüyor cd si gerekli onuda kaybettim birisi uplat edemezmi...
cihazim soldan 2 ci resim elinde olan warsa paylassin lütfen cevap bekliyorum...
arkadaşlar ben sansa e250 ye müzik attım fakat bazı şarkıları unknovn olarak gösteriyo ve çalmıyo o şarkıları nasıl halletcez bu olayı bilen varmı
ya bende pc de normal çalan bir şarkı sansa ya atınca abuk sabuk sesler çıkarıyor başka hiçbir şarkıda yapmıyor sadece bu
quote:
Orjinalden alıntı: Jbx24
arkadaslar lütfen yardim mp3 atamiyorum pc benim cihazi görmüyor cd si gerekli onuda kaybettim birisi uplat edemezmi...
Sagda downloads bolumunden gerekli programlari bulabilirsiniz...
ya bende yeni aldım sansa e 250 modelini arkadaşlar cihaz amerikadan geldiği için radyosu falanda var üstünde versiyon 01.00.12A versiyonu acaba yükseltsem nasıl olur ?tam anlamıyorum ben bu versiyon işinden okudum ama genede çözemedim diyenlerdenimŞuan için çok ama çok memnunnum sesten acaba yeni versiyonu varsa ve yükseltirsek ses nasıl olur arkadaşlar.
yaw hiç mi yardımcı olacak arkadaş yok
Cihazın da sorun yoksa, hiç f/w güncellenmesi yapma.. az da olsa çökme riski bile var.
anladım.mesela benim cep.telf.4 gb hafıza katı vardı micro sd onu taktım oldu mu sana 6 gb ya cihaz gerçekten süper ama harbiden video oynatma işini nasıl yapacaz peki?
ya arkadaşlar cihazın en son firmwaresini kendi orjinal sitesinden yükledim en son versiyon 01.02.24A oldu şuan yeni ekolayzır ayarları falan geldi cihaza.benim sorum şu sansa media coverter playeri bilgisayara yükledim kurdum bilgisayara ama bir türlü video izleyemiyorum.converter yapamadım.yardımcı olursanız sevinirim gerçekten acil olarak.yazılımı yüklemekle yanlış mı yaptım sizce arkadaşlar kendi sitesinden.
arkadaşlar yüklemeye çalışıyorum sitesinden indiridiğim converter programında dosya convert yapacağım dosya açtığımda şöyle bir uyarı veriyor bana;
this file,D:\ fastandfurios-tlr1_h720p.mov, cannot be imported, please install the correct codec first.If the files can playback on your computer, probably Sansa Media Convert does not support this format, or the file is corrupted.
Ne demek istiyor anlamadım.yardımcı olacak olan arkadaş varsa çok minnettar kalacağım.
slm arkadaşlar bende sandisk sansa e250 var gayette memnunum ama gecen akşam yaptıgım bi hata yüzüne mp3 bilgisayara baglayamıyorum mp3 biçimlendirmek için bilgisayara bagladım ve biçimlendirme penceresindeki boyutlar ayarını bozdum ve öge biçimlendirdim ve ondan sonra mp3 ü bilgisayara baglayamıyorum bilgisayarım aygıt bulunamadı diyo biraz uzun oldu bana yardım ederseniz eden arkadaşlara şimdiden tesekkur ederim
selam arkadaşlar bende sandisk sansa e250 mp3 var ve bana format nasıl atılır ogretirseniz sevinirim şimdiden tesekkur ederim