Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serkanky

quote:

Orjinalden alıntı: j.sparrow

kadıkoy yazıcıoglunda ne kadar acaba fıyatını bılen var mı?

yazıcıoğlunda bu üründen yok. Her gün geçiyorum ordan.

Serkanky,clipten baktığımda şarj oranı mesela yüzde 20 gösteriyor ama bilgisayara takınca pcde yüzde 50 gözüküyor bunun nedeni ne acaba?
  • Bilgisayar sadece tam doldu olduğunu doğru gösterir diğerlerine pek itibar etmeyin çünkü usb üzerinden şarj olmaya devam eden bir cihazda tam doluluk oranı her an değişeceğinden kesin bir sonuç olmaz. Cihazın gösterdiği doğrudur.
  • 1 günluk kullanımdan sonra bugün saat 15:00 sularında bilgisayarıma bağladım aleti, connected yazısını göremedim. Bunun üzerine kabloyu çıkardım ve aleti açmaya çalıştım fakat o da ne? Açılmıyor. Pili falan da yok ki çıkarıp takalım vs. Yapcak hiç bişey yok açılmıyor işte. Hepsiburada.com a geri gönderiyorum bugün. Hiç şans yok bende. Ürünün yenisinden istedim ama şimdi içime bir kurt düştü. Neden derseniz ürün ilk geldiğinde kutusunu biraz parçalamıştım acaba kıllık yaparlar mı? Yaparlarsa da şunu desem kabul ederler mi? Yeni aletin kutusunu alın tepe tepe kullanın yeterki bana çalışan yeni bi player gönderin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadric

1 günluk kullanımdan sonra bugün saat 15:00 sularında bilgisayarıma bağladım aleti, connected yazısını göremedim. Bunun üzerine kabloyu çıkardım ve aleti açmaya çalıştım fakat o da ne? Açılmıyor. Pili falan da yok ki çıkarıp takalım vs. Yapcak hiç bişey yok açılmıyor işte. Hepsiburada.com a geri gönderiyorum bugün. Hiç şans yok bende. Ürünün yenisinden istedim ama şimdi içime bir kurt düştü. Neden derseniz ürün ilk geldiğinde kutusunu biraz parçalamıştım acaba kıllık yaparlar mı? Yaparlarsa da şunu desem kabul ederler mi? Yeni aletin kutusunu alın tepe tepe kullanın yeterki bana çalışan yeni bi player gönderin.

cihazı bilgisayara takıp sansa updater programı ile versiyon güncellemeye çalışın.

• quote:

1 günluk kullanımdan sonra bugün saat 15:00 sularında bilgisayarıma bağladım aleti, connected yazısını göremedim. Bunun üzerine kabloyu çıkardım ve aleti açmaya çalıştım fakat o da ne? Açılmıyor. Pili falan da yok ki çıkarıp takalım vs. Yapcak hiç bişey yok açılmıyor işte. Hepsiburada.com a geri gönderiyorum bugün. Hiç şans yok bende. Ürünün yenisinden istedim ama şimdi içime bir kurt düştü. Neden derseniz ürün ilk geldiğinde kutusunu biraz parçalamıştım acaba kıllık yaparlar mı? Yaparlarsa da şunu desem kabul ederler mi? Yeni aletin kutusunu alın tepe tepe kullanın yeterki bana çalışan yeni bi player gönderin.

Geri gondermeden once cihazin acma kapama dugmesini acma konumuna getirip 15-20 saniye kadar o sekilde tutun. Acilacak mi bir test edin.

• Arkadaşlar ALmanya'dayim sansa clip 8gb almayı düşünüyorum fiyat oalrakta 45-50 euro civarında . Fiyat oalrak iyi mi sizce ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

Arkadaşlar ALmanya'dayim sansa clip 8gb almayı düşünüyorum fiyat oalrakta 45-50 euro civarında . Fiyat oalrak iyi mi sizce ?

fiyat olarak çok iyi burada 2gb radyolusu o fiyata satılıyor.
  • Avrupa ve Amerika da bu tip cihazlar; insanların gelir durumu iyi olmasına rağmen çok ucuz..
    Biz de gelir düzeyi ortalaması az olmasına rağmen bu tür cihazlar çok daha pahallı satılıyor malesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 17 Nisan 2009; 20:58:06 >
  • Valla geri gönderdim bile hocam. Basılı tutmuştum ama 15 sn kadar değil. maximum 3-4 sn basılı tutmuşumdur. Tüh şimdi aklım kaldı yaw.

quote:

Orjinalden alıntı: esrefb

quote:

Geri gondermeden once cihazin acma kapama dugmesini acma konumuna getirip 15-20 saniye kadar o sekilde tutun. Acilacak mi bir test edin.

• şuan elime yeni geçti.önce açmayı denedim açılmadı.Şarzı yoktu.Bilgisayara bağladım ama bilgisayar görmüyor.Önce connected yazıyor şarj olmaya başlıyor bi süre sonra şarz ı duruyor.Cd sinden birşeymi yüklememz lazım.Cihazıda açamıyorum açtığımda battery low yazıyor.Ne yapmalıyım.
  • hocam dehşetmiş valla
  • Arkadaşlar, önerileriniz doğrultusunda Sansa Cllip alacaktım fakat biraz daha ekleyip Sansa Fuze 8 gb aldım 70euro yaklaşık 145 ytl yapıyor. Daha paketini bile açmadım, incelemsi yoksa forumda biraz karıştırdıktan sonra inceleme konusu açabilirim.

• hocam bu alletle bide mx160 aldım sağda yüksek sesde baslarda farklı bişey oıluyo açılıyon sanki ayrıca sesi çok yüksek değilmiş hıghda hocam ben sagopa kajmer filan dinlerim hep rap işte be eqyu bi beceremedim güzel bi eq önerin ya
  • arkadaslar carrefourda hala varmı bu urun yarın hemen alıcam yoksa h.burda dan sıparıs verıcem.
    ve SENNHEISER MX-160 siparısı de verıcem bununla bırlıkte heralde uyumlu olur
  • sonunda 8 gblık clip geldi ama cihazın şarjı full ve bu yüzden kullanılmış mı diye kıllanmaya başladım ... ama sansanın bulunduğu plastik kap preslenmiş gibi anca bıçakla açabildiğimden kullanılmış olma olasılığı düşük geliyor ama şarjının neden full olduğunu da merak ediyorum :) siz aldığınızda şarjı nasıldı? ... birde ilk mesajda amerikadan getirttim kutusu sizinkinde farklı diyen arkadaşın eklediği fotoğrafa baktım benim sansanın kutusuyla alakası yok onunki vakumlanmış gibi benimkiyse Türkiyedeki sansa kutuları gibi ... birde sizlere gelen ürün içindeki şarkılar ne? bendekiler The jones gang-Angel , the shanghai restoration project-babylon of the orient , Alias&Ehren - Cobbrldtoned waltz ve the red thread - Wax Museum

birde açılışında sansa yazıyor sonrada kelebek şekli çıkıyor sizde de öyle mi? benim cihazın versiyonu V02.01.13A
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaNoRaMa

sonunda 8 gblık clip geldi ama cihazın şarjı full ve bu yüzden kullanılmış mı diye kıllanmaya başladım ... ama sansanın bulunduğu plastik kap preslenmiş gibi anca bıçakla açabildiğimden kullanılmış olma olasılığı düşük geliyor ama şarjının neden full olduğunu da merak ediyorum :) siz aldığınızda şarjı nasıldı? ... birde ilk mesajda amerikadan getirttim kutusu sizinkinde farklı diyen arkadaşın eklediği fotoğrafa baktım benim sansanın kutusuyla alakası yok onunki vakumlanmış gibi benimkiyse Türkiyedeki sansa kutuları gibi ... birde sizlere gelen ürün içindeki şarkılar ne? bendekiler The jones gang-Angel , the shanghai restoration project-babylon of the orient , Alias&Ehren - Cobbrldtoned waltz ve the red thread - Wax Museum

birde açılışında sansa yazıyor sonrada kelebek şekli çıkıyor sizde de öyle mi? benim cihazın versiyonu V02.01.13A

sadece 4 gblıkların kutuları farklı onda bir sorun yok..
    o 5 şarkı çıkıyor içinden...
    full şarj olayına gelince 8 gb kullanan arkadaşlar daha iyi cevap verir ama eğer açıldığına dair bir izlenim edilmediyseniz ilginç olsa da full şarjla gelme olasılığı var..

• quote:

Orjinalden alıntı: Fakir_çocuk

hocam bu alletle bide mx160 aldım sağda yüksek sesde baslarda farklı bişey oıluyo açılıyon sanki ayrıca sesi çok yüksek değilmiş hıghda hocam ben sagopa kajmer filan dinlerim hep rap işte be eqyu bi beceremedim güzel bi eq önerin ya

sırasıyla soldan sağa 5 ayarın neleri değiştirdiğini göstereyim..
    bas,3dses,vokal,mid,tiz
    bence şu ayarları kullan
    +4,+1,+3,+3,+5
  • arkdaslar bende sansa clıp 2 gb radyolu var yukleyecegımız muzıklerı klasorler ıcınde atıyorum ama mp3 ü açtıgımız da tum parcalar karısık bı sekılde gorunuyor bu parcaları nasıl sınıflandıracagım
  • Bu sabah carrefour (bayrampasa) dan 69 ytl ye 2gb radyosuz olanını aldım 4 saat sarj ettım update ettım
    az once 1-2 parca dınledım yemın edıyorum abartısız şoktayım ınannılmaz bı ses, kulaklarımda ugultu var su anda yukses sesten,yukses bı yana kalıtelı bı soundu var ama eq ayarlarını yaptıktan sonra tabi..bu arada kullandıgım kulaklık dandık en fazla 20 lıralık bı philips kulaklıgı,100-150 liralık kulaklıklarla nasıl olur dusunmek bıle ıstemıyorum :)
  • evdeki bilgisayarımdan cihaza flac uzantılıları atamıyorum "dosya kopyalama hatası : bu dosyayı cihaz desteklemiyor" diye uyarı alıyorum ... arkadaşımın laptop ından rahatlıkla cihaza atıp sorunsuz bir şekilde dinliyorum ... bilgisayarımdan flac atamamın nedeni ne acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.